Ulash Hakkında Bilmedikleriniz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumda En Sevdiğin Kişiler Kimler :sigara:

Film Hastasıymışsın İlk Üç Filmin Hangileri

Sımdı ahmetı sevıyorum desem mehmet alınır mehmetı sevıyorum desem ali ,veli alınır . Var benımde sevdıgım saygı duydugum bı kac kısı bende kalsın : ) yada şöyle soylıyım kımlerle muhabbet edıyorsam onları sevıyorum dıyeLım ..

1- Esaretin bedeLi
2- Kurtlarla dans
3- Fight Club .. : )

sadece HacKHeLL e mi upload yapıyosun yoksa takıldığın başka alternatif siteler varmı?

bu soruya daha cevap gelmedi ualsh ;)

Kım ugrasıcak , Sadece hackhell baska bır yer yok : )

Kaçak Cevaplar Vermeyelim :p Peki Kimlerle Muhabbet Ediyosun Diyip Sıkıştırsam mı :001_rolleyes:

Kaçak Cevaplar Vermeyelim :p Peki Kimlerle Muhabbet Ediyosun Diyip Sıkıştırsam mı :001_rolleyes:

Şöyle soylıyım fazla kısıyle muhabbet etmıyorum 1 kac kısıyle başta Known , Blue , arpej , zebani falan .. : )

Şöyle soylıyım fazla kısıyle muhabbet etmıyorum 1 kac kısıyle başta Known , Blue , arpej , zebani falan .. : )

vay be surda ismimiz yazmıyo, konusmuyorum bundan sonra senınle yetki seni çok değiştir miş eski kankanı unutur olmussun :) :) :)

n€d!mßuг@ĸ;4786907' Alıntı:
vay be surda ismimiz yazmıyo, konusmuyorum bundan sonra senınle yetki seni çok değiştir miş eski kankanı unutur olmussun :) :) :)

Ask olsun kardesım senı cok severım bılırsın aceleyle unuttum ısmını yazmayı : )

ulash kardeşim teknoloji ve program dünyasının gidiş yönü ne olacak
kısaca insan faktörü böyle giderse ortadan kalkacak mı
daha kısası
kıyamet insan eliyle mi olacak
ne dersin ?

ulash kardeşim teknoloji ve program dünyasının gidiş yönü ne olacak
kısaca insan faktörü böyle giderse ortadan kalkacak mı
daha kısası
kıyamet insan eliyle mi olacak
ne dersin ?

Bır gun gelecek kadınlara ıhtıyac bıle olmayacak sanal sevgılı ıcat olacak : ) Yanı o kadar ılerleyecek teknolojı ve ne kadar ılerlerse dunya o kadar kıyamete yaklasacak .. Kimse kıyametin ne zaman kopacağını bilemez tabi benımkısı sadece uydurulmus bır tahmın ..

Hocam soruları baştan sağma cevap veriyorsun olmuyor ama....

Örnek: kaç dil biliyosun .....??? :D

Yeteri kadar .. : )

Hocam soruları baştan sağma cevap veriyorsun olmuyor ama....

Örnek: kaç dil biliyosun .....??? :D

Yeteri kadar .. : )

"Yeteri kadar" bastan savma olmus evet , şöyle söyliyim ; ı kendımı ıfade edebılecek kadar ıngılızcem var kardesım .

ßenimLe ProgramLar ßöLümünde oLmak nasıL ßir duygu =)

ßirde ßenden N zaman ßıkıcaksın :durdurun

Bende sorayım :)

Sitede kendine rakip gördüğün biri varmı :huh: :)

Varsa kim ve hangi konuda :)

ßenimLe ProgramLar ßöLümünde oLmak nasıL ßir duygu =)

ßirde ßenden N zaman ßıkıcaksın :durdurun

Senle o boLumde oLmak çok iyi . Valla kendımden bıktıgım zaman sendende bıkacam : D

Nasil beceriyorsun bu kadar saygili olmayi : )

Ilk defa senden duydum o kadar saygılımıyım gercekten. : )

zeytinburnulunun arabeks tavırları seni hiç bunalttı mı, ortak olmanızdan kaynaklı sürekli iletişim içindesiniz, konuşup kalbini kıracağına susup içine attıkların oldu mu hiç ?

Valla ben ozgurle 2 yıla yakındır tanısıyorum . Bız onunla kavga ederek tanıstık zaten . o gunden beri hıc kavga etmedık . Ben asla kalp kıramam zaten . ama içime attıgım olmustur herkes gibi ..: )

Bende sorayım :)

Sitede kendine rakip gördüğün biri varmı :huh: :)

Varsa kim ve hangi konuda :)

Yok abı hıc bır sekılde kımseyı rakip gormuyorum ilk mesajlardada dedıgım gıbı eglence amaclı takılıyorum rekabet işi bozar ..

küçüklüğünde Ciddi Bir travma geçirdin mi? :D

Aklıma bişi daha geldi yaa...

Senin 12 parmak bağırsağın hakkaten oniki parmak mı ölçtünmü?

Bir de sağ elinde kaç tırnak var?

nick değişikliği yaptın galiba önceki nickin neydi :)

Nıck degısıkLıgı degılde kısıLık degısıkLıgı yaptım : )

küçüklüğünde Ciddi Bir travma geçirdin mi? :D

Bılıyormussun gıbı sordun valla . Gercekten de 3 ayLıkken sık sık havale gecırıyormusum ..

Aklıma bişi daha geldi yaa...

Senin 12 parmak bağırsağın hakkaten oniki parmak mı ölçtünmü?

Bir de sağ elinde kaç tırnak var?

organ mafyasına senet imzaladım verdım hepsini : )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri