Tupac Amaru Shakur Yaşıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
rapl0rd' Alıntı:
keske su zamanda yaşasaydıda daha cok sarkısını gorebilseydik ama kariyerini erken noktalaması rap sewerler içinde buyuk kayıp :( bu arada benim için rap te sago dan sonra gelir sewerim kendilerini

Önce 2 Pac Sonra Saqo qeLir YanLış oLmasın (=

yanlız uyandırıyım tupac eğer ölmüştür die bir konu olmasaydı tupacı zaten öldüreceklerdi tupac o yüzden öldü dedikoduları yaptı yani kayıplara karıstı ve bu kadar sene ortaya cıkmamasının tek sebebi öldükten sonra cıkardıgı kasetlerin hepsinin milyonlarca satması ve milyonlarca dolar kazanmasıdır son oalrak tupac harbiden ölmemiş

belki senin yasın buyuktur bilmiyorum ama benim yas daha 18 bu yuzden tupac ı fazla dinleme sansım olmadı olu albumler ne kadar etkili olabilir bilmiyorum

gerçekten büyük adamdı ....bi ara ölmedi felan dediler....

Acaba doğru mu

HALA yaşıyor mu????

ya wideo fake gibide duruo ama gerçek gbide duruo çünkü bakış açısı çok farklı olabilir.
İlk soru?
2pac eğer yasıyorsa nie herkesinde kendini öldü olarak bilior zaten nie kendini wideoya çektrsin we yasadığını herkese inandırması?
2. soru?
Outlawz üyeleri ile kavgalı olduğu akşam wuruluor zaten bnce hala daha onların yannda gesmesi saçma
3.soru?
wideoda ara sıra atlamalar we kararıp yeniden görüntü gelmesi gbi olaylar olmaakta bunn içinde wideo yüzde 70 faketir.

hala video hakkında konusuyoruz video kac aydır burada.. bence bosverin bos isler oldu yada hayatta ben tupac ı fazla tanımam ama severim dinlerim saolsun wildboy aşıladı bizede :)

ne guzel dimi wildboy ThugLife ;)

Yaşadığına dair söylemler var hatta bende bi video vardı yaşadığına dair gizli çekim, yaşıyor olabilir kesin hiç bişi yok

bu video heralde kuba da cakilmisti yanilmiyosam..yaklasik 500 kisi fln da gercekten gormus diyolar...yha en sonunda gidip ben bulcam bu adami hea artik meraktan catliyorum

video cok eski arti fake
paylasim icin sagol

Samimi olduğu yüz ifadesinden belli olan adam çevremde herkes onun rap ilahı olduğunu söylüyor ama tek soru gerçekten ölü olup olmadığını bilmemek...

mc_newyork' Alıntı:
arkadaşlar rap duayeni 2pac ı merak edenler lütfen bu sayfayı ziyaret etsinler..... teşekkürler

Sevdiğin sanatçıya bu kadar değer verip bu yoğun duyguları içinden nasıl geliyorsa anlattığın için seni gerçekten ayakta alkışlıyorum....:clap

Mükemmel bir sevgi örneği gerçekten bir kez daha bravo...

sadece 2pac forever derim genç yaşta gitti daha çok şeyler yapabilirdi ama kısa zamanda çok şey yaptı

bakın ben bir amerikadan gelmiş insan olarak diorumki o odamın otopsi fotoğrafı sahte yani faka bunu için site bile weirirm ;) 2pac ölmedi hala yaşyor anlşıldı;):D

arkadaşlar tupac yaşıyo ismini diştirmiş sadece şimdiki adı balack haze youtube.com a zirin ve oraya bnlack haze yazınn göreceksiniz [email protected]

Eger 2pac'in ölmedigine inanacaksak 2pac'ın boynunda dövme olmalı zaten uzaktan cekmişler fazla belli olmuyor ama en sonunda şişko gelirken arkaya bakarak 2pac'i gösteriyor.Var bu işte bir bit yenigi ben öldügüne inanmıyorum o yasıyor isterse üstünden 20 sene gecsin otopsi resimini bulabilirseniz bakın boynunda dövmesi yok bence başka biri.Zaten o resmin gercek olmadıgı dünya basınında ispatlandı ama bu video kafamı karıstırdı.Gercekten yasıyor bu adam.Zaten kendisi ölmeden 80milyon$ hayat sigortası yaptırmıs ama hala alınmamıs o para.Tupac'ın ortada cesedide yok nerden bilecegiz öldügünü Amerikan yasalarına göre Tupac hala bir yasıyan insan olarak kabul ediliyor yani ölü degil.

arkadaşlar tupac zaten ölmedıgını bılen bılıyor adam şarkılarında bıle ben ölmedım dıyor adam öldugu yıldan sonra fılm çekıyor we hala öldu denılıyor yok ölmedı hala yaşıyor adam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri