Ubuntu mu? Saçmalamayın!

ArkadaŞim Ben De Wİndowsla Beraber Kullanmayi DÜŞÜnÜyorum Bana Yardimci Olurmusun Vede Bİlgİsayara GetİreceĞİ YÜkten Korkuyorum Yanİ YÜkledİkten Sonra Wİndowsu HİÇ Kullanamam Dİye Tasarim Programlari Varda.
Şİmdİden TeŞekkÜr...

Aradığın her sorunun yanıtı bu forumda var.Takıldıgın her konuda da yardımcı oluruz.
Yeterki sen biraz okumaya karıştırmaya başla dökümanları..

Windowsuna hiç bir zarar gelmez.Bilgisayarınada hiçbir yük getirmez.

İçin rahat olsun :goz:

ıssıhhahahah yav kardeşim bilmemek ayıp değil ben de düne kadar ubuntu deseler oyun mu derdim ama arakadaşlar da yazıyı anlamadan yorumlar yapmışlarya o da yazı kadar komik olmuş yani ;)

yalnız verdiğin linkteki yorumlar süper,adamla ne kafa bulmuşlar :)

yalnız verdiğin linkteki yorumlar süper,adamla ne kafa bulmuşlar :)

Adam tam bir bomba zaten.
Yorumlardan rastgele örnekler:

Either you're a complete moron who has no experience with computers or you think you are funny....

Here are a few simple ways for idiots to install Ubuntu.

1. READ the INSTRUCTIONS!

2. Get a pro to DO IT FOR YOU!

...and if all else fails...

3. Stab yourself in the neck with a pencil. The extra oxygen could be well used by us more intelligent civilians. :p
....

kardeşim ben senin bizimle paylaştığın bu yazıyada güldüm ama aşağıdaki bazı yorumlar daha da komikti :D:D:D

linux geleceğin işletim sistemi geleceği önümüze serende pardus ve ubuntu yapacak 3-5 sene sonra windows tarih olacak... tabiki baykalda başbakan olacak bunun yanında :)

:) bırak konuyu yorumu okuu, yuh artık yani yaaa bide ciddiye almışlar :)

arkadaş alıntı yapmış???? uzatmaya gerek yok

muhahahah oyun 3d mi bari?

masaustu dogustan 3d :) dostum ubuntu bi oyun değildir. karnel işletim sistemi bazlı olan çok guzel bir linuxtur. . . . yani windows xp yada vista gibi bir işletim sistemidir. ama onlara nazaran diledigin herşeyi yapabilir vede değiştirebilirsin. tamamen sana özel bir sistemdir. bizim insanımızın tek bildigi şey xp :S bu gune kadar bin'lerce pc topladım kurdum, yükledim vs vs. ama şu yaşıma kadar kimse bana linux kuralım yada vista kuralım demedi. herkezin tek bildigi xp. ubuntu gibi bir işletim sistemini bile oyun sananlarımız var :S lütfen linuxu merak eden arkadaşlar internetten çeşitli anlatım videoları izleyerek inceleyin ve görün windows mu guzel linuxmu .. . . şuan kullandıgım sittem ubuntudur gayet memnunum. . .

Şu an düşünüyorumda yazılan şeye değil yorumlara neden fazla gülüyorum ve eminimki yazılan yorumların bir çoğunun sahibi ubuntuyu satın alsaydı aynı tepkiyi verir ve microsoftun reklamını yapmayı devam ederdi. ( ps : ama bizim milletimizde yeni bilgisayar alacak göz yok. Açıkçası buda ümit verici ^^ ).

8 seneye yakın bir zamandır bilişim sektörü içindeyim yaşadıklarımı bir ben birde allah bilir ( monitörümün üzerinde google duruyodu kayboldu diyen oldu ve abartı falan değil gerçekten bizzat yaşadım ) ama böyle bi salakla hayatım boyunca karşılaşmak nasip olmadı. Allah inşallah o günleri bana gösterir.

yuh be , ne cahiller var yav

Geri