Transfer Haberleri Buraya[Tek Başlık]

ђєάVєηśįś;2895441' Alıntı:
İşte buyüzden şampiyon olamıosunuz dai :hhmanD

2v0hfva.jpg

2d1jn1y.jpg

2v27frp.jpg

ßunları ben yazmıyorum ali TFF sitesinde yazıyor..şimdi şu yazdığını ince ele sık doku bakalım..bana saçma geldi biraz ve heavensisi gibi düşünenler de öle...

bizim bütçemiz beşiktaşın kaç katı sölememe gerek yok...o beşiktaş alabiliyorsa bobo yu biz bobonun ailesini satın alırız..birde eski fenerbahçeli kaç tane oyuıncu war beşiktaşta...fenerin attıklarını topluyor..ali güneş nobre mehmet yozgatlı rüştü...şimdi aklınızı başınıza dewşirin düşünün bakalım :goz:​

kezman gitsinde yerine bizim mahalleden ermanı alsak yine iyi...

Bu kez İngilizler yazdı: Fenerbahçe Shevchenko'nun peşinde

andriy-shevchenko2.jpg

İngiltere’de yayınlanan Daily Mail gazetesi, Fenerbahçe’nin, Chelsea formasını giyen Ukraynalı golcü Andriy
Shevchenko için 7 milyon sterlin ödemeye hazır olduğunu iddia etti.
Fenerbahçe’nin, Shevchenko’nun talibi olduğunu belirten gazete, kulübün, futbolcunun talep edeceği ücreti de ödemeye hazır olduğunu yazdı. Haberde, kulübün iki yıl önce rekor bir transfer ücreti ödeyerek 30,9
milyon sterline Shevchenko’yu renklerine bağladığı, anlaşma uyarınca haftada 130 bin sterlin ödediği hatırlatıldı.
milliyet

fb nin fazlalıkları göndermesi lazım(appiah maldonado edu kezman yerine m.topuz m.yıldız emre aşık gibi oyuncuları alın abowwwwwwww)

ben gs liyim hahaha

Fenerde eskiyen oyuncuları ilk galatasaray sonra besiktas alıyor bunların sebeplerını tartısalım :D

inş aLamazlar :D:D

Shevchenko: Fener'e gelirim

Shevchenko FANATİK'e konuştu: "İngiliz basını beni yordu. Burada kalmam zor. İstanbul'daki maçta Fenerbahçe taraftarından çok etkilendim. Kulüpler anlaşırsa benim açımdan sorun yok..."

'Resmi teklifi aldık’
“Burada kalırsam, Chelsea’den başka takımda forma giymek istemem. Ancak İngiliz basını beni çok yordu. Haksız eleştiriler, Ada’da kalmamı zorlaştırıyor. Bolton’a attığım gol için bile ‘şans golü’ dediler. Oysa o golle şampiyonluğu bile kazanabilirdik. Transferimle ilgili tüm yetki menacerimde. Teklifleri o değerlendiriyor. Menacerim, Fenerbahçe’den gelen teklifi bana iletti.”

6 Mayıs’ta, Londra’da
“Hatta bu konuda Chelsea ile görüştüklerini de biliyorum. Benim açımdan da, bonservis konusunda da sorun yok. İstanbul’da oynadığımız Fenerbahçe maçında taraftarlar beni çok etkilemişti. Müthiş bir atmosfer vardı. Bunlar, benim için önemli. Kulüpler anlaşırsa İstanbul’a gider, Fenerbahçe forması giyerim.”

Fanatik Gazetesi muhabiri Edip Adanır'ın “İstanbul’da görüşürüz” sözüne, “Tamam’ yanıtını veren Shevchenko’nun, 6 Mayıs’ta Londra’daki Özer restoranda Murat Özaydınlı ile buluştuğu ve prensip anlaşmasına vardığı öğrenildi.

Blackburn Rovers’ta oynayan Tugay Kerimoğlu da, Fenerbahçe ile Shevchenko’nun el sıkıştığını ifade etti.

Kaynak = ekolay.net

Kezman Gidiyor Kezban Geliyor =) Fotomaç,Fanatik Bunları Sırf Gülmek İcin Alcaksın =)))

benim en çok sevdiğim futbolcu fifa 2002 de falan hep onunla gol atmaya çalışırdım :D

gelmez benım tahmınımce

Geri