TRT'den şok eden karar !

Cehennem_Zebanisi

Super Moderator
Süper Moderatör
Reaction score
0
Ad Caine vero et ad munera illuis non respexit ira
25632.jpg

TRT bundan böyle, 23 Nisan, 19 Mayıs, 29 Ekim ve 10 Kasım gibi günlerde özel yayın yapmayacak..

Geçen yıl 23 Nisan’da “Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Özel Uygulama Talimatı” yayınlayan ve program akışını, hangi radyoların hangi anonsu yapacağına kadar ayrıntılı planlayan TRT, bu yıl bu uygulamadan vazgeçti. Günlük normal program akışı sürecek, o gün yayın yapan programcıları kendi inisiyatiflerinde konuya yer verirse verecek.

Habertürk gazetesinin haberine göre, TRT radyolarında ulusal bayramları içeren özel gün ve haftalarla ilgili “özel yayın” uygulamasına son verdi. TRT’ye bağlı radyolarda ulusal günler için yayın düzenlemek programcının inisiyatifine bırakıldı.

Özel gün yayınlarında, TRT’ye bağlı tüm radyolar ortak yayına geçip, farklı bölümleri yayınlıyorlardı. TRT Genel Müdürlüğü’nün özel gün ve haftalara ilişkin “özel yayın talimatı” vermediği Radyo Dairesi Başkanlığı, 2009 yılındaki hiçbir ulusal bayram için özel yayın yapmayacak.

Geçen yıl özel kutlama anonsu ile başlattığı ve “Yaşasın 23 Nisan”, “Atatürk ve Çocuk”, “Ata’nın Işığında Eğitim” gibi programlarıyla “Atatürk ve Cumhuriyet değerlerini” ön plana çıkartan kurum, artık ulusal günleri, var olan programların içinde, programcının isteğine göre düzenleyecek. Yani ulusal bayramlar programcının keyfine göre değerlendirilecek.

Geçen yıl özel kutlama anonsu ile açılan 23 Nisan özel yayınında “Yaşasın 23 Nisan”, “Uygarlık Yolunda”, “Atatürkçü Düşünce ve Çağdaşlaşma”, “Atatürk ve Çocuk”, “Ata’nın Işığında Eğitim” gibi 11 anlamlı program hazırlanmıştı.

TRT Radyo-1’in bu seneki 23 Nisan yayın içeriğinde ise normal gün program akışı sürecek. 23 Nisan Perşembe günü yayınlanacak günlük program akışında “Atık servettir”, “Ekonomi Günlüğü”, “Din ve Ahlak”, “Spor Dünyası” ve “Can Eriklerinin Düşleri” gibi programlar yer alıyor.

TRT’nin “özel program yapmama ve yayın akışı hazırlamama” uygulaması, 23 Nisan’ın ardından gelecek olan 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı, 30 Ağustos Zafer Bayramı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü’nü de kapsayacak.

TRT'den şok eden karar ! haber

Devlet televizyonumu Trt ? evet devlet televizyonu o zaman hükümet bu yönde bir karar aldıki böyle bir yayın politikası izliyorlar Genel müdür emir kulu çünkü yanlış bir karar olduğunu belirtmeliyim siz milli bayramlarda günün anlam ve önemini belirten yayın yapmazsanız dini bayramlarda da aynı yayın politikasını izlemek durumundasınız bu da konuyu çok farklı bir yere taşır ki devletin böyle bir konuya baştan hiç alet olmaması bu güne kadar izlediği çizgiyi devam ettirmesi gerekir diye düşünüyorum bilgi için tşk.

Günlük normal program akışı sürecek, o gün yayın yapan programcıları kendi inisiyatiflerinde konuya yer verirse verecek.

sistem düşmanı zihniyet !!! durmak yok yola devam ..

programcılarda samanyolundan kanal 7 den geçen elemanlar olur 23 nisanda da "sordum sarı çiçeğe fettullah amerikadamıdır " ı çalarlar tam olur artık
:Sopa

Bu Hükümet Herşeyin Sakız Gibi Üstüne Yapışacağını Düşünmez mi? YapmadıkLarından BiLe SorumLu TutuLurken, Her TürLü Provakasyona Açık Bir Karar ALınmış OLması Uygun OLmamıştır. MutLaka Kararın ALınmasında, Burda AçıkLanmayan Bir Takım GerekçeLer EtkiLi OLmuştur.Ama MikserLere ve ProvakatörLere İşLencek GüzeL Bir MaLzeme çıkmıştır.

Bu Hükümet Herşeyin Sakız Gibi Üstüne Yapışacağını Düşünmez mi? YapmadıkLarından BiLe SorumLu TutuLurken, Her TürLü Provakasyona Açık Bir Karar ALınmış OLması Uygun OLmamıştır. MutLaka Kararın ALınmasında, Burda AçıkLanmayan Bir Takım GerekçeLer EtkiLi OLmuştur.Ama MikserLere ve ProvakatörLere İşLencek GüzeL Bir MaLzeme çıkmıştır.

Doğru mu anladım, bu karar sence alınması gerekli ancak kamuoyuna açıklama yapılmayacak kadar gizli ve önemli

Doğru mu anladım, bu karar sence alınması gerekli ancak kamuoyuna açıklama yapılmayacak kadar gizli ve önemli

Senin İçin AyrıntıLı AçıkLama Yapmayı GerekLi Görmüyorum.Yeterince Açık İfadeLerLe YazıLmış Bir Mesaj.

Arkadaşlar lütfen herkes seviyesine ve yorumlarına dikkat etsin baştan söylüyorum sonra kimse uyarmadı demesin hepinize iyi geceler.

Sanki izleyen varda.
Yayinlasada bir sey ifade etmiyor.yayinlamasada.

TRT'De SaçmaLamaya ßaşLaDI artık..

bülent arınç der ki maçlardan önce istiklal marşı nın okunmasına gerek yok
ondan sonra trt nin bu saçma kararı.
hükümet ve devletin resmi televizyonu aynı dogrultuda cok iyi gidiyorlar
bravo

AKP'De pıLısını Pırtısını ToPLar Gider Yakında ;)

sanmam dai ...

bizim millet müstehak demeye dilim varmıyor konusturma lütfen beni :(

bülent arınç der ki maçlardan önce istiklal marşı nın okunmasına gerek yok
ondan sonra trt nin bu saçma kararı.
hükümet ve devletin resmi televizyonu aynı dogrultuda cok iyi gidiyorlar
bravo

tayyipte 10 kasımda atatürkün karşısında put gibi dikilmeye gerek yok dedi ama hani kim hesap sordu :(

sanmam dai ...

bizim millet müstehak demeye dilim varmıyor konusturma lütfen beni :(

tayyipte 10 kasımda atatürkün karşısında put gibi dikilmeye gerek yok dedi ama hani kim hesap sordu :(

Uzun Süredir hiç ßir PartiyLe iLgiLenmiyorum görüşüm Tarafım ßeLLi Sadece ve Siyasete dair Tvde ßir Program Haßer ßiLe izLemiyorumda ßurda arada Okuyorum ßu adamLar ( akp ) ßu kadar Çok Şey Yapiyorsa Neden HaLa OyLarin %50 ye yakınını aLiyorlar ? ßizim miLLetimize Akp ATATÜRK'ten ( Atam'dan ) daha mı Yakın ? Ne demektir 10 Kasım Atatürk'ün Karşısında put gißi durmaya gerek yok cümLesi ßunlarin Hepsinin Suyu ISINMIş artik..

Öncelikle konu dışı gereksiz kişisel tartışma içeren bütün mesajlar silinmiştir sonrasında arkadaşlar olması gerektiği gibi birbirinizle ilgili değil ya konu ile ilgili içerik ile ilgili yorumlar yapınız yada ben konuyu kapatayım siz sabaha kadar özelden msn den istediğiniz kadar tartışınız takdiri sizlere bırakıyorum..

En dip not : zaten bu arada sabah oldu : )

Öncelikle konu dışı gereksiz kişisel tartışma içeren bütün mesajlar silinmiştir sonrasında arkadaşlar olması gerektiği gibi birbirinizle ilgili değil ya konu ile ilgili içerik ile ilgili yorumlar yapınız yada ben konuyu kapatayım siz sabaha kadar özelden msn den istediğiniz kadar tartışınız takdiri sizlere bırakıyorum..

Mesajları sildiğini farkettim, öyle gerekiyosa öyle olmuştur...
özelden msn'den de nereye kadar, en baştakilerlede mi msn'den görüşiyim
[email protected]
:clap :clap :clap

Geri