uLash
Kaleidoscope
Hayat Felsefen Nedir?
Aslında önemli olan pozitif bir düşünce olması ve hayata geçirebilmekte , Bendeki ateşin varsa, karanlıkta durmayacaksın felsefesi ... : )
Hayat Felsefen Nedir?
Ulasha ulashamama durumunda nereye ulashmalıyız... bu sorum ethnic e)))
€rd@ls10;4785232' Alıntı:biz de mi gemici olsaydık ulash boşuna kürek sallamışız desene...
ulash nasıl nerden geliyo bu azim yalnış anlama biz gönül eylendirirken sen uploadlara başlamıştın.İlk uploadlarda biraz bir -iki kişiyle munakaşa yaşamıştın yalnış hatılamıyorsam iyi uploaderlele.
Azmin taktir edilecek bir şey
Ulash Zihuatanejo adası metedildigi kadar güzel mi ?
bide neden hackhell ?
şaka şaka :
Aile olmaktan gurur duyuyorum : )
dai o kadar yer gezmişin niye trabzona gelmedin hiç beni beğenmiyor musun
Peki şuan bulunduğun nokta, tam da senin istediğn yer mi? yoksa başka şeyler de hayal etmiş miydin?
hulki cevizoğlu, rahşan ecevit'in yeni partisinin başına geçiyormuş, bu konu hakkında düşüncelerin varsa paylaşabilir misin ?
kaç dil biliyosun .....???
Gerçek İsmin Ulaş mı
O Kadar Denizlerde Çalışmışsın Her Limandaki Sevgililerini Nasıl İdare Ediyosun
Ben sinema hastasıyımdır .. biliyormusun bilmiyorum esaretın bedeli diye bir fılm vardır eger ızledıysen orada bir adam var ve ozgur kaldıktan sonra pasifik okyanusunda sessiz sakin bir ada olan , Zihuatanejo adasına gitmeyi hayal ediyor ve bunu başarıyorda . Bence özgurLuk ıcın harika bir yer .
Bende bir iki şey sorayım.....
Süleyman Demirel sigarayı neden bırakmıştır?
İran'ın ilk başkenti neresidir?
Zimbabve'nin para birimi nedir?
İspanyollar neden oleeeeee der?
Yılanın neden bacakları yoktur?
neden bilim-kurgu filmlerinde onca teknolojiye rağmen komut tabanlı programlar kullanılır, bu Windows'un ileride göçeceğine dair bir işaret midir?
sadece HacKHeLL e mi upload yapıyosun yoksa takıldığın başka alternatif siteler varmı?
Birde Yeşil Gözlü nick i hakkında ne düşünüyorsun yani yeni bir nick bulman gerek mi? yoksa bu nick sana yakışıyormu? hep merak etmişimdir ama açıkçası YG ye alıştım
hazır nick lerden konu açılmışken neden ulash gibi basit bir nick? üye olurken aklına ilk o mu geldi yoksa çok düşündünmü çünkü adı ulaş olan 10 kişiden 7 si bu nick i kullanıyor ama sen içlerinde en orjinalisin...