UNDERGROUND R.A.P dinliyen arkadaslar braya!!!

sen kimsin asıl ben istediime laf atarım sagonun yaptıı muzikten başka bişi deil al eline sozlerinide şiiir diye oku tabi kafiye bulabilirsen !!! ben undergorund adına konusuorum kimse siklemio sagoyu undergroundda kimin ne mal olduu belli ee napiim ben mtnin amewrikasını mt gusel rap yapıo mt müziğe deil müzik mtye uyuyo sagoda ole deil sansar salwo we pit10 dan başka birisni tanımam birisi RAHDAN dedi oda kız arkadasından korkan tek rapçi :) o adamda gay tipi war yaa bu arada HASAL feste gelen warmı?

a.k.a_rap' Alıntı:
o küfürleri silmeni öneririm heran ban yiyebilirsin.bu arada türkiyede ceza ve sago gibi rapci war haaa?
o kufurler şarkılardan alıntıdır ben silmem ban yemeyede razıyım !!!

Hiphopotam' Alıntı:
ama sonra biyerleri kalktı we undergrounda destek wermez oldular mt abimizin sago we sirhot için dedii bi laf wardır ' 500 milyon kayıt parası willamı alıosun a.q. ' bide ben müzik için soledim ceza we sagonun a.q. diye gerçektende beatten başka bişi deiller sozlerinde anlam yok hayata kusmuz pesimist !!! puaaaa son soz olarak sansardan bi laf ' turkiyede rap ortamının a.q. kızlarını underground partilerde soyiim bu alemde rapçi yok turkiyede muziin a.q. ' bu sozler benim deildir çeşitli mclerindir

o küfürleri silmeni öneririm heran ban yiyebilirsin.bu arada türkiyede ceza ve sago gibi rapci war haaa?

Hiphopotam' Alıntı:
sen kimsin asıl ben istediime laf atarım sagonun yaptıı muzikten başka bişi deil al eline sozlerinide şiiir diye oku tabi kafiye bulabilirsen !!! ben undergorund adına konusuorum kimse siklemio sagoyu undergroundda kimin ne mal olduu belli ee napiim ben mtnin amewrikasını mt gusel rap yapıo mt müziğe deil müzik mtye uyuyo sagoda ole deil sansar salwo we pit10 dan başka birisni tanımam birisi RAHDAN dedi oda kız arkadasından korkan tek rapçi :) o adamda gay tipi war yaa bu arada HASAL feste gelen warmı?

kimse s*klemeseydi sagoyu bugün en sevilen rapcilerden olmazdı bu bir...
unutma çoğu rapci zaten undergroundan çıkar...bu 2
eğer sago şiir yazıyosa ben onuda okurum bu da 3
rap yapmak için kafiye gerekmez....

rap = kafiyedir bu 1 rapi dier muzik dallarından ayıran şey kafiyedir zaten

sagoya saygı duyp sewenler rapi prof olarak yamayan normal siwil insanlardır sagonun dier yuzunu undergrounddaki adamlar bilio bu 2

sago şiir yazamıo zaten kafiye yapamıo tracklerinde sadece BEAT on planda buda 3

Hiphopotam' Alıntı:
rap = kafiyedir bu 1 rapi dier muzik dallarından ayıran şey kafiyedir zaten

sagoya saygı duyp sewenler rapi prof olarak yamayan normal siwil insanlardır sagonun dier yuzunu undergrounddaki adamlar bilio bu 2

sago şiir yazamıo zaten kafiye yapamıo tracklerinde sadece BEAT on planda buda 3

rap sadece kafiye deildir içinde biras duyguda olması lazım bu 1
şuan burda biz sagonun rapci kişiliğini tartışıyoruz bu durumda underground beni miklemez bu 2
eğer sarkılarında sadece beat ön planda olsaydı zaten rapci demezlerdi bu da 3:Sopa :Sopa :Sopa

ya sago qadar güzel, anlamlı, yapıcı, mesaj ıcerıklı sozler yazan bır kısı gostersene bana onun sozlerıne laf edıosun. bu arada uslubuna dikkat et kufurlu konusulmaz bu forumda konusana ıse gereqı yapılır

saqo dan daha ii si warsın cıksında göreLim o zaman..

zaten saece amatorler rapçi dio bu 1

ben hiç bir rapçinin kişiliine laf etmedim sadece muziine we dawranılarına ettim bu2

ewt rapte sadece kafiye oonemlidir buda 3

rapstyle sana gelince sagodan gusel soz yazanlar SANSAR , PİT10 , SANKA , İNFO , MAFSAL ,PUSAT tır ben kufurlu konusmadım o yasıdklarımda tracklerden alıntıdır ama gerektiindede ederimde yani kimsedende korkumuz yok

Hiphopotam' Alıntı:

ben hiç bir rapçinin kişiliine laf etmedim sadece muziine we dawranılarına ettim bu2

rapstyle sana gelince sagodan gusel soz yazanlar SANSAR , PİT10 , SANKA , İNFO , MAFSAL ,PUSAT tır ben kufurlu konusmadım o yasıdklarımda tracklerden alıntıdır ama gerektiindede ederimde yani kimsedende korkumuz yok

bence yanılıosun eger ole olsaydı saqopa bukadar on planda olmazdı en ıı rapcıler arasında olmazdı o ısmını soledıklerınden pit10 ve sansarı dınlerım bende guzel sarkıalrı var ama sagopa kadar olamaz tabıkı.
Ayrıca kufur meselesıne gelınce sana korkaklıktan veya baska bıseden dolayı kufur etmenı solemedım ben, kımseden korkmuosun dıe forumda kufur mu edıceksın ?? kurallar neyse cevapıda o olur

Hiphopotam' Alıntı:

tamam amatörler rapci diyosa bn amatörüm bu 1
bn zaten rapci kişiliğine laf ettin demedim bu 2
eğer sen sadece rapte kafiye önemlidir diyosan bu işten anlamıyosun bu 3

a.k.a_rap' Alıntı:
tamam amatörler rapci diyosa bn amatörüm bu 1
bn zaten rapci kişiliğine laf ettin demedim bu 2
eğer sen sadece rapte kafiye önemlidir diyosan bu işten anlamıyosun bu 3
hayatında kaç kere partiye gittin we kaç yıldır rap dinliosun bunu merak ediorum ewt amatorler rapçi dio we piyasda birsürü amator war!!!

Hiphopotam' Alıntı:
hayatında kaç kere partiye gittin we kaç yıldır rap dinliosun bunu merak ediorum ewt amatorler rapçi dio we piyasda birsürü amator war!!!

partye gitmekle rapci olunuyor mu bilmem ama çok kere gittim emin ol
ayrıca sago,ceza... konserlerini kaçırmam...
yaklasık 2002 yılından beri rap dinliyorum.

unutma bu yollardan geçmek için ilk önce amatör olmak lazım

Hiphopotam' Alıntı:

ben rap i bılmeyı kac kere partye gıttın dıe kıyaslıyan bır ınsanla bu konu hakkında tartısmam :D:d:
herqeze eıı geceler....

yaaaa tamam beyler bu konu fasla uzamasın bnce...
ama bana atılacak bi laf olursa cevabını da weririm...

Hiphopotam;s£n!n s@yd1g1n @d@mL@r1n h£ps!n€ b€b£ d€r!m B€n;

b@n@ gör€ ; Y€n€r , k!LL@ H@k@n ,Dj Ç@qDa$ ,Fu@t , S€rT MüsLüm@nL@r vs,,,

Anti_Fbi qeLdiqimden Beri Bunu söLüorum. TürkceRap BöLünmez.
Saqopa'ya Rapci deqiL diene Ben Rapci Demem.
Türkce Rapte Saqopa 1 Numara (Bana qöre)
Ceza we saqopanın üstüne Rapci Yok.
Anti_fbi Bebe konusunda Sana katıLıorum...

dostlar her neyse burda bazı arkadaşlar rap müzikten gerçekten anlamıor ve bu gerikafalılar yüzünden bizde yerimizde sayıyoruz en ii si onlara cvp vermemeli yada bu konunun kapatılması gerek old. düşünüorum bu benim fikrim..

Geri