MeY47' Alıntı:hackermi ? zumuhaha
Ya bırakın bu işleri 3 kuruşluk proramla site heclemeye lamerlik denir
Neyse hevesini kursağında bırakmıym; Afferin güzel yapmışsın (!)
Bir insanın emeğini zevk için yok etmek hiçte etik değil.Yeri geldiğinde .....lamerlar diye bahsettiğiniz insanlardan oluyorsunuz bilmem fark ettinizmi?
мεяvεм' Alıntı:ne diyosun sen yaa
sabah sabah hep bişe buluyo zaten beni canımız sıkıldı hackledik allalla
bak açılmış zaten site ekmekleri falan gitmemiş, söven sövmüş yani ne demek
şimdi buu (sakin ol merve sus banlanacaksın yoksa)
hackermi? zumuhaha baksennn ne kadarda komik
MeY47' Alıntı:ben sana senin dilinle cevap vermesini iyi bilirdim ama seviyene inemeyeceğim.
Söven sövmüş he? sen şimdi bundanda zevk alıyorsundur.
senin gibi kaç üye geldi gitti buraya ama barınamadı.MeY47' Alıntı:afferin işte böyle akıllı ol. SUS
serselcuk' Alıntı:senin gibi kaç üye geldi gitti buraya ama barınamadı.
8 mesajla başkalarına saldıran emeğe saygısızlık yapan çoğu kişi burada kendine yer bulamadı.
Seninde bulacağını sanmıyorum.Keşke adam akıllı dursaydın da hackhell ailesinden olabilseydin
Hackhell ailesinde olabilmek hem kolaydır hemde çok zor.
yaf bide utanmadan hakdan adaletten bahsediyorsun demi.Sn git millettin ahını al sonra haktan adaletten bahsetмεяvεм' Alıntı:sana gereken cevabı elbet bir gün hak ve adalet verecektir hiç kuşkun olmasın
ben hackhelldeki 93.523 üyeden biriyim.MeY47' Alıntı:hackhell ailesine alınmazmışım hayırdır sen kim oluyorsun?Hoş girmek istiyende yok zaten.
MeY47' Alıntı:yaf bide utanmadan hakdan adaletten bahsediyorsun demi.Sn git millettin ahını al sonra haktan adaletten bahset
Eğer cezamı sen vereceksen o yüzden tehdit fl. savuruyorsan.Tamam sen oldun... Tam bir lamer oldun
Türklük adına kafana göre site hackliyorsun.Yaptığın yanlışut:
La bide emekten bahsediyorsunuz Tmm tmm saygı duydum ahahaha
hackhell ailesine alınmazmışım hayırdır sen kim oluyorsun?Hoş girmek istiyende yok zaten.