║ѕαgσρα кαנмєя ║
New member
- Reaction score
- 0
salaksın bence sen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ke$h' Alıntı:dostlar her neyse burda bazı arkadaşlar rap müzikten gerçekten anlamıor ve bu gerikafalılar yüzünden bizde yerimizde sayıyoruz en ii si onlara cvp vermemeli yada bu konunun kapatılması gerek old. düşünüorum bu benim fikrim..
Ke$h' Alıntı:dostlar her neyse burda bazı arkadaşlar rap müzikten gerçekten anlamıor ve bu gerikafalılar yüzünden bizde yerimizde sayıyoruz en ii si onlara cvp vermemeli yada bu konunun kapatılması gerek old. düşünüorum bu benim fikrim..
theOC' Alıntı:salaksın bence sen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hiphopotam' Alıntı:bebe dediin adamların partilerine binlerce kişi gelio gel kadıkoye we beni ara gorursun o zaman bebeler nasıl adam s2erler saydıınız adamların topunun a.q. sansardan baska adam tanımıorum warsa çıksın karsısına siz ebnim soruma cwp werin KAC KERE PARTYE GİTTİNİZ ? !!!
ewt ben burdaki en iii rapçiyima.k.a_rap' Alıntı:sen bizim sagomuza küfür edersen bnde senin sansarına küfür ederim
sansarın A.Q,
edit:sen burda ki en ii rapcisin arkadasım çok partye gitmişsin yaaa o yüsden... yane biz senin kadar gidemiyorus.en son mode xl'in ankaradakine gitmiştim...
Hiphopotam' Alıntı:ewt ben burdaki en iii rapçiyim
sen kadıkoye gelde sansarımı senmi ustunsun gor bakalım her tırlu gorusuruz
forum delikanlılığı yapmıoruz biz ne zaman istersen ben kadıoye gelrim sansarla
weya yanlız sagopanında kişisel haytına kufur etmedim muziine kufur ettim halada ediorum Sagonun muziinin A.Q.
Hiphopotam' Alıntı:ewt ben burdaki en iii rapçiyim
sen kadıkoye gelde sansarımı senmi ustunsun gor bakalım her tırlu gorusuruz
forum delikanlılığı yapmıoruz biz ne zaman istersen ben kadıoye gelrim sansarla
weya yanlız sagopanında kişisel haytına kufur etmedim muziine kufur ettim halada ediorum Sagonun muziinin A.Q.
Rap_Style' Alıntı:Hiphopotam Yaşını Çok MeraK ediOrum aCaba qaÇ
Sen SagoyLa Ceza dan daha ıı dıosun sansar ıcın ben ıse SAnsaRI BArikattan jonturk ıle kıyaslarım
deerparty' Alıntı:Bu Konu Sıktı.
Rapperi ArkadaşLar SabitLenmiş TurkceRap Konumuz war Orda Dewam EdebiLirsiniz...
RapStyLe Hepsi En Büyük Rakibin Len
- Kanka O Zaman Sansarda En Büyük Rakibim Len
AaAaa Sansara Laf Yok Kank
- Nieki Lahn ? Ee Nede oLsa Onun yaLakaLarı Forumda Cok Lenn
Şşş RapStyLe DinLedinmi
- Neyi Kank ?
Sansar Ragga Oktay we Gaymail Yk
- Duydum Ya ListeLerde oLmuSh Bomba Bomba
-Türkcesi Kıt Kız Sultana qeLdi.
- Yanındada Jöntürk Bize Huzur werdi...
:Sopa
AnLadın Sen AnLadın