TrT 2 KüRtÇe OlACAK !

Ülkeyi bozmak bölmek istiyen zaten oturupta TRT seyretmez. Fakat doğuda Türkçe bilmeyen insanlar çoğunlukta..TRT orda oturup ta örgüt propagandası yapmayacak. Türkiye Cumhuriyetiinin halkını biliçlendirmek amaç.Türkiyenin haberlerini Kürtçe verecek. Bunu bu kadar çarpıtmaının alemi yok.Bunlar sadece gösteriş.

Kısa bi Not: Toplum için de Türkçe bilip te kürtçe konuşanlara acayip ayar oluyorum..

Saygılar

türkçe bilmiyorlarsa okullarda türkçe eğitim veriliyor gidip öğrenebilirler burası türkiye cumhuriyetidir ve anadilide türkçedir türkiyede yaşamak isteyenler türkçe öğrenmek mecburiyetindedir.. trt de bir devlet kanalidir devlet kurulusudur sadece türkçe olarak yayin yapabilir.. türkiyede onca kanal varken devlet kanalinimi bulmuslar kürtçe yayin yapilması için.. ki zaten bir sürü kürtçe yayın yapan kanal varken trt mi izlenecek.. doğuda halk bilinçlenmek istiyorsa bilinçlendireceklerse ozaman doğudaki okuma oranlarını arttırmaya başlasınlar.. zira doğuda türkçe eğitimi kaldırıp yerine kürtçe eğitim verme planları yapanda akp idi.. daha önceden bu konuda tayyip bahsetmişti.. saygılarımla

ya kardeşim bu kürtler sanki elektiriğe para veriyorlar da onlarda indirim olacakmış siz yayınları kürtçe veya arapça yapacağınıza doğuya okul açın ve oralara öğretmen gönderin şu an sokakta görev bekleyen binlerce öğretmen var. BU ÇABALARIN HEPSİ TAYİP ERDOĞANIN kürtlerden OY ALMA POLİTİKASIDIR SADECE

bence bunun yapılması fikri gelicek tepkilerle birlikte rafa kaldırılır
basit bir oy alma politikası, etnik duyguları öne çıkararak oy toplama gayretleri

Devletin kanalı devletin resmi dilinde yani TÜRKÇE yayın yapmalıdır
özel kanal olur Kürtçe yayın yapar ona karışılmaz

bazı şerefsizler teröristlik yapıyorsa diğerlerinin günahı ne? bizim içimizde hain yokmu?adanalıyım.ayrıca ben güneydoğunun bir kısmını gördüm.oraları görünce eminim birçok fikriniz değişir.kesinlikle devletimiz oraları ihmal etmiş.ayrıca zaten kimse elektrik su parası vermiyor.gittiğim bazı evlerde herşeyin sebil olduğunu ve devletin de buna karışmadığını gördüm.valla biz meydanı boş bırakınca birileri dolduruyor.bu siteyi bildiğinize göre değişik siteleri de görebiliyorsunuz.ayrıca farklı terörist tvleri de.hemen herşeye karşı çıkmayı çok seviyoruz.iki program arası trt bir iki bişey öğretse birçok şey değişir.bu işi zaten iran ve suriye çok güzel yapıyor.ayrıca kürtçe dil kurslarının açılmaması için birçok mücadele edildi ve şimdi serbest.o hızla birçok kurs açıldı.kaç kişi gitti o kursa.biriki fanatikten başka hiç.ne oldu hepsi kapandı.mum gibi söndüler.bence ellerinden ne kadar oyuncaklarını alırsak o kadar biterler.aslında bazı şeyleri yaşamak lazım.adanada birçok arlkadaşım kürt arkadaşım var.inanın kendini milliyetçi diye tanıtan birçok arkadaşımdan daha çok bu ülkeye sahip çıkıyorlar.işte bu ülkeyi viyorum diye çıkan sonra da hegemonyalarını sürenleri görüyoruz.hepsi bir bir deşifre oluyorlar.mesela ergenekon.(demirele de hakkımı helal etmiyorumbu ülkeyi çok uyutmuş,geleceğimizi çalmış) selam ve dua ile

özel olunca da bazı fikirler satır arasında empoze ediliyor

devlet öğretmen gönderiyor fakat fazla rağbet görmüyor.

ben arnavutum arkadaşım neden bizim dilimize örfümüze adetimize karışılmıyorda kürtler karışıldığı düşüncesine sahip oluyorsunuz.bu ülkede bir tek kürtlermi azınlıkta sanıyorsun
bu ülkede kürtler de arnavutlarda azınlık değildir.lütfen terimlere dikkat edelim

yakarız bu gezegeni yakarız kafasına esen yayın istiyor yarın biri de başka bir dilde isterse şaşırmayın

Birleşmiş Milletlerin bir toplantısında yunanlarla bizim temsilcimiz arasında geçen diyalog beni çok etkilemiştir.Masaya başkan olan kişi sorar;

-Türkler ne yer?
yunanın teki de cevap verir.
-Birbirlerini yerler.

Hiçbir zaman bir olamıyoruz illa aramızda pürüzler çıkıyor.Titreyip kendimize dönmemiz dileğiyle bu yürekler desin ki Allah bir,Vatan bir,Bayrak bir:goz:

arkadaşlar parçalanmanını eşiğine doğru adım adım gidiyoruz harbiden yazıklar olsun sadece bu ulkede kurtlerınmı sorunu var yurdumuzun her bolgesınde gecım sıkıntısı ceken mılyonlarca ınsan var bu gun nereye gıdersenız cıftcı ışçi kan aglıyor bu ulkede bu hukumet varken vatan sever olmak ataturkcu mıllıyetcı olmak suc allah hepmızın yardımcısı olsun

ben de Lazca şarkıLar dinLemek istiyorum TeLevizyonLarda ona bakıLırsa..
İLLa siLahLa mı sağLayaLım bunu Kürt vatandaşLarımız gibi..
Ya hepsi oLsun ya da hiçbiri..
Bu düpedüz ayrımcıLıktır ve topLumun bir yarasını kapamaya çaLışırken bambaşka yaraLar açar..

Olması gereken birşeydi, ve sonunda somut adımlar atılıyor.

tşkler reactor... bencede olması gereken bişeydi ve olacakk.... yaa allah aşkına artık gerçekleri görün ne demek allah tüm kürtlerin belasını versin bunu diyen devletini seven biri olamaz... allah öle düşünenlerin belasını versinnnnn....

ülkenin tadı gerçekten kaçtı beyler bişeyler yazınca buruya üyeliğim yasaklanıyor.yöneticiler tarafından bizi bölmeye ve vatanı ele geçirmek için dağlarda savaş veriyoruz vatanımızı bölmesinler diye bunlar boşaymış demekki hiç bir anlamı ve faydası yok savaşın.boşuna savaşmayalım o zaman kürtçe yayın yapıyosunuz hemde türk ve devletin kanalında yakında bunlara vatanın bir kısmınıda verirsiniz o zaman istediklerini almış olurlar adamlar resmen üstümüze gelmeyin savaş çıkar diyo siz adamlara imtiyaz sağlıyosunuz

arkadaşlar tebrikler yorumlarınızla kendinizi haklı çıkarmaya çalışmışsınız tamam kabulde aranızdan kaç kişi doğuya gitii herhangi bir ilde ikamet etti veya kürt biriyle tanıştı lütfen cevap verirmisiniz ve bu tanıdıklarınız gidip gördüğünüz yerler hakkında yorum yaparmısınız merak ediyoorum lütfeennnnn...

doğu ve güney doğunun tamamını gezdim yaklasik 600 - 700 civarıda kürt tanidiğim var aslende erzurumluyum.. gidip gördüğüm yerlere geleyim güney doğunun neredeyse tamamında hemen hemen her evde kaçak ak-47 bulmak mümkündür ve birçok evde el bombası ve mayın bulmakta mümkün bir çok insanıda pkk ya açık destek vermektedir.. hatta ve hatta oradaki minicik kürt çocukları bile askeri gördüğünde ben büyünce sizi öldürcem bile diyebilmektedir.. başka bir yoruma ihtiyacın varsa söyle kardes.. kürtler türklerden ve bizim ülkemizden destek istiyorlarsa zihniyetlerini değiştirmeliler yüzümüze gülüp biz kardeslik istiyoruz biz baris istiyoruz biz insanca istiyoruz diyipte sirtimizdan vurmak için hazirlik yapmamalilar..

Yakında Tayyip TRT'yi yabancılara satar, ozaman İngilizce gibi yaygın bilde izleriz. Uzun zaman almaz zaten, biraz sabredelim :D

doğu ve güney doğunun tamamını gezdim yaklasik 600 - 700 civarıda kürt tanidiğim var aslende erzurumluyum.. gidip gördüğüm yerlere geleyim güney doğunun neredeyse tamamında hemen hemen her evde kaçak ak-47 bulmak mümkündür ve birçok evde el bombası ve mayın bulmakta mümkün bir çok insanıda pkk ya açık destek vermektedir.. hatta ve hatta oradaki minicik kürt çocukları bile askeri gördüğünde ben büyünce sizi öldürcem bile diyebilmektedir.. başka bir yoruma ihtiyacın varsa söyle kardes.. kürtler türklerden ve bizim ülkemizden destek istiyorlarsa zihniyetlerini değiştirmeliler yüzümüze gülüp biz kardeslik istiyoruz biz baris istiyoruz biz insanca istiyoruz diyipte sirtimizdan vurmak için hazirlik yapmamalilar..

dostum bende aslen kürdüm ama inan ben asla ve asla böyle bir şeye ihtimal vermiyorum bu sadece ve sadece duyulan kin ve nefretten doğmaktadır tamam bu evinde bulunduran var demişsin ben şahsen şu an ülkücü arkadaşlarla kalmaktayım en iyi arkadaşlarımda ülkücü kendileri bana gerçekten sahip çıkıyolar ama bu durumdan rahatsız olanlar bile var sadece ve sadece görmeden etmeden yapılan yorumlardır. Size göre doğu ve güneydoğu demek pkk demek pkk demek doğu ve güneydoğu demek ya allah rızası için önce biraz kin ve nefreti bir yere bırakın ön yargısız yaklaşın sonra yorum yapın.Kaçak kullanıyo demişsin zaten verilen elektrik %100 zamlı kullansada kullanmasada aynı para yı ödüyör.Siz sadece duyduklarınızla kendinizi yönlendiriyorsunuz benim tanıdığım ülkücü arkadaşlar doğuyu dolaştıklarında bana gelipte teşekkür etti ve inan sizi sadece duyduklarımıza inanmışız keşke önce görseydik sonra yorum yapsaydık dediler.Sende her evde mayın var demişsin en azından gerçekçi konuşta inanalım bizde her evde mayın olması demek ne demek ya böyle birşey akıl işi bile değil bizi ne sanıyorsunuz ya birkaç şerefsiz kalkıpda kendini bilmezce hareket ediyorsa biz ne yapalım bizim suçumuz mu? Türk arkadaşlarımız doğuya geldiklerinde onlara sahip çıktığımız kadar kendi kardeşimize sahip çıkmıyoruz karşılığı bumu allah bütün kürtlerin belasını versin diyen arkadaşlarımız var inanın böyle düşünen zihniyetlerin ne amaçla söylediklerini bilmiyorum ama allah yardımcısı olsun umarım bir gün düşünceleriniz değişirde gerçekleri görüsünüz sizin kullandığınız laflar ve ettiğiniz hareketler sizin gibi okumuş ve görmüş insanların kullandığı laflar olmamalı gençlerimiz hala gerçekleri görememekte ne diyelim medeniyiz diyorsunuz ama tek dişi kalmış bir canavar olduğunu unutuyorsunuz .

Geri