TTNEt Müşteri Hizmetleri Hiçbir Şey Bilmiyor

HardRhymeR

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
Geçenlerde bi arkadaşım adsl şifresini değiştirmiş.. Tabi bağlantı bi gitti bi daha gelmiyor... Neyse baktık ettik tuttuk. Yok Yok Yok. Müşteri hizmetlerini aradık. Dediler ki "Bağlı olduğunuz santralde sorun var, arkadaşlarımız onu halletmeye çalışıyor bekleyin". 50 metre ileride bi internet kafe var adam çatır çatır nette geziyor. Biz bekliyoruz santrali düzeltsinler diye. Ama nafile... Çünkü santralde hiçbir şey yok. Bi kaç defa daha aradık. Her şeyiniz normal sadece internete çıkış yapamıyosunuz dediler. Arıza kaydı aldık arkadaşlar arıcak siz bi ayar değişikliği yapmadan bekleyin dediler. Bekledik bekledik yok.. Sonunda bi daha aradık o anda aklıma geldi şifre ve kullanıcı adını kontrol ettik hata şifredeymiş.. Şifre ya da kullanıcı adı yanlışlıklarında yönledirdiği sayfaya yönlendiremiyordu explorer. Arkadaşıma söylememe rağmen şifre kısmı aklına gelmedi. Oradan doğru şifreyi aldık ve internet eski haline döndü..

Şimdi siz diyeceksiniz ki "kardeşim senin arkadaşında var hata müşteri hizmetleri neden bişi bilmiyo yazdın". Evet hatanın büyüğü onda, ama bir temsilcinin ilk olarak aklına bu gelmesi gerekirdi... (Sadece tek bir kişiyle görüşmedik, birçok kez aradığımız için yaklaşık 10 kişiyle görüştük. Ayrıca bunlar sadece müşteri temsilcisi değil teknik servis. Çünkü teknik yardım almak için 3e basın diyor..)

Sanırım Ttnetin iş ilanı şöyle
-Diksiyonu düzgün
-en az lise mezunu bay/bayan müşteri temsilcisi aranıyor :vur :durdurun

Hala ttnet mı kullanıosunuz :D

Ben smile a gectim 7/24 musteri hizmetleri calısıyor adam gibi cevap alıyosun sorularına
Ayrıca gecen bi soru sormak icin mail attım 15 dk icinde cevap geldi :D

Bide burdaki smile bayiindeki adamı kafaladım arasıra gidip çay içiyom yani bi sorun oldugunda qankam da var artık :D

neccko sözleşme yaptık işte kek gibi 2 yıllık :) NEyse 2 yıl sonra smile'a geçeriz bizde.. Demek memnunsun smile'dan.. Aklımda bulunsun, soranLara senin referansınla smile çok iyimiş dicem haberin ola :)

neccko' Alıntı:
Hala ttnet mı kullanıosunuz :D
Ben smile a gectim 7/24 musteri hizmetleri calısıyor adam gibi cevap alıyosun sorularına
Ayrıca gecen bi soru sormak icin mail attım 15 dk icinde cevap geldi :D
Bide burdaki smile bayiindeki adamı kafaladım arasıra gidip çay içiyom yani bi sorun oldugunda qankam da var artık :D

2 aydır smiLe kuLLanıyorum çok da memnunum ayLık 19 ytL sabit ücret, bağLantı ücreti faLan yok tt gibi miLLeti zkmiyorLar en azından. smiLe adsL'i herkese tawsiye ederim... Bu Arada Unutmadan !!!
TeLekom'a Kafam Girsin:durdurun

Sanırım Ttnetin iş ilanı şöyle
-Diksiyonu düzgün
-en az lise mezunu bay/bayan müşteri temsilcisi aranıyor

Aynen böyle eleman alıyorlar. Veya Tt veznelerindekileri alıyorlar.

walla fırsatın varsa geç bence... Ttnet çekilmez yaaa. 2 sene sonra bende gelioRummm... :D

Ayrıca FoFer sana katılıyorum " Telekom'a Kafam Girsin "

kesin ben de geçicem smile a yaw çekilmio böle daha dün sorun wardı..

Arkadaslar smile ile ilgili bikaç özellik soleyim siz ona göre düşünün

Altyapı olarak telekomla aynı altyapıyı kullanıyor yani alınca hızda bi artış olurmu acaba die sormayın ama portlara fazla yuklenme yoksa artabilir

Ben smile a gectigimden beri ttnetden farklı olarak eskiden baglantı arasıra giderdi 1 aydır daha 1 kere gitmedi belki alakası yok ama bilmem

Kampanya olarak 31 temmuzdan önce gitseniz 1 yıl boyunca 19 ytl ayrıca aktivasyon ücreti 1 ytl idi kampanya devam ediyor ama aktivasyon ucreti 29 ytl oldu

ben sadece ilk aldımda bilmedim için acemilikten yapamamıstım ayarları fln ilgilenmiolar doru belkı 30 tane adamla konusmusumdur soradan kendı kendıme hallettim 5-6 ay bişe kaldı benım ıkı senenın doLmasına sonra dusuncez artık :D

benimde ilk aldığımda internet tam 10 gün gitmişti yine böle telefon trafiği bol olan bir on gün geçirdim arızayı yapmamak için elleinden geleni yaptılar yok sorun bizde değil sizde bilgisayarcı çağırın diyen bile olmuştu sonun da eve gelmeye razı oldular eve gelen adam ne desin senin ip uçmuş bizim gelmemize gerek bile yok ofisten hallederdik demesinmi ama sonunda arızanın kendilerinde olduğunu kabul etmişlerdi.neyse benimde 1.5 sene kaldı .

Benimde daha 2 ay oldu kullanmaya başlayı. Sundukları kampanya iyidi ama ben aldığımda.. Zaten o kampanyayıda rekabet kurulu durdurdu :) 2 sene sonra değiştiririm büyük ihtimalle.. Belki düzelirler (Umutlu olmaz lazım dimi hayatta :D )

ttnet 2mbit 7/24 açık, 400 gb lık harddiski dolduruyorum :)
kaldımı sana 30 gb :)
haydi afiyet olsun :)

Bu kazıkçılar haftanın 6 günü saat 7ye kadar asgari ücretle çalışacak eleman arıyorlar.
Bir başvuru vesilesiyle öğrendim. Bu şartlarda aldığın eleman da ancak telefona bakar.
Sorun çözemez. Telekomu özelleştirirsen olacağı budur.
Bu ne rezilliktir ben çözemiyorum. Bana hizmet etmesi için benim vergilerimle kurulmuş bir kurum satılıyor.
ve ben ondan hizmet alabilmek için kazık yiyorum. Ne biçim bir ülke oldu burası yaaa.
Lanet olsun böyle düzene!

Genelde devlete bağlı yerler mesai saati uygulaması yapardı.. Yani özel şirketlerin çağrı merkezleri 7/24 açıktı.. Ama bu ttnet özelleşti hala bi icraat yok. Neyse :D

şerefsizce internet elbet ttnet benimde 1.5 küsür yılım kaldı smile bekle beni

Geri