Transfer Haberleri Buraya [Tek Başlık]

MozoLe Miяach

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
Fatih Tekke yarışına Beşiktaş da katıldı

Zenit'te mutsuz olan Fatih Tekke için F.Bahçe ve G.Saray'dan sonra sürpriz bir şekilde Beşiktaş da devreye girdi. Siyah-beyazlı ekip, yıldız futbolcuyu kaparak ezeli rakiplerine çalım atmak istiyor.

Tekke sürprizi

Siyah-beyazlılar, "Bonservis sorunumu çözsünler, Beşiktaş'a seve seve gelirim" diyen Fatih Tekke için Rus ekibiyle masaya oturuyor.

Transfer dönemine hızlı bir giriş yapan Beşiktaş, Zenit'te forma giyen Fatih Tekke'yi yakın takibe aldı. F.Bahçe ve G.Saray'ın da transfer listesinin ilk sırasında bulunan yıldız futbolcunun geçtiğimiz günlerde yaptığı, "Zenit formasıyla UEFA Kupası'nı kaldırma mutluluğunu yaşadım ancak burada daha fazla kalmayı düşünmüyorum" açıklamasının
ardından harekete geçen siyah-beyazlıların, önümüzdeki günlerde Rus ekibiyle masaya oturmayı planladığı öğrenildi.

BAŞKAN ONAY VERDİ
Yönetimin, ezeli rakipler F.Bahçe ve G.Saray'ın Fatih'i alarak güçlenmelerini engellemek için hemen harekete geçeceği ifade edildi. Ancak Zenit Başkanı Dukov'un, milli futbolcu için 7 milyon euro bonservis bedeli istemesi, siyah-beyazlıların keyfini kaçırdı. Fatih'in yakın çevresine yaptığı, "Bonservis sorunumu çözsünler, Beşiktaş'ta seve seve oynarım" açıklamasının ardından başkan Demirören'in, "Ruslarla temasa geçin" talimatı verdiği belirtildi.
Fatih Dogan Fotomaç 19 Mayıs 2008

Güzel bi gelişme inşallah bu sene akıllı transferlerde bulunurlar da taraftarı üzmezler

baki ne söyledi.kim geliyor.beni alın diyen kim.

----------------------------------------beni alın diye haber yolladı-------------------------------------------------

Sezon başında Feldkamp’ın isteğiyle gönderilen ve önce Ankaraspor’a, sonra Belediye’ye kiralanan golcü oyuncu gelecek yıl Beşiktaş’ta oynayabileceğini belirtti.

Siyah-Beyazlılar, bonservis sorununu çözmesi durumunda transferin gerçekleşebileceğini Necati’ye iletti. Yıldız futbolcunun Adnan Sezgin’den bu konuda randevu aldığı bildirildi. Özellikle Sinan Engin’in çok beğendiği Necati Ateş, Belediyespor-Beşiktaş maçında attığı golle Siyah-Beyazlılar’a şampiyonluk yolunda ağır yara vermişti.

FANATİK

-----------------------------------------Baki bombaladı!-----------------------------------------------------------------

Kartal’ın yollarını ayırdığı Baki ‘Bu yıl strateji hatası yapıldı. Devler Ligi’nde iki iyi sonuçtan başka başarı yok. Kupasız kaldık. Ligde de şans eseri üçüncü olduk’ dedi

BEŞİKTAŞ’TAN gönderilen Baki Mercimek, ‘Şans eseri ligi üçüncü bitirdik’ dedi. Oynadığı maçların çoğunu kazandıklarına dikkat çeken Baki şöyle konuştu: ‘Geldiğim ilk yıl iki kupa kaldırdık. Bu sezon kupasız kaldık, Şampiyonlar Ligi’nde iki iyi sonuçtan başka güzel birşey olmadı. Ligde tesadüfen üçüncü olduk. Bu yıl stratejik hatalar yapıldı. Bunu da futbolcular yapmadı. Oynamadığım maçlarda bile kötü sonuç alınınca suçlu ben oldum. Taraftarın istemediği oyuncular gidecek dediler. Tatile çıkarken futbolcuya git denilmez. Ertuğrul Sağlam Beşiktaş’ta beni hiç düşünmedi. Sakatlıklar olunca oynattı. Ben de taraftara kendimi kanıtlamak için her şeyimi verdim. Tuna Beşiktaş’ta başarılı olur.
Beşiktaş’a olan sevgim devam edecek.’

Star

----------------------------------------Cem Atan Kartal oluyor!-------------------------------------------------------

Engin, daha önce el sıkıştıkları genç futbolcu için kulübü Mattersburg ile masaya oturacak. Engin, 500 bin euro isteyen kulübe 250 bin euro önerecek. Beşiktaş menajeri, Cem Atan'ın bonservisini alırsa gurbetçi oyuncuya da imza attıracak. 1985 doğumlu olan Cem Atan bu sezon takımının 33 maçında forma giydi. 2 bin 754 dakika sahada kalan Cem, sağ kanatta oynuyor ve bir Eto'o hayranı.

Sabah

Necati Bakinin Forvet Versiyonu Palavra Haber Necati Kim Beşiktaşta Oynamak Kim =) Onu Anca Gs Oynatır =)

ben her şeyi beklerim necatiyede balıklama atlanılır sanki bir yıldız transfer edilmişçesinede bayram yapılır

şu fatih tekke bir akıma gitsinde basına malzeme olmaktan kurtulsun artık

Kartal'a Zapotocny Müjdesi !!

LİG TV'nin haberine göre Beşiktaş'ta Menajer Sinan Engin, Çek oyuncular Tomos Sivok ve Tomas Zapotocny için bugün bir kez daha İtalya'ya gitti.

Engin iki oyuncunun da menajeriyle masaya otururken Zapotocny'nin siyah beyazlı kulüple ön sözleşmeyi imzaladığı öğrenildi.

Avrupa Şampiyonası nedeniyle Çek Milli Takımı kampında bulunan Sivok'un yerine görüşmeleri sürdüren menajerinin ise imza atmaya yanaşmadığı belirtildi. Sivok'dan aldığı yetkiyle imza atmayan menajerin, Avrupa Şampiyonası'nın bitmesini bekledeği, turnuva sonunda gelecek tekliflere bakarak Beşiktaş'tan vazgeçebileceği öğrenildi.

Yayın tarihi: 21 Mayıs 2008, Çarşamba Sabah

Lucescu'dan İ.Toraman'a kanca

Beşiktaş’tan ayrıldıktan sonra Ukrayna’nın Shaktar Donetks takımına giden ve uzun süredir burada görev yapan Teknik Direktör Mircea Lucescu, İbrahim Toraman’ı yine istedi.
Geçen sezon da Siyah-Beyazlı futbolcuyu isteyen ancak Beşiktaş yönetiminin transferine izin vermediği İbrahim, “Kulübümle sözleşmem devam ediyor. Shaktar Donetks’e transferim tek taraflı karar verebilecek bir konu değil” dedi. Mircea Lucescu’nun iki yıl üst üste ısrarla kendisini istemesinden gurur duyduğunu da belirten Siyah-Beyazlı takımın kaptanı, “Futbolu Beşiktaş’da bırakmak istediğimi söylemiştim. Ancak iki yıl üst üste Lucescu tarafından istendim; bundan gurur duyuyorum” dedi. İbrahim Toraman’ın durumu. Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam’ın yönetim kuruluna vereceği rapordan sonra netlik kazanacak.

kaynak_dha

tama olur ya Shaktar'a Toramanı alsın sonra kendisi Beşiktaş'ın başına gelsin :goz:

yok o galatasaray ın başına gelecek ve eskisi gibi şaha kalkacağız

ay hope so
yani umarım

le le le le sakine diyorum başka da birşey demiyorum

yok o galatasaray ın başına gelecek ve eskisi gibi şaha kalkacağız

ay hope so
yani umarım

le le le le sakine diyorum başka da birşey demiyorum

:saskin:saskin :saskin :saskin

lucescu toramanı ne yapsın ki daha milli takıma bile giremedi

şaka gib:) ibo gitmez bence

toraman eskisi performansını zaten koruyamadı ama defansımızında vazgecılmezlerınden..
toramanı ısteyen takımın basına gecer.....

İkisi tamam, ikisi yolda

6fxspg.jpg

Sivok ile Zapotocny´yle olan tüm sorunlar çözüldü, Çekler imzaya hazır... Kartal, iki yabancı futbolcuyu daha renklerine bağlayıp transferi noktalayacak.

Hız verilecek

Menacerlerinin fiyat arttırdığı Tomas Sivok ve Zapotocny hafta sonuna kadar imzayı atıp, resmen Kartal oluyor. Udinese’yle her konuda anlaşmaya varan Beşiktaş, önce Çek futbolcularla da el sıkışmış ancak oyuncuların menacerleri araya girip, fiyat arttırmaya çalışmıştı. İki taraf arasındaki pürüzleri halleden Beşiktaş, hafta sonuna kadar savunma oyuncularına resmi imzayı attıracak ve transfere hız verecek.

Bobo’ya göre...

Beşiktaş'ın yabancı transferi Sivok ve Zapotocny’yle bitmeyecek. Kara Kartallar, kadrosunu iki yabancı oyuncuyla daha takviye edecek. Bir açıklamada bulunan Sinan Engin, “İki tane iyi yabancı oyuncu daha renklerimize bağlayacağız. Takıma katkı sağlayacaklar. Santrfor konusuna gelince... Doğrusu bizim bir arayışımız yok. Bobo’nun durumuna göre hareket edeceğiz. Menacerler bize Saviola ve Klasniç’i teklif ettiler” dedi.

Baki’ye yanıt

“Elimizdeki oyuncuların değerini bilmeliyiz” ifadesini kullanan Sinan Engin, “Düşüncelerimiz arasında, bütün dünyanın tanıdığı bir ismi renklerimize bağlamak var. Kadromuzdaki isimler çok yetenekli, onların kıymetini bilmeliyiz” diye konuştu. Baki Mercimek’e de yanıt veren Engin sözlerini şöyle noktaladı: Beşiktaş herkes için bulunmaz nimettir. Gidenler, ayrıldıktan sonra değerini anlıyor...

Kaynak: http://fanatik.ekolay.net/Fanatik/Default.aspx?aType=Detail&articleID=107893&CatId=33

Alıntıdır.​

Sivok ikna olmuyor

1121346.jpg

Beşiktaş, iki futbolcu için Udinese ile her konuda anlaştı, Zapotocny ile el sıkıştı. Ancak siyah-beyazlılar, Sivok’u imzaya bir türlü ikna edemedi. Çek oyuncu ise sözleşmeyi, Avrupa Şampiyonası sonrasına bırakmak istiyor

Kartal, yeni sezon için düşündüğü Zapotocny ve Sivok konusunda önemli mesafe kaydetti ancak Sivok’u bir türlü ikna edemedi. Udinese ile anlaşma sağlayan siyah-beyazlıların Menajeri Sinan Engin, İtalya’ya adeta karargah kurdu.
Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam’ın ısrarla istediği Sivok’un, Avrupa’da daha büyük bir kulübe gitmek ve Beşiktaş’tan daha fazla para almak için Avrupa Şampiyonası kozunu kullandığı öğrenildi. Bir taşla iki kuş vurmanın hesaplarını yapan Sivok’u ikna etmek için Milano’ya giden Menajer Engin’in bu oyuncunun menajeriyle bir görüşme daha yaptığı öğrenildi. İlk görüşmeden sonuç alamayan Sinan Engin’in Milano’da kalarak görüşmelere devam edeceği vurgulandı.

Euro 2008 sonrası
Beşiktaş Yönetimi’nin Sivok konusunda bir sonuç alamaması durumunda parayı biraz daha artıracaklarını eğer Çek oyuncunun imza atmaması halinde mecburen Avrupa Şampiyonası’nın bekleneceği vurgulandı.
Yönetimin bu bekleme sırasında diğer alternatifleri de masaya yatıracağı öğrenildi. Zapotocny ile imza aşamasına gelen Menajer Sinan Engin’in kulüp adına bütün imkanları kullanarak bu transferi bitirmeye çalışacağı açıklandı.

milliyet

Geri