Ulash Hakkında Bilmedikleriniz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

LeaDerLyCa

New member
Reaction score
0
Bu Başlıkta Ulash' a istediğiniz Soruları (aşk,para,bilgisayar,rapidshare,hackhelldeki durum,vaziyet,hal,hatır vb...)Sorabilirsiniz...

Ulash Hakkında Sorulan Her Soruyu Ulash size Cevaplandıracaktır....
Buyrun Mikrofon Sizde....

fvflsp.jpg

NOT: Bu Başlık Her Hafta Yeni Bir İsimle Güncellenecektir....
Her Telden Bölümü Yöneticileri
Ethnic & Jewel Ortak Yapımı

ulash upload ettiğin kpss görsel dersleri hazırlaman kaç saat sürdü

Ulash Bu işten kaç para kazanıyosun? ekmeğini burdan mı kazanıosun? :)

ulash upload ettiğin kpss görsel dersleri hazırlaman kaç saat sürdü

Sanırım butun gunumu aLdı hatta bir kaç Lınkı baska bır arkadasa yaptırdım 118 part falandı sanırım yanlıs hatırlamıyorsam : )

yalnız bir çocuk muydun ?

Yanlız sayılmam asLında arkadaslarım , aılem herdaim yanımdaydılar sadece kardeslerımle beraber degıldım ayrıydım . O bakımdan yanlızlıgım olmustur .. : )

Ulash Bu işten kaç para kazanıyosun? ekmeğini burdan mı kazanıosun? :)

Yok hayır ben zevk ıcın yapıyorum hıc bır sekılde parasal bır mevzu soz konusu olmadı yada kazanmadım bu sıteden . Tamamen duygusal yanı : )

Bizi Bu kadar sevdiğini bilmiyodum. helal olsun. Peki nerde yaşıyosun?

Ulasha ulashamama durumunda nereye ulashmalıyız... bu sorum ethnic e)))

Ulash!
tamamen duygusal derken::::)))

Bizi Bu kadar sevdiğini bilmiyodum. helal olsun. Peki nerde yaşıyosun?

İstanbul - Bostancıda yaşıyorum takribi 8 yıLdır ..

Geçen Gün Ulash Kezban Aşkını Okuduk Kezban Kim :sigara:

Kezban ' ı tanımam etmem zaten bende Kent ' in konusunu gordugumde allah allah kım bu kezban falan demiştim : )

hiç antidepresan kullandın mı ?

Depresyonel bir durumum oLmadı bu zamana kadar , Dunyanın en naif adamı gibiyim hiç sinirlenmem kolay kolay herseye oLumlu yaklasırım . Hıc ıhtıyacım oLmadı yani ..

Ulasha ulashamama durumunda nereye ulashmalıyız... bu sorum ethnic e)))

Ulash!
tamamen duygusal derken::::)))

Abı yok duygusal derken parasal oLarak degıl burda sevdıgım saydıgım ınsanlar var . Yanı herhangı bır kurulusta gonullu olarak gorevlendırıldıgını düşün Hanı yaptıgın işi sırf mutlu olmak yada zaman gecırmek ıcın yaptıgını .. Benımkıde aynen o şekil yani . Amacsız tamamen duygusal : )

Peki ulash ne yapar ne eder ne iş yapar parasını nasıl kazanır

Dai HH'den tam olarak ne kadar maaş alıyosun ? Bazılar 5000 usd falan diyor, aslı var mı :) Denizle aran nasıl =) Hangi ülkelere gittin ?

Peki ulash ne yapar ne eder ne iş yapar parasını nasıl kazanır

Ben normalde gemilerde çalışıyorum . usta gemici olarak. Pek çok yere gittim geldim uzun zamandır . Kışın pek deniz işi olmadıgından ve kriz yuzunden sıkıntı oldugundan yatıyorum : ) Ama yaz geldiğinde kazandığım para kışı karşılıyor zaten . Yurt dışı gemilerde calıştığım için ayıptır söylemesi ücretleri de fena olmuyor ...

Dai HH'den tam olarak ne kadar maaş alıyosun ? Bazılar 5000 usd falan diyor, aslı var mı :) Denizle aran nasıl =) Hangi ülkelere gittin ?

Yok dai ne 5.000 ' i kım bulmuş o kadar parayı sitede ben alayım : ) Denizle aram süper insan sevdiği mesleği yaparmış bende sevdıgım işi yapıyorum haliyle . sanırım 42 tane ülke gördum Amerikadan , Çin ' e kadar .. Mısır , istalya , ispanya , yunanistan aklına gelen populer ülkeler hangisiyse görmüşümdür. : )

ülkenin hal ve gidişatı ile ilgili duygu ve düşüncelerini alabilir miyiz ?

Sımdı bunu yazsam heralde bitiremem sayfayı kısaca facebookta Memleketin Gidişatından Endişe Duyanlar grubunda üyeyim diyeLim : )

ulash nasıl nerden geliyo bu azim yalnış anlama biz gönül eylendirirken sen uploadlara başlamıştın.İlk uploadlarda biraz bir -iki kişiyle munakaşa yaşamıştın yalnış hatılamıyorsam iyi uploaderlele.
Azmin taktir edilecek bir şey

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri