Ulash Hakkında Bilmedikleriniz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
€rd@ls10;4785232' Alıntı:
biz de mi gemici olsaydık ulash boşuna kürek sallamışız desene...:)

Erdalcım aslında hıcbırsey ıcın gec değil . Yemın edıyorum sana oyle guzel bir yaşam tarzıkı bak mesela 26 yaşındayım o kadar çok medenıyet , Baskent gordum kı tanıstığım insanlarda cabası . Eger hayat tarzını henüz belirlemediysen tavsiye ederim . Sonucta herkes ' e bu oLum , olmeden "acaba hangi dunyada yaşamışım ? " sorusunu yanıtlamak gezmek keşfetmek gerçekten sıradan olmayan bir eylem ..

ulash nasıl nerden geliyo bu azim yalnış anlama biz gönül eylendirirken sen uploadlara başlamıştın.İlk uploadlarda biraz bir -iki kişiyle munakaşa yaşamıştın yalnış hatılamıyorsam iyi uploaderlele.
Azmin taktir edilecek bir şey

Dediğim gibi azim değil , Nasıl sevdıgım işi severek yapıyorsam buda öyle burdaki insanlarla , ama iyi ama kötu bırseyler paylasmak gercek yaşamda yapamayacagın birşey .. Benim için önemli olan bir ortam burası içindekilerle beraber ..

Ulash Zihuatanejo adası metedildigi kadar güzel mi ?

bide neden hackhell ?
şaka şaka :

Aile olmaktan gurur duyuyorum : )

Ben sinema hastasıyımdır .. biliyormusun bilmiyorum esaretın bedeli diye bir fılm vardır eger ızledıysen orada bir adam var ve ozgur kaldıktan sonra pasifik okyanusunda sessiz sakin bir ada olan , Zihuatanejo adasına gitmeyi hayal ediyor ve bunu başarıyorda . Bence özgurLuk ıcın harika bir yer .

dai o kadar yer gezmişin niye trabzona gelmedin hiç :( beni beğenmiyor musun :D

Kız arkadasımla gıdecegımızı bir yer .. En kısa zamanda gidicem gozumu dunyadan alıp kendı guzellıklerımızı gorseydım zamanında senıde begenırdın canım : )

Peki şuan bulunduğun nokta, tam da senin istediğn yer mi? yoksa başka şeyler de hayal etmiş miydin?

Peki şuan bulunduğun nokta, tam da senin istediğn yer mi? yoksa başka şeyler de hayal etmiş miydin?

Hıc bır zaman hayal etmedım bana gore Hayal etmek ekmekle ölmek demektir . su anda istedıgım yerdeyım . Cogu ınsan bulundugu yerı begenmez ama sukretmesını bılmeyene her yer masal zaten : )

hulki cevizoğlu, rahşan ecevit'in yeni partisinin başına geçiyormuş, bu konu hakkında düşüncelerin varsa paylaşabilir misin ?

Ben her zaman Bulent eceviti sevmişimdir toprağı boL olsun . Rahşan hanım herhangi birşeye guvenmese zaten böyle bir şeye karışmazdı bu yaştan sonra . ha demekki bu memlekette birşeyler ters gidiyor : ) Hulkı cevızogluna gelince , Bu ülkede her kesimden herkesin seçme ve seçilme hakkı vardır.Gazeteci olması buna engel değildir.Her dönemin yalaka gazetecisi olacağına bu milleti aydınlatan,aydın bir kişinin siyasetci olması benim için sorun değil .. Uğur Mumcu ,Çetin Emeç ,Ahmet Taner Kışlalı v.s hepsi okuyan,milleti aydınlatan kişilerdi ? ama ne oldu? Bu ülke okuyan kişilerden ve gerçeklerin bilinmesinden her zaman korktu : )

Gerçek İsmin Ulaş mı :p

O Kadar Denizlerde Çalışmışsın Her Limandaki Sevgililerini Nasıl İdare Ediyosun

Gerçek İsmin Ulaş mı :p

O Kadar Denizlerde Çalışmışsın Her Limandaki Sevgililerini Nasıl İdare Ediyosun

Ikıncı adım ulaş ilk adım ufuk : ) O kadar sevgilileri nasıl idare ediyorum , hepsinin CPRS konumlarını belirlıyorum bırbırlerıyle karşılaşmasınLar diye belirli noktaları tanımladıktan sonra ortada farklı mekanlarda bulusuyoruz : )

Ben sinema hastasıyımdır .. biliyormusun bilmiyorum esaretın bedeli diye bir fılm vardır eger ızledıysen orada bir adam var ve ozgur kaldıktan sonra pasifik okyanusunda sessiz sakin bir ada olan , Zihuatanejo adasına gitmeyi hayal ediyor ve bunu başarıyorda . Bence özgurLuk ıcın harika bir yer .

bende esaretin bedeli filminden biliyorum orayı : )) (tim robbins) andy nin hapisaneden kaçıp oraya yerleşiyordu...
bu arada izlemeyenlere önemle tavisiye ederim...

Bende bir iki şey sorayım.....

Süleyman Demirel sigarayı neden bırakmıştır?
İran'ın ilk başkenti neresidir?
Zimbabve'nin para birimi nedir?
İspanyollar neden oleeeeee der?
Yılanın neden bacakları yoktur?

sadece HacKHeLL e mi upload yapıyosun yoksa takıldığın başka alternatif siteler varmı?

Birde Yeşil Gözlü nick i hakkında ne düşünüyorsun yani yeni bir nick bulman gerek mi? yoksa bu nick sana yakışıyormu? hep merak etmişimdir :D ama açıkçası YG ye alıştım :D

hazır nick lerden konu açılmışken neden ulash gibi basit bir nick? üye olurken aklına ilk o mu geldi yoksa çok düşündünmü çünkü adı ulaş olan 10 kişiden 7 si bu nick i kullanıyor ama sen içlerinde en orjinalisin...

24y4dmp.jpg

Bende bir iki şey sorayım.....

Süleyman Demirel sigarayı neden bırakmıştır?
İran'ın ilk başkenti neresidir?
Zimbabve'nin para birimi nedir?
İspanyollar neden oleeeeee der?
Yılanın neden bacakları yoktur?

Iyıkıde bırakmıs nedenı bellı abı kac yasında herıf : )
İranın ılk baskentı ne abı ya : ) tahran işte ..
Zimbabve dolarıymıs : )
Turkler neden "Lan" dıyorsa aynı sebeptendır heralde alıskanLık : D
Orumcek neden ucmuyorsa aynı sebepten ..

Allahım sorulara bak : )

neden bilim-kurgu filmlerinde onca teknolojiye rağmen komut tabanlı programlar kullanılır, bu Windows'un ileride göçeceğine dair bir işaret midir?

Valla ne yalan soylıyım hıc bır fıkrım yok ..

sadece HacKHeLL e mi upload yapıyosun yoksa takıldığın başka alternatif siteler varmı?

Birde Yeşil Gözlü nick i hakkında ne düşünüyorsun yani yeni bir nick bulman gerek mi? yoksa bu nick sana yakışıyormu? hep merak etmişimdir :D ama açıkçası YG ye alıştım :D

hazır nick lerden konu açılmışken neden ulash gibi basit bir nick? üye olurken aklına ilk o mu geldi yoksa çok düşündünmü çünkü adı ulaş olan 10 kişiden 7 si bu nick i kullanıyor ama sen içlerinde en orjinalisin...

24y4dmp.jpg

Yanı kız tavlamak ıcın gozlerının rengını nıckınle karıstırdıgını sanıyorum : ) Guzel nıck . daha bır cok emsallerı var net alemınde bLue eyes , Greeneyes , eyesofblue falan gıbı ..
benım nıcke gelınce zaten 2. ısmım ulaş tı bıde sonunda h koydum .. zaten ınternet alemınde uzun zamandır ılk bu nıckı kullanan benım sanıyorum ..

Forumda En Sevdiğin Kişiler Kimler :sigara:

Film Hastasıymışsın İlk Üç Filmin Hangileri

bu soruya daha cevap gelmedi ualsh ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri