Transfer Haberleri Buraya[Tek Başlık]

Deco Yaptığı Basın Toplantısında İtalya Veya İngiltere'de Kariyerine Devam Ediceğini Açıkladı Türkiye'ye Gelmesi 34-35 Te Belki =)

YHA DECO MU OLUR LOVE MI OLUR BİLMEM DE AZİZ BAŞKANIN SÖZÜ VAR SÜPER

BİR YILDIZ ALACAK İŞTE SABREDELİM YAKINDA GÖRCEZ . . .

ya deco gelse çok güzel olurdu ama haber zaten yalan kokuyo bi de deniz derinsununsa %99 garanti veriyorum size yalandır

Fenerbahçe transferi patlattı!!!

18022400482f69102b1ad.jpg

Fenerbahçe transferi patlattı!!!

Fenerbahçe'nin göndermekte kararlı olduğu Appiah ve Kezman’ın alternatiflerini belirleFenerbahçe'nin göndermekte kararlı olduğu Appiah ve Kezman’ın alternatiflerini belirledi.

Ganalı’nın yerine düşünülen Brezilyalı Dudu için CSKA 6 milyon Euro istiyor. Yıllık 1.6 milyon Euro alan Kanoute için F.Bahçe’nin önerdiği ise 3 milyon Euro.

Kanarya transfer politikasını belirledi. A, B ve C planları hazır olan sarı-lacivertliler ilk etapta sakatlığı nedeniyle bu sezon yararlanılamayan Appiah’la yolları ayıracak. Yerine ise CSKA Moskova’da forma giyen ve teknik direktör Zico’nun da onay verdiği Dudu Cearense düşünülüyor. Rus ekibi Brezilya milli takımında da forma giyen orta saha oyuncusu için 6 milyon Euro bonservis ücreti istiyor. F.Bahçe yönetimi ise bu rakamın aşağı çekilmesini bekliyor. Dudu’nun da Zico ve takımda birçok Brezilyalı futbolcu olmasından dolayı F.Bahçe’ye sıcak baktığı belirtiliyor. Sarı-lacivertli yönetim bu transferi bir an önce bitirmek için görüşmelerini sürdürüyor. Devre arasında alınan ancak bekleneni veremediği için düşünülmeyen Maldonado da gidecekler arasında yer alıyor.

10 MİLYON EURO

TARAFTARIN asıl merak ettiği mevkii ise forvet. Kezman’ın Kadıköy’de son maç olan G.Birliği mücadelesinde tribünleri selamlaması veda gibi yorumlanmıştı. Ve Sırp golcünün alternatifi ise ismi daha önce de gündeme gelen Sevilla’nın Malili golcüsü Kanoute. F.Bahçe’nin Şampiyonlar Ligi’nde elediği Sevilla’da forma giyen Kanoute’nin sarı-lacivertli ekibi yakından tanıması ayrı bir avantaj görülüyor. Kulübünün 10 milyon Euro bonservis ücreti istediği ünlü golcü İspanyol ekibinden yıllık 1.6 milyon Euro kazanıyor. F.Bahçe yönetimi ise Kanoute’ye yıllık 3 milyon Euro veriyor. Her sezon yaptığı flaş transferlerle Avrupa’da ses getiren sarı-lacivertlilerin bu sezon da Kanoute ile bombayı patlatabileceği konuşuluyor. F.Bahçe Kulübü’nün sitesinde Kanoute de yalanlanan isimler arasında olsa da akıllara geçen sezon Roberto Carlos’ta yaşananları getiriyor. F.Bahçe, Brezilyalı yıldızla ilgili transfer haberlerini yalanlamış ama sürpriz bir şekilde imzayı attırmıştı.

Bu arada geçen sezon bu dönemde satılan 25 bin kombinenin bu sezon 10 binlerde olması ise transfere endeksli görülüyor. Sarı-lacivertli taraftarların özellikle forvete yapılacak takviyeyi beklediği belirtiliyor.

Vatan​

Daha tam patlatmad ama ya bu hafta yada bir dahaki hafta guzel bir haber bekliyorum.Lig biter başkan transferi acıklar dı ama bu sefer uzun surdu.

Hayırlı olsun ama biz gs liler olarak eto'o yu bekliyorduk=)

Kanoute Yakın Geliyor yaw Her aN Gelebilir Gibi GELİYor.

Serdar, Fenerbahçeden ayrıldı...

Fenebahçe'de Serdar Kulbilge şoku yaşanıyor!.. Sarı lacivertli takımla sözleşmesi sona eren kaleci Serdar, Fenerbahçe defterini kapattığını açıkladı!..

Yönetimle günlerdir süren pazarlıktan sonuç alamayan başarılı kaleci, sarı lacivertli yönetimle anlaşamadı.

MARATON.COM.TR'ye özel açıklamalarda bulunan Serdar, Fenerbahçe defterini kapattığını söyleyerek, "Yönetimin önerdiği rakamla benim istediğim arasında uçurum var. Geleceğimi düşünmek zorundayım. Başka takımlardan teklifler alıyorum. Fenerbahçe taraftarına teşekkür ediyorum. Bana her zaman destek çıktılar. Fenerbahçe'de geçirdiğim günler benim için çok güzeldi" dedi.

Daha önce adı Rus kulüpleriyle anılan kaleci Serdar'ın gelen teklifleri değerlendirdiği öğrenilirken, henüz kararını vermediği gelen haberler arasında. MARATON.COM

’Eto’o Fenerbahçe’ye Hayır dedi’

etoDM_468x625.jpg

İspanyol gazetelerine göre Samuel Eto’o Fenerbahçe’nin rekor teklifini geri çevirdi.
Goal.com'un haberine göre; Katalan spor gazetelerinden Sport, Barcelona'nın Kamerunlu futbolcusu Samuel Eto'o'nun, Fenerbahçe'nin milyonlarca Euro'luk transfer teklifini geri çevirdiğini iddia etti.

Haberde kadrosunda Mateja Kezman ve Roberto Carlos gibi oyuncuları bulunduran Fenerbahçe'nin gelecek sezon için büyük bir takım yaratmak istediği ifade edilerek, ''Fenerbahçe, Eto'o'yu istiyor ve güçlü bir şekilde geliyor. Parasal hiçbir kısıntı da yapmıyor'' denildi.

Aynı habere göre Fenerbahçe'nin Eto'o'ya yıllık 7 veya 8 milyon Euro önerdiği, ancak Barcelonalı futbolcunun teklifi kabul etmeye yanaşmadığı öne sürüldü.

Eto'o'nun ilk olarak Mallorca, daha sonra da Barcelona gibi 'milliyetçi kulüplerde' oynadıktan sonra gideceği yeni takımında aynı özelliği istemediğini yazan İspanyol gazetesi, alternatif olarak İngiltere'den Tottenham ve İtalya'dan Inter takımlarının bulunduğunu kaydetti.

milliyet

Geri