turksat üzerindeki şifreli kanallar için ücretli ücretsiz server var mı ?
K karasafak1 New member HH Üyesi Katılım 23 Ara 2007 Mesajlar 32 Reaction score 0 Puanları 0 15 May 2008 #1 turksat üzerindeki şifreli kanallar için ücretli ücretsiz server var mı ?
K komaxx Banned Katılım 31 Mar 2007 Mesajlar 42 Reaction score 0 Puanları 0 16 May 2008 #2 karasafak1' Alıntı: turksat üzerindeki şifreli kanallar için ücretli ücretsiz server var mı ? Genişletmek için tıkla ... bulamazsın ucretsiz
karasafak1' Alıntı: turksat üzerindeki şifreli kanallar için ücretli ücretsiz server var mı ? Genişletmek için tıkla ... bulamazsın ucretsiz
K karasafak1 New member HH Üyesi Katılım 23 Ara 2007 Mesajlar 32 Reaction score 0 Puanları 0 16 May 2008 #3 ücretli de bulamadım ki
sinyor30 New member HH Üyesi Katılım 28 May 2007 Mesajlar 20 Reaction score 0 Puanları 0 Konum hannover 16 May 2008 #4 arkadasim biraz bilgi kendinden mesela hangi receiver kullaniyorsun, cs paylasim hakkinda bilgin varmi cccam, gbox nedir biliyor musun? bunlari biliyorsan bana mail at, yardimci olayim saygilar arkadasim bende ücretsiz, BEDAVA maksat PAYLASMAK olsun geeeeeeeeeeellllllllllllllllllllll "Hep PAYLASIM, TAM Paylasim"
arkadasim biraz bilgi kendinden mesela hangi receiver kullaniyorsun, cs paylasim hakkinda bilgin varmi cccam, gbox nedir biliyor musun? bunlari biliyorsan bana mail at, yardimci olayim saygilar arkadasim bende ücretsiz, BEDAVA maksat PAYLASMAK olsun geeeeeeeeeeellllllllllllllllllllll "Hep PAYLASIM, TAM Paylasim"
K komaxx Banned Katılım 31 Mar 2007 Mesajlar 42 Reaction score 0 Puanları 0 17 May 2008 #5 karasafak1' Alıntı: ücretli de bulamadım ki Genişletmek için tıkla ... cihazin dreambox inpax skybox türündense dsmart dt vardir profilimdeki mailden bana ulas :victory
karasafak1' Alıntı: ücretli de bulamadım ki Genişletmek için tıkla ... cihazin dreambox inpax skybox türündense dsmart dt vardir profilimdeki mailden bana ulas :victory
K karasafak1 New member HH Üyesi Katılım 23 Ara 2007 Mesajlar 32 Reaction score 0 Puanları 0 17 May 2008 #6 skystar 2 kullanıyorum turksat üzerindekileri sizin serverla izleyebilir miyim?
K komaxx Banned Katılım 31 Mar 2007 Mesajlar 42 Reaction score 0 Puanları 0 18 May 2008 #7 skystar 2 ile izleyemezsin ... şifreli kanalları türksatta ama sadece turksatta dt kanallarını izleyebilirsin .izlemek istersen pm deki mailden ulas ...
skystar 2 ile izleyemezsin ... şifreli kanalları türksatta ama sadece turksatta dt kanallarını izleyebilirsin .izlemek istersen pm deki mailden ulas ...