by_kan
New member
ellerine sağlıkta düzeltmişler siteyi neyse yavaş yavaş önemli olan başarmak devamını bekliyoruz
iSpiYonCu' Alıntı:prowl hacı 3 kişiLik mi yatak vardı sımdı
leet' Alıntı:merak ediyorum bLackwolf zone-h oLmadığı haLde bu konuyu neden kitLemedi ?
fuar' Alıntı:arkadaşlar ne gördünüz banada deyin.
leet' Alıntı:kuraLLarı okumadım, okumaya zaman harcayacağımı da düşünmüyorum aLıntı yapıp yazdığım son mesajı okumamışsın gaLiba..
leet' Alıntı:amaçsız deface + sanki misyonu oLan bi' deface gibi bi' de oraya Türk bayrağı, Turkish hacker faLan.. tmm deface edin ama defacein amacı poLitik deiLse onLarın orda ne işi var.. şimdi o kız, annesi, o forumdakiler Türkler hakkında ne düşünüyor acaba ?
blackwolf' Alıntı:kuralları okumassan ihtiyacta duymassan bir ara banlanınca neden banlandım ben dersin .)
o indexi ben kullanıyorum amaçsız deil belirgin bir gücü biz ona türkün gücü dioz artık sen nesin bilemem onu göstermek amaç ise eğlence eğitim vs bi sürüü amaç sayarım sana artı türkbayragı onlar sunlar bunlar diye hitap edilcek bişi deil saygı duy ondan sonra onlar dediğin seyler için (türk bayragı) laf et ikide birde millete bulasma + kafamıza göre konu kitlemioz orda yazılan kurallara göre kitlioz sana gıcıklığımız yok yani ikide bir her konuya blackwolf senin konuyu ne zaman kitlicek gibi forumu kirletcek cümleler yazma tebrik et yada kimseyi kırmıcak sekilde düşüncelerini yaz haa bu arada zone-h almasını bilmiorsan bir ara açarım resimli konu örenir alırsın