Transfer Haberleri Buraya [Tek Başlık]

forvette de bebbe var .di mi ya gerek yok hocam ?. onun sorununu sinan engin halleder. aferin en azından defansa bi kulp uydurup adam aldınız

Cebimde üç imza ile dönüyorum

Beşiktaş menajeri Sinan Engin, "Avrupa'da boş boş gezmedim. İstanbul'a cebimde üç imza ile dönüyorum" dedi. Engin'in imza attırdığı isimlerin Udinese'li iki Çek oyuncu Zapotocny, Sivok ve Panathinaikos'un Hırvat sol beki Anthony Seric olduğu ifade edildi.

Üçü bir yerde

İtalya'da Zapotocny ve Sivok için Udinese ile anlaşan Sinan Engin, Hırvat Seric'i de bitirdi. Engin, "Üç imzayla geri dönüyorum" dedi.

Sezon bittiği andan itibaren yurt dışında transfer görüşmelerini sürdüren Beşiktaş menajeri Sinan Engin, üç savunma oyuncusuyla anlaşmaya vardı. Uzun süredir İtalya'da bulunan Engin, ilk olarak Çek futbolcular Tomas Zapotocny ve Tomas Sivok'un menajerleriyle görüştü. Menajerleri transfer için ikna eden Engin, ardından iki yıldızın bonservislerini elinde
bulunduran Udinese kulübüyle masaya oturdu. Tecrübeli menajer, İtalyan yöneticilerle yaptığı sıkı pazarlıktan sonra 7 milyon euro karşılığında Zapotocny ve Sivok'u siyah-beyazlı takıma kazandırmayı başardı.

SAVUNMA BAŞTAN SONA DEĞİŞİYOR
İtalya'da iki yıldızın işini bitiren Engin, bununla kalmadı ve üçüncü bir defans oyuncusuyla daha anlaştı. Engin, Yunanistan'ın Panathinaikos takımında sol bek olarak görev yapan Anthony Seric'le görüştü. Bonservisi elinde olan bu oyuncu için menajer Engin, "Şartları çok uygun. Uzun yıllar Serie A'da mücadele etmiş, tecrübeli bir futbolcu" yorumunu yaptı. Üç oyuncu ile anlaşan Engin, "Üç önemli imzayla geri dönüyorum" dedi.

Anthony Seric KiMDiR?
Doğum tarihi: 15 Ocak 1979
Doğum yeri: Avustralya
Boy: 1.81 m
Kilo: 77 kg
Mevki: Orta saha sol
Kariyeri: 195 maç / 3 gol
Milli takım: Hırvatistan (16 maç)

FOTOMAÇ

bence pek iyi bir oyuncu değil Beşiktaşa yararlı olurmu onu bilmem

ya arsenal ne yapsın delgadoyu inanmayın herşeye :D

bu transfeler bitti ve çok ii oldu... muhteşem oldu hatta...yalnız bu futbolculara alternatif lazım...mesela gökhan zan bırakılmasın toraman hiç bi şekilde gönderilmesin...savunma oyuncusu sakatlık yaşama ihtimali çok fazla...

ama muhteşem 3 isim aldık hayırlı olsun gerçekten nokta transfer budur ;)

arteta ve baros ha çok güldüm ya :D:D:D:D

nasıl alcaz onları :D

bi necatimiz eksikti :D

bence kötü futbolcu deil gelmesi kötüde olmaz bence hiç yoksa alınan bi ton topçudan daha ii olur + türk ligini tanıor artı yabancı statüsünde deil...

sorununu çözer ve gelir umarım ben gelmesini istiorum...

beyler bunlar balon gercekler 1 hazirandan sonra görecegiz

baki gitti dertler bitti :D şaka maka son iki defans adamını geçekten! tmmlamışlarsa udinesseli olanları ,bunlar gazete palavrası değilse defansı kurduk demektir orta sahaya manisadan u.inceman yada tekrardan koray gelirse çok yararlı olur bjk ye.

Schildenfeld ile yollar ayrıldı

Yeni sezon için kadro çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, geçen sezonun devre arasında Dinamo Zagreb kulübünden alınan Gordon Schildenfeld ile yollarını ayırdı.

Zonguldak'ın Karadeniz Ereğli ilçesinde düzenlenen ''futbol şenliği'' etkinliklerine katılan Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, sakatlığı nedeniyle istenilen verimi alamadıkları Schildenfeld ile karşılıklı görüşerek sözleşmesini fesh ettiklerini söyledi.

Ertuğrul Sağlam, Delgado ve Bobo ile ilgili ciddi sorunlarının bulunmadığını, her iki futbolcudan da memnun olduklarını kaydetti.

Sağlam, ''Bobo ve Delgado ile ilgili başka bir takımdan transfer teklifi olması durumunda, Beşiktaş'ı da memnun edecek, kulübün menfaatleri doğrultusunda astronomik teklif karşısında bir değerlendirme yaparız. Şu anda hiçbir oyuncumuzu bırakmayı düşünmüyoruz. Bugüne kadar 3 yabancı futbolcuyla anlaştık. İçeride de 1-2 futbolcuyla anlaşarak transferimizi tamamlayacağız'' dedi.

NTVSPOR ve Ajanslar

bir gordon gider başka gordonlar gelir..hani bu adam çok iyiydi geleceğin yıldızıydı

drpic poposunu gösterdi diye bun kakalamışlardı maharetli ve işbitirici adamlarımıza. sonra da adamı gönderdiler. tarihimizin aslında yüz karası olayları bu yönetimin güdümünde oldu.. del bosgue ye ödenen tazminatlar.. bomba diye getirilen gordonlar filan...

Geri