Transfer Haberleri Buraya [Tek Başlık]

ßeşiktaş'ın gözü Schalke'de...!!!

1z1qmic.jpg

Gelecek sezon güçlü bir kadro kurmayı planlayan Beşiktaş'ta transfer çalışmaları sürerken, Gözler Scahlke 04'e çevrildi.
Sinan Engin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Zapotocny ve Sivok ile bir sorun olmadığını belirterek, "Udinese kulübüyle görüşmeler devam ediyor. Bonservisleri konusunda bazı detaylar var. Onları gidermeye çalışıyoruz" dedi.

Transferde görüştükleri 5-6 futbolcunun bulunduğunu kaydeden Engin, "Avusturya'nın Mattersburg takımında forma giyen Cem Atan görüştüğümüz oyunculardan biri. Bunun yanında Almanya'nın Schalke 04 takımında forma giyen Gürcü orta saha oyuncusu Levan Kobiashvili de görüştüğümüz oyunculardan bir diğeri" diye konuştu.

Schalke'ye 2003 yılında gelen Kobiashvili'nin 2010 yılında kadar sözleşmesi bulunuyor. Bundesliga'da 260 maça çıkan Gürcü oyuncu, futbola ülkesinin Avaza Tiflis takımında başladı. Tecrübeli oyuncu, Gürcistan'ın Metalurg Rustawi ve Dinamo Tiflis takımlarında forma giydikten sonra Rusya'ya transfer oldu ve Alania Wladikawkas takımında forma giydi. Almanya kariyerine Freiburg'da başlayan Levan Kobiashvili, 2003 yılında ise Schalke 04'e geçti.

Kaynak : İnternetspor

ya ben Beşitaşlıyım o bencede şampiyona sonrası imzalasın zaten eğer ii oynarsa çok parayı hak edior demektir zaten...

yada o esnada biz başka bir futbolcu bulucaz madem sağlam transfer yapılacak tam olsun paradan kaçınılmasın adam akıllı gelsin artık şu şampiyonluk...

şu sivakıda alın bitsin bu çileeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

Delgado'ya Süper Teklif :)

9ga343.jpg

Süper teklif

İngiltere'nin Arsenal ve İspanya'nın Atletico Madrid takımları Arjantinli yıldız için Beşiktaş'a 10 milyon euro vermeye hazır.

HAREKETE GEÇTİLER

Beşiktaş'ın Arjantinli oyuncusu Matias Delgado'ya teklif üzerine teklif geliyor. Siyah-beyazlılar ile bir yıllık daha sözleşmesi bulunan Delgado için İngilizlerden sonra İspanyol takımları da harekete geçti. Premier Lig ekiplerinden Arsenal ile La Liga'nın güçlü takımı Atletico Madrid'in, Arjantinli
futbolcu için siyah-beyazlıların kapısını çaldığı belirtildi.

YÖNETİM KARARSIZ

Geçtiğimiz sezon gösterdiği başarılı performansın ardından Avrupa takımlarının gözdesi olan Delgado için iki kulübün de 10 milyon euro bonservis bedeli ödemeye hazır olduğu öğrenildi. Beşiktaş'a bu teklifin, Delgado'nun 5 milyon euro'luk bonservis parasını ödeyen Ülker Grubu'ndan geldiği ve yönetimin bu konuda kararsız kaldığı ifade edildi.

Kaynak:http://www.fotomac.com.tr/bes113.html

Not: Bu tekliflere rağmen ben Delgado'nun satılması taraftarı değilim bu sezon gitmiş olduğum Beşiktaş maçlarında oynamış olduğu futbolla gönlümde Taht kurdu Delgado bu kadar rahat topla oynayan pasını istediği yere atan bir futbolcu yani Beşiktaşın belkemiği diyebiliriz. Ama herşey yönetime ve Delgado'ya bağlı eğer satılacaksa da 10 milyon euro çok az eğer Arsenal direk bu parayı veriyorlarsa zorlasalar bizimkiler "15 milyon euro" alırlar bence (benim yorumumdur sizin yorumlarınızıda bekliyorum)

Gitmemesi yararımıza olur.. Tabi yönetim daha iyisini alabilecekse bugün göndersinler, eğer alamayacaklarsa Delgado kötü futbolcu değil..

Aman Gitsin Bide Yönetim Gitsin Tam Süper Olur

Bebbe'nin Aklı Beşiktaş'ta

Bebbe'nin Aklı Beşiktaş'ta

Beşiktaş'a transferi Büyükşehir Belediyespor ile yaptığı ön anlaşmaya takılan Ankaragücülü Bebbe, siyah-beyazlı yönetimden yardım istedi. Siyah- beyazlı formayı giymek istediğini dile getiren Kamerun asıllı golcü, "Sorunu çözemiyorum. Lütfen bana yardım edin" talebinde bulundu.

Türk statüsünde oynayan siyahi futbolcuya daha önce, "Problemini
çöz, öyle gel" diyen yönetimin tavrında bir değişiklik olmayacağı ifade edildi. Belediye ile Bebbe arasındaki sorunun muhatabı olmaya yanaşmayan siyah-beyazlıların, olayın dışında kalma kararı aldığı bildirildi.

Kaynak:http://www.fotomac.com.tr/bes102.html

bencede satmasinlar takıma tam ısındı kendine anca geliyor daha bence daha takımda kalmalı

Zapotocny ve Sivok bitti, Seric yolda, Sağlam doğruladı..

Zapotocny ve Sivok bitti!
8148_B_tomas-sivok001.jpg

Beşiktaş, önümüzdeki sezon kadrosuna katmak istediği Çek defans oyuncuları Tomas Zapatocny ve Tomas Sivok'in transferini bitirdi.

DHA'nın haberine göre; Bu iki oyuncu için yaklaşık 1 haftadır İtalya'da olan menajer Sinan Engin, Çek oyuncuların menajerleri ve kulüpleriyle her konuda anlaşmaya vardı. Futbolcuların bonservislerinin bu akşama kadar kulübe ulaşması beklenirken, ödenecek bedeller hakkında açıklama yapılmadı. Engin, futbolcuların kendisine ve kulüplerine ödenecek miktarları şimdilik bildirmeyeceklerini ifade ederken, iki oyuncuyu da uygun şartlarda Beşiktaş'a kazandırdıklarının altını çizdi.

Öte yandan Sinan Engin'in 3. bir defans oyuncusunu da sürpriz bir şekilde kadroya kattığı öğrenildi. Sol bek mevkiinde oynayan ve Panathinaıkos'ta forma giyen Anthony Seric'in de beşiktaş'a evet dediği belirtildi. Hırvat oyuncunun bonservis bedelinin elinde olması bu transferiin gerçekleşmesbini sağlayacak en önemli etkenlerden biri. Sinan Engin'in yarın İstansbul'a döneceği ve transfer döneminin resmen açılmasıyla birlikte, 3 futbolcunun da resmi sözleşmeleri imzalayacakları öğrenildi.
23.05.2008

Kaynak : DHA

Sağlam transferleri doğruladı
8465_B_ErtugrulSaglam149.jpg

Beşiktaş teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, Çek defans oyuncuları Tomas Zapatocny ve Tomas Sivok'un transferlerini doğrularken, Panathinaıkos'ta forma giyen Anthony Seric'in transferinde sona yaklaşıldığını söyledi.

Genç teknik adam, bir okulun panelinde basın mensuplarının sorularını yanıtlarken, bu iki oyuncunun büyük ihtimalle siyah-beyazlı formayı giyeceğini ifade etti. Sağlam ayrıca; Panathinaıkos'un sol kanat oyuncusu Seric'in transferinde sona yaklaşıldığını, aksilik olmazsa bu oyuncuyu da alacaklarını söyledi.

Ertuğrul Sağlam çok fazla transfer yapmayacaklarını ifade ederken, "Çok oyuncu alıp kadromuzu şişirmeyeceğiz. Bu transferlerden sonra belki orta sahaya da bir oyuncu alıp transferi noktalayacağız" diyerek siyah-Beyazlı kulübün transfer politikasını da dile getirmiş oldu.
23.05.2008

Kaynak : DHA

ßĻάςЌ ξάģĻę;2919418' Alıntı:
Necati Bakinin Forvet Versiyonu Palavra Haber Necati Kim Beşiktaşta Oynamak Kim =) Onu Anca Gs Oynatır =)

GS ONU ANCA SATAR KARDEŞİM GS NE YAPTI ALDIMIDA KONUŞUYON

Beşiktaş iki büyük yıldızı bitirdi (VideoLu) !!!

231739524836d738b57a1.jpg

Beşiktaş iki büyük yıldızı bitirdi (VideoLu)

Beşiktaş transferin şüphesiz en hızlı takımlarından...

Ricardinho ile yollarını ayıran Beşiktaş onun yerini yüksek bonservis bedeli ile Everton'ın
ortasahasının beyni olarak bilinen Arteta ile dolduruyor..

İngiltere'de bulunan Sinan Engin bu oyuncu için girişimlerini artırdı...

Avrupa'daki Editörlerimizden Tolgay Çetinkaya'da bu haberi doğruladı...

Tolgay: 'Beşiktaş Arteta'ya çok yakın' diyerek bu oyuncunun heran imza için gelebileceğini söledi..

Mikel Arteta Kimdir?

Doğum Tarihi: 28.03.1982
Doğum Yeri: San Sebastian
Uyruk: İspanya
Boy: 176 cm.
Kilo: 69 Kg.
Forma: 6

Arteta'nın Videosunu İzlemek İçin Resmin Üstüne TIKLAYIN!

BAROS'TA GÜN SAYIYOR

Avrupa'da bir türlü umduğunu bulamayan Milan Baros, Beşiktaş'a çok yakın...

Çek Cumhuriyeti ile EURO 2008'e hazırlanan Baros, Portsmouth forması ile çıktığı 12 maçtada gol bulamadı ve bu sezon takımdan ayrılacağını açıkladı..

Beşiktaşlı yöneticiler ile görüşen Baros,' Türkiye'ye daha önce geldiğini, çok beğendiğini ve Beşiktaş'ta forma giyebileceğini söyledi...

Baros Kimdir?

Doğum Tarihi: 28.10.1981
Uyruk: Çek Cumhuriyeti
Boy: 184 cm.
Kilo: 76 Kg.
Forma: 11

Baros'un Videosunu İzlemek İçin Resmin Üstüne TIKLAYIN!

Not: Bu haber Superonline'ın özel haberidir. Kesinlikle kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.

spor.superonline.com​

sallamadır bence
daha dün s.engin italyadaydı ne ara oraya gitti :D

Geri