USB Bellekten XP Yükleyin | ResimLi AnLatım |

Yanı GuzeL Bır Calısma Yapmıssın ELLerıne SagLık Ama Konuna Sahıp CıkmıyorSun YardımCı OLaramıyorsun Yanı Nedır Sorun Bana Yardım oLabılıCek Bırı Varmı ArkadasLar ıLk MsjımDakı Hatanın Ne Oldugunu SoyLedım Sorun Neyse Ogrenmek Istıyorum

arkadaşım indirip bizde deneyecez ama sorulara cvp vermemişin.
cevaplarını bekliyoruz!!!!!

arkadasLar cvp veriLecek birşey yok acıkcası... resimLerdeki adımLarı takip ettiğinizde yanLıs adım yapmadıqınız da hersey normaL olarak kuruLuyor

bu kadar asaqıLayıp kaldırıp yere atmanın anLamı yok önceLikLe sorunLarı kendinizde arayın denemediğim bişi olsa buraya koymam

ntfs sistemi kullanıyorum.teşekkürler..

eyw kardş saol indirdim deniyorum yalnız iso olarak olsa daemon toolsla açıp yapsak olurmu

yptm ama usb boot olmuya offf arkadasım boot etmeme yrdm edermsn biosdan removable driver oalarak gozukuo 1st floopy driver napmm lzm

USB bellekvarya orda siyah bende var 2gb iğrenççç ama süper program sağol abi

eline sağlık :D soruma cvp verirsen sevinirim
usb yi sonra biçimlendirdiğmizde bir sorun çıkar yani usb geri dönüşü olur mu?

saol dostum geçen hafta bende bunu arıyordum ama hallettim paylaşım için ty.

slm

açıklaman için eline sağlık.peki format işi bitince driver leri nasıl yapıcam dvd sürücüm yok çünki flaş bellek e kopyalama ile olurmu driver lar çalışırmı

açıklaman için eline sağlık.peki format işi bitince driver leri nasıl yapıcam dvd sürücüm yok çünki flaş bellek e kopyalama ile olurmu driver lar çalışırmı

dvd sürücün yoksa bi yerden driverLerini fLashına at ordan da yukLeyebilirsin sorun cıkartmas... ; ) yada driver backup programlarıyLa driverLerinin backuplarını topla tek bi setup yap yedeqine at ordan yukle =)

vallaaahiiiiiiiiiiii uzun zamandır sabırsızlıkla bekledigim bişi idi cok sevindim yanımda olsaydın seni öperdim cokkkkkkkk sevindim inan ki::D:D:D:D

hocam bende şöyle bir sıkıntı var elimde windows server edition 2003 var yalnız server edition acık olarak yanı cd ıcerıgı kopyalanmıs halde gelmıs bunu ben usb flash dısk e bu program aracılıgı ıle yukleyemedım sanırım wındows komut dosyası yalnızca wınXP ye ayarlanmıs bu program aracılıgı ıle bu ıslemı yapabılırmıyım bılgınız varsa anlatabılırmısınız kısaca ya da acık dosyayı cd ye boot etmenın yolu varmıdır o da olsa olur tesekkurler

Geri