Ubuntu mu? Saçmalamayın!

Ubuntunun en son versiyonunu denemenizi tavsiye ediyorum.Deneyin çok güzel

Arkadaşlar bilgisine güvenen bir arkadaştan, D: partitionuma Ubuntu kurmak konusunda ne yapmalıyım destek almak istiyorum mümkünse. C: Win7 D: Linux-Ubuntu olsun istiyorum.

Selamlar.

Ubuntu mu? Saçmalamayın!
Amazon'dan Sharpen More bildiriyor...
Amazon.com'dan Ubuntu 7.04 satın alan bir kullanıcı tüm bilgilerinin silindiğinden şikayet edip, Ubuntu'nun hayatta satın aldığı en kötü oyun olduğunu belirtti.
Yazı Alıntıdır

:smile:
Öncelikle eski bir haber olduğunuz belirtmeliyim. Ubuntuyu oyun zannederek alması ve kurması çok ilginç. Ubuntu kullanıcısı olarak şimdiye kadar kullandığım en iyi linux dağıtımı olduğunu söyleyebilirim. Paylaşım için teşekkürler

@luxury sana tavsiyem http://www.ubuntu-tr.org/ sitesini ziyaret etmen. Özellikle forumu dolaş.

birkaç ay öce laptop almaya karar verdiğimde gördüm ki windows laptoplara entegre edilmiş.Satın alacaksanız mutlaka yazılıma da parayı verceksiniz. Free dos bir iki sistem vardı ve pek de iyi değillerdi. Bugun gördüm ki pardus yüklü laptoplar piyasaya girmeye başlamış. Windows sömürüsü ve haksız kazanç sağlama yolları azalıyor. Çok sevindirici.

adam hakıkaten tam safmıs ya. bıde cok bılıyomus gıbı konusmus hıyar :-D

Çok güzel ya :D Böle insanlar da varmış..
Bu arada herkesi ubuntu kullanmaya davet ediyorum..

Arkadaşım Ubuntu Bir Linux Dağıtımıdır ..Sen oyundan bahsetmişsin.. Bence burda sen saçmalıyorsun.. Ve Ubuntu en iyi linux dağıtımlarından biridir..

buda ayrı bi şekil işte :D okumadan yorum yapmak bizim milletimize özgü bişey herhalde...

foruma yazılan yazılardan anlaşıldığı gibi ubuntuyu hala oyun v.s zanneden çok kişi daha var. yazık acıyorum onlara microsoftun kölesi olmuşlar...

Geri