TRT'den şok eden karar !

Uzun Süredir hiç ßir PartiyLe iLgiLenmiyorum görüşüm Tarafım ßeLLi Sadece ve Siyasete dair Tvde ßir Program Haßer ßiLe izLemiyorumda ßurda arada Okuyorum ßu adamLar ( akp ) ßu kadar Çok Şey Yapiyorsa Neden HaLa OyLarin %50 ye yakınını aLiyorlar ? ßizim miLLetimize Akp ATATÜRK'ten ( Atam'dan ) daha mı Yakın ? Ne demektir 10 Kasım Atatürk'ün Karşısında put gißi durmaya gerek yok cümLesi ßunlarin Hepsinin Suyu ISINMIş artik..

daha ne sözler varda bunları sen ben başka kim biliyor ?

akp nin oyu yüzde 30 dan aşağı düşmez. taki tarikatler cemaatler desteklerini çekmedikçe

tarikat cemaatlerin içinde çok azı temizdir .çoğunun bana kalırsa yularını abd tutar ..abd de bulunan fethullahın kanalı ve keriz fenerinin kanal 7 si nin yayınları , ne derse sorgusuz sualsiz yapılan şeyhlerin fetvaları amerikanın türkiyedeki bütün desteklediği kurumlar ve gizli örgütlerin üstüne senelerdir gözünü makam mevki bürümüş tayyibinde hırsı ve siyasi tecrübesi eklenince oy almamaları imkansız ..

ozan arif demiş ya ..

gelen çoban oluyor nasıl olsa sürü türk
ben oniki eylülün nesini seveceğim sevmediğim gibide devamlı söveceğim

baba ağzına sağlık anca bu kadar anlatılır durum

Milli Bayramlarımız Cumhuriyetimizin simgesidir.

Cumhuriyet düşmanı insanlardan olsa olsa böyle bir davranış beklenir....

Trt Zaten Devlet Televizyonu Olmaktan Çıktı.
Tayyip bey HazretLeri Onuda İstediği gibi Oynatır.
Devletin Tüm kadrolarında Kolları Çok Uzun.
akp iKTİDAR OLUNCA trt genel müdürü bir açıklama yaptı.
"TrT için artık devlet televizyonu olmak İmkansızlaşmıştır dedi."
sonra şerefiyle görevinden istifa etti.
Yeni Müdür sizce nereden geliyor???

Zaten TrT ŞeŞ BeŞ çıktı çıkalı Asla tenezzül edipte izlemiyorum o kanalı...

koyun gibiyiz kardeşim, uyutulmaya, aldatılmaya, açlık sınırında yaşatılmaya o kadar alışmışız ki, sesimizi çıkaramıyoruz olup bitenlere....

Bu Hükümet Herşeyin Sakız Gibi Üstüne Yapışacağını Düşünmez mi? YapmadıkLarından BiLe SorumLu TutuLurken, Her TürLü Provakasyona Açık Bir Karar ALınmış OLması Uygun OLmamıştır. MutLaka Kararın ALınmasında, Burda AçıkLanmayan Bir Takım GerekçeLer EtkiLi OLmuştur.Ama MikserLere ve ProvakatörLere İşLencek GüzeL Bir MaLzeme çıkmıştır.

Sence hangi "mantıklı" sebep ulusal bayramların anlam ve önemini belirten yayınların kaldırılmasına sebep olabilir?(Hemde devlet televizyonunda?)Eğer ki Cumhuriyet'i,Atatürk'ü,demokrasi rejimini sevmeyenlerden nefret etmek,değerlerimize sahip çıkmak,saman altından su yürüterek ülkeyi "din devleti"ne çevirmek isteyenlerin asıl yüzünü insanlara gösterme çabasında olmak provakatörlükse,senin tabirinle (mikserlikse) bu ülkede yaşayan "HER NAMUSLU İNSAN PROVAKATÖRDÜR"

Sonumuz iyiye alamet değil ..!

TrT Şaşırma ! Sabrımızı Taşırma !

TrT Bu Hükümet Zamanında ' Tayyip Radyo ve Televizyonu ' olmuştur .
TrT saçmalamaktan başka birşey yapmamaktadır .

TrT Şeş'le başlanan Saçmalıklar Sinsilesi , Laik Cumhuriyetin Simgesel Bayramlarında Devlet Tv'sinden Gerçekleşen yayınların kaldırılmasıyla Cumhuriyet düşmanlığı açıkça ilan edilmiştir !

Arap ve Kürtlere ayrıcalık sağlayan hükümet Türk ve Türk düşmanlığına Devam Etmektedir !

yavaş yavaş inceden bişeyler empoze ediliyor ki bi zaman gelicek bi bakmışız ki biz nerdeyiz övündüğümüz seylerin hepsi yasaklanmış...

Sence hangi "mantıklı" sebep ulusal bayramların anlam ve önemini belirten yayınların kaldırılmasına sebep olabilir?(Hemde devlet televizyonunda?)Eğer ki Cumhuriyet'i,Atatürk'ü,demokrasi rejimini sevmeyenlerden nefret etmek,değerlerimize sahip çıkmak,saman altından su yürüterek ülkeyi "din devleti"ne çevirmek isteyenlerin asıl yüzünü insanlara gösterme çabasında olmak provakatörlükse,senin tabirinle (mikserlikse) bu ülkede yaşayan "HER NAMUSLU İNSAN PROVAKATÖRDÜR"

Hangi MantıkLı Sebebin Bu Kararın ALınmasında Etkin Olduğunu BiLsem Zaten Bunu Yazardım.KaLdı ki Orta Düzeyde Türkçe Okuma ve Yazma BiLgisine Sahip Bir İnsan ALınan Bu KararLa İLgiLi ''Uygun OLmamıştır'' YüklemiyLe Biten Cümleden Ne Demek İstediğimi AnLayacaktır.İşte Bu CümLeyi BiLe Çarpıtarak YanLış AnlayanLar, ELbette Bu Hükümetin ALdığı Kararında AsıL Gerekçelerini Araken Konuyu ÇarpıtacakLardır.

Çok DeğiL Birkaç Gün İçerisinde Bu Kararın NedenLeri AçıkLanacaktır.Zaten AsıL Konu Bu Kararın ALınmasındaki Gerekçelerin KamuoyuyLa PayLaşıLmamasıdır.Yeni İktidara GeLmiş Hükümetler Gibi Acemice Davranmaktadır.DeşiLmeye Müsait, Öküz ALtında Buzağı ArayanLarın Yüzünü GüLdürecek, Kuşku UyandırabiLecek İcraatLara İmza Atmaktadır.

Konuyu SoğukkanLı DeğerLnedirmekten Uzak, Tahrik Edici Unsurarı İçerisinde Barındıran ÇevreLerce; Atattürk ve rejim Düşmanı YaftaLarının Üzerinize YapıştırıLacağını BiLmeLisiniz.Oysaki Ne AKP Ne de AKP Seçmeni Bu ALçak TanımLamayı Haketmektedir. Bu Yakıştırmayı YapanLar Gerek Vicdanlarında gerek ALLah Huzurunda Bu VebaLLe KaLacakLardır.

Durmak yok yola devam :durdurun Türk deilmiyiz bizim getirdiklerimiz bizim degerlerimize sahip çıkmayacakmı neden suskunluga itiyorlar bizi..

sistem düşmanı zihniyet !!! durmak yok yola devam ..

programcılarda samanyolundan kanal 7 den geçen elemanlar olur 23 nisanda da "sordum sarı çiçeğe fettullah amerikadamıdır " ı çalarlar tam olur artık
:Sopa

tuttum bu ilahiyi:biggrin

Trt'yi De Diğer ALanLardaki Gibi ÖzeLLeştirip, ÜLkeyi Bir Nevi Sömürge TopLumu Yapmayı BaşaranLar Utansın Diyorum...

Bu ÜLkede 53535434574464654646 Tane ÖzeL KanaL Varken Bu Trt'ye YapıLmak İstenenLerde Çok Ciddi Kasıt Arıyorum Ve YapıLanLarı Laik DevLetin TemeLLerine AtıLmış Bir Dinamit OLarak Görüyorum...

Herşey Bu Kadar Da ALeni YapıLır Mı??? HaLa Bu MiLLet Ordu Vs. Uyur Mu??? Daha Ne Diim Yha Bitmiş Bu ÜLke AğLayanımız Yok...

YazıkLar OLsun Be...

Bu Kadar SömürüLmez Bir TopLumun DeğerLeri...

Atam Vatanımıza Sahip Çıkamadık Sen Affet BizLeri... :(

Geri