UNDERGROUND R.A.P dinliyen arkadaslar braya!!!

Hiphopotam

New member
Reaction score
0
Bece rap = underground sansar pit10 bunlar çok kıral adamlar isterseniz album weya tracklerini atarım we dersizinizki ceza weya sagonun a.q. bunlar rap yapmıo bende hayır ole bişi demem bu adamlar kral diodum sora bi bok olmadıklarıına karar werdim bide!!!

abi nie adam deşifre edion yanlış yazmış işte:D:Dkırıcı olma yapıcı ol:):hhman:

Arkadaşım
Biz TürkceRap dinLiyoruz Die AcıLdı Bu Konu...

Biz Orda BuLuşuyoruz Sende qel...

Hiphopotam' Alıntı:
Bece rap = underground sansar pi10 bunlar çok kıral adamlar isterseniz album weya tracklerini atarım we dersizinizki ceza weya sagonun a.q. bunlar rap yapmıo bende hayır ole bişi demem bu adamlar kral diodum sora bi bok olmadıklarıına kara werdim bide unutmamak lasım TİRAN a.k.a TROLL:)

Pi10 die birisi yok Ama istanbuLdan Pit10 war Sonsuz Sayqım war ona Süper parcaLarı war...

ıyı güselde bir t harfını yazmadı die dalga gecmenın manası ne onu anlamadım ben adam sadece bı harf yazmamıs

işte bi tnin lafını yapan adam benim yakın arkımın piT10nun kankası olduunu we olympos elemanı olduunu bilmio biz sadece bası şeyleri milletle paylasmak istioruz ama bi tnin lafını yapan adamlar war bu dunyanın goTu kor olsun

Hiphopotam ozaman Yakın Arkadaşın pit10'a Sor...

Ümraniyeden Teori...

tirantroll' Alıntı:
ıyı güselde bir t harfını yazmadı die dalga gecmenın manası ne onu anlamadım ben adam sadece bı harf yazmamıs

Sonsuz Sayqım war dedim Tirantroll

benim okulum umreniyede umraniyeden tek rapçi çıkmıstır oda PUSAT tır teoriyide ilk defa duydum 4 yıldır underground rap dinliorum

arkadaş sagoyla - cezaya neden küfür ediorsun Türkçe rap bi bütündür

onlar overground a dediğin pit10 underground tabi tarzları farklı ama küdür bence yanlış arkadaşım,

pit10-sansar sağlamdır gerçekten + turgay-sirmc-patron-şehinşah-rapozof bunlarda iyidir

Ceza'ya Saqopa'ya sayqu Duymayan Sansar'ı Pit10'u Sayıor.
Ceza Saqopa'da Zamanında Sansar Pi10'du...

yok hocam

sago yasin yener cashflow sirmc rahdan üstüne tanımam baska adam bide sago nun son albümünde zet diye bi eLeman war o da cok hosuma gıttı bakalım artık...

cunku undergrounddan bır cocukla calısodu yakın bı zamanda cok da bılınen bı cocukla da deil bildiim hala calısıo mu bılmıomm

ama sonra biyerleri kalktı we undergrounda destek wermez oldular mt abimizin sago we sirhot için dedii bi laf wardır ' 500 milyon kayıt parası willamı alıosun a.q. ' bide ben müzik için soledim ceza we sagonun a.q. diye gerçektende beatten başka bişi deiller sozlerinde anlam yok hayata kusmuz pesimist !!! puaaaa son soz olarak sansardan bi laf ' turkiyede rap ortamının a.q. kızlarını underground partilerde soyiim bu alemde rapçi yok turkiyede muziin a.q. ' bu sozler benim deildir çeşitli mclerindir

Hiphopotam Sadece Bi Tane Demo aLbüm Yaptım Zaten Pit10'a sor dedim.

HiphopOtam Kes Sesini Sen Kimsin Ceza'ya Saqopa'ya Laf Atıosun Hadi bide Diss yaz Şimdi... SözLerinde anLam Yok dierek Cok sacmaLadın...

Mt'nin Amewrika Parcası En başarıLı Rap ParcaLarından Biri Su anda..

biraz sakinn olalım yaw

arkadaş ceza sago turkıyede en ıyı mc ler olabılır ama bu adamlar undergrıounddan koptularr artık nıe destek wermıolarr 500 milyon kayıt parası ıstıolar dorudur onlarda zamanında undergrounddı ne cabuk unuttularr unuttular da demiim cezaaa unuttu

Geri