UltraXp Sp3 TR | DVD Plus Version 2009 |

Arkadaşım Bu Sistemdeki Temaları İstesem Çokmu Şey istemiş olurum acaba Modifiye sistemlere pek ısınamadım ama Temalar Mükemmel :S

ArkadaşLar Lütfen Biri Yardım Etsin Denetim Masası / Kulanıcı Hesapları Pc Ye Şifre Koydum Ama Pc Yi Yeniden Başlatınca Şifre İstemiyor :s

Başlat > Çalıştır > control userpasswords2 >> ilk seçeneği işaretle ve tamam de.

vala ben laptopa kurdum biraz kasıyor gibi ama driverlerini tanıması yüzünden hosuma gitti
verenin eline saglık

vala ben laptopa kurdum biraz kasıyor gibi ama driverlerini tanıması yüzünden hosuma gitti
verenin eline saglık

arkadaşım bu sistemi ben yapmadığım için bilmiyorum ama laptop a kuruluyormu kuruluyorsa bizim laptop taki vistayı kaldırmak istiyorumda

benim laptop vista yüklüydü ilk aldığımda..bu yazılımı indirip kurdum,renkler birbirine girdi driverları tanımadı..kendim manuel girdim olmadı..bende yıkıp düz xp yükledim canavar gibi şuan..ama bu indirdiğim yazılımı masa üstü bir pcye kurdum süper oldu..benim laptopda niye olmadı anlamadım valla:):)

benim laptop vista yüklüydü ilk aldığımda..bu yazılımı indirip kurdum,renkler birbirine girdi driverları tanımadı..kendim manuel girdim olmadı..bende yıkıp düz xp yükledim canavar gibi şuan..ama bu indirdiğim yazılımı masa üstü bir pcye kurdum süper oldu..benim laptopda niye olmadı anlamadım valla:):)

Böyle işletim sistemleri her laptop a uyumlu olmaya biliyo zaten bence en ii si masaüstü :goz:

Yeşil Gözlü çok Teşekkür Ederim Kardeşim Allah Razı Olsun Programda En Ufak Bir Sorun Yok Tıkır Tıkır çalışıyor Ben Indirdim Cdye Kalıp Aldım Kurdum çok Memnunum Efekler çok Güzel Olmuş Emeğine Sağlık Kardeşim çok Saol

Tşk üstad Emeğine Sağlık Süper Olmuş

kardeşim ellerine sağlık güzel paylaşım ama görselliği sevipte imkanı olmayan arkadaşların pc'leri çok kasar bu işletim sistemi dolu dolu güzel ama sade paylaşımlarda da bulunursanız daha hoş olur.

kardeşim ellerine sağlık güzel paylaşım ama görselliği sevipte imkanı olmayan arkadaşların pc'leri çok kasar bu işletim sistemi dolu dolu güzel ama sade paylaşımlarda da bulunursanız daha hoş olur.

HacKHeLL de her insana göre işletim sistemi var buda görsellik sevip vista istemeyenler için küçük bir paylaşım. Biraz ararsan istediğin sistemi bulabilirsin :goz:

peki bu almanca olabiliyormu acaba bilen varsa acil cevap yazsin lütfen. cok begendim ön resimleri. nasil oluyor lütfen yardim edin ?

arkadaşlar ben indirdim dvd ye yazdım güzel güzel çalsııyo ama format atmaya gelınce önyükleme yapmak ıcın bir tuşa basın diyo orda start dos gibi şeyler cıkıyo sureklı restart cekıyo bilen varsa yardım etsin

microsoft ta firefoxta xp ye destek vermiceklerini açıkladı..xp den uzaklaşın artık =) vistaya dansik diyosanız 7 betaya geçin vista ve xp den kat kat iyi ;)

yav bu kalıp cd nasıl yapılıyor hangisini yapacaz içinden bi tane daha çıkıyor bi yardım edin onumu yapacaz yapacaksan nasıl.

ISO dosyaları nasıl yazdırılır yazınca dünya kadar anlatım çıkıyor googleda.

yav bu kalıp cd nasıl yapılıyor hangisini yapacaz içinden bi tane daha çıkıyor bi yardım edin onumu yapacaz yapacaksan nasıl.

öncelikle Nero programını yüklemen gerekiyor sonra sendeki o 1 tane var dediğin iso dosyasını Nero programıyla kalıp olarak yazdır diyeceksin sonra bilgisayarı açarken Cd yi hemen tak Cd den yükleme yapmak istiyormusunuz diye sorar yada Cd den yükleme yapmak için bir tuşa basın der enter a bas gerisini Cd halledicektir:goz:

saol bide öyle deneyim bakalım bundan evvel 2 dvd boşa gitti ben o 7 tane zipliden çıkan bi zipli dosya daha var onuda çıkarıp yazdırmıştım.

Geri