Tupac Amaru Shakur Yaşıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yalan büyük ihtimal.o kdr kolay diil rahat rahat gezmesi.bide kendini saklamak istien adam kamerayı gore gore rahat duramaz...

DoGuKANNN' Alıntı:
tupac hakkında bazı iddialardan biri -Son vurulduğuna çok ağır yaralandığı için annesinin ve yakınlarının böyle bişeyin bi daha olabileceği korkusuyla ısrar edip kendi isteğiyle rap dünyasını bırakmış olabilir...... Bence çok mantıklı ben olsam öyle yapardım bi düşünün bir sürü yerinden kurşun yemişsin daha ne................:eek:

tupac ölmediyse ortaya çıkmamasının sebebi ;son vurulduğunda çok ağır yaralandığı için ailesini ve yakınlarının ısrarıyla ve tupac ın kendi isteğiğle rap dünyasını bırakıp tertemiz yeni bir dünya açmak istemiş olabilir...... Ben olsam öyle yapardım Bİ DÜŞÜNÜN o kadar kurşun yedi.Bi daha olmıcağı bellimi tabi suçları da saklanmasının sebeplerinden.......................

2pac sadece rapiyle ünlü değildi, ondan ağır yapan gruplar da vardı public enemy gibi. ama 2pac gibi kısa ömrüne 6 film 7 albüm(birisi double olmak üzere) sığdıran birisi olmadı. mesela 19, 20 yaşlarında bazı katıldığı konferanslar var yaptığı konuşmalar var, 2pac bi rapçiden öte tam bi isyan adamıydı ve kendi deyimiyle tam bi thug life'ı yaşıyordu ve bu yüzden benim kanımca hükümet tarafından temizlendi

gerçekten çok severdim ama yaşıo olabilir ama otopsi resmini görünce vaz geçtim yani tupac ölemezki ztn şarkılaı hala dinleniyor 96 dan beri

eline sağlık videoların linklerini de verdiğin için sağo. Şarkıların sıralamasını da yapmışsın eyvallah

kusura bakmayın geç oldu biraz açıkçası sırf tupac için kayıt oldum sonra gitcem zaten üye adına bakın neyse abi bu videoda tupac ı taklid eden şahsın arkasında kim var bence snoop dogg öyle bişey olsa snoopla yan yana olmazlarmı sarılmazlarmı saçma geliyor bana inanmak istiyorum ama mantığım dışlıyor

SaoL aRKaDa$ım Çoğu ßir RapSeweRin ßiLmeSi GeReKen $eyLeR..!!

keske su zamanda yaşasaydıda daha cok sarkısını gorebilseydik ama kariyerini erken noktalaması rap sewerler içinde buyuk kayıp :( bu arada benim için rap te sago dan sonra gelir sewerim kendilerini

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri