Transfer Haberleri Buraya[Tek Başlık]

Deportivo La Coruna Aurelio'nun Peşinde !!

snmj5u.jpg

Deportivo La Coruna teknik direktörü Miguel Angel Lotina AS Gazetesi'ne yaptığı açıklamada; Fenerbahçeli Mehmet Aurelio'yla ilgilendiklerini dile getirirken, yıldız oyuncunun menajeri Bayram Tutumlu da bu transferin gerçekleşmesi durumunda Aurelio'nun hayaline kavuşacağını belirtti.

Yaptığı açıklamada "Mehmet Aurelio Deportivo'nun aradığı tarzda bir oyuncu ve kendisiyle yakından ilgileniyoruz. Aurelio'yu daha önceden de tanıyordum, EURO2008'de de izleyenleri büyüledi" dedi.

Aurelio'nun menajeri Bayram Tutumlu ise yıldız oyuncu için İspanya'da futbol oynamanın bir hayal olduğunu ve bu transferin gerçekleşmesi durumunda Aurelio'nun hayaline kavuşacağını belirtti.​

HaberBaz​

bu takımda görmek istemediğim oyunculardan biri umuyorum fenerbahçe yönetimi bu yanlışı yapmayacaktır.John carew yerine geç daha parlamamış santrofor uzun bir çocuk araştırabilirler.Aslında geleceğe böyle yatırım yapsalar daha iyi olmazmı tanıt türkiyede sat yurt dışına bu carewi alsan alınmaz satsan satılmaz genç bir futbolcu değil herhalde yaşını bılmiyorum ama

Uğur'a Blackburn kancası!

İngiltere'nin önde gelen gazetelerinden Mirror'un haberine göre Blackburn Rovers ile yolları ayrılan Mark Hughes'un yerine göreve gelen Paul Ince'in, Hughes'un eski hedefleri Amerikalı Michael Bradley ve Fenerbahçeli kanat oyuncusu Uğur Boral'ı incelemeye aldığı öğrenildi.

Haberde, yeni oyuncu arayışlarına başlayan Paul Ince'in Heerenveen'in Amerikalı orta saha oyuncusu Michael Bradley ve Fenerbahçe'nin sol kanat oyuncusu Uğur Boral hakkında eski defterleri tekrar açtığı belirtildi.

Amerika ile İngiltere arasında oynanan özel maçta gösterdiği kötü performansa kadar Bradley'nin istenen bir oyuncu olduğu belirtilen haberde oyuncunun 3 milyon pound karşılığında transfer olabileceği belirtilirken Uğur Boral'dan övgüyle bahsedildi.

Haberde Uğur Boral'ın Şampiyonlar Ligi'nde ortaya koyduğu futbol Blackburn Rover'ın ilgisini çektiği ve Euro 2008'de de göz kamaştıran performansıyla İngiliz ekibinin gündemine tekrar geldiği ifade edildi.

Haberbaz​

uğur iyi oynuyor inş gider yada gitmez karar onun genç isim önü açık arkda gibi bence hayatını akışına bırakmaalılar :D

semih ve uğur boral bence gitsin . özellikle semih ingiltereye gitsin . yine yedekte oturacak ben onun yerinde olsam giderdim . ( semih tam fenerbahçeli , müjdat gibi )

gelmesini istemiyorum . büyük transferi bekliyoruz hala ...

Bıraz sabır bellı degıl ....daha...sıyırıolar bence..

Sanmam carewi alacaklarını

Sizin dşünceniz nedir ßiLmiyorum ama ßence turnuvanın en kötüsü Hakan ßaLtaydı.Onun yerine daha iLk maçLarda Uğur ßoraL denenseydi Çok daha faydaLIı oLurdu.SöyLenenLerin aksine bence uğur'un defansif yönüde iyi hakan baLta çok adam kaçırdı (portekiz ve isviçre maçı goLLerini HatırLayın kesin bana hak wericeksiniz)
ßu sene Çok güzel ßir performans sergiLeyeceğini düşünüyorum =)​

İşte Daniel Güiza gerçeği!

Fanatik Gazetesi'nin 1 Temmuz 2008 tarihli bugünkü sayısındaki habere göre; Arthur Zico ile yollarını ayırıp Avrupa Şampiyonu İspanya’nın teknik direktörü Luis Aragones ile anlaşan Fenerbahçe’de şimdi gözler alınacak santrfora çevrildi.

2ldwxli.jpg

Dünyaca ünlü birçok yıldızla temaslarını sürdüren Sarı-Lacivertliler, en somut adımı ise Daniel Güiza’da attı. Öyle ki, İspanya’nın önde gelen iki gazetecisi, bu konuda bakın hangi yorumları yaptı:

Jordi Costa (AS): Olayı iyi biliyorum. Fenerbahçe hem Güiza, hem de menaceriyle anlaştı. Sözleşme 4 yıllık olacak. Güiza her yıl için 2.7 milyon Euro alacak.

Juan Francisco Castro (MARCA): Ben haberi duyduğumda 3 sağlam kaynağıma doğrulattım. Güiza’yı Aragones istedi, Fenerbahçe de aldı. Bunu kimse inkâr etmesin.

Hayret! Fenerbahçe bile yalanlamadı

La Liga’da geçtiğimiz sezon gol krallığına ulaşarak dikkatleri üzerine toplayan, Avrupa Şampiyonası’nda da oyuna hep sonradan girmesine karşın etkili bir performans sergileyerek ayakta alkışlanan Daniel Güiza ise şu an kelimenin tam anlamıyla ‘mutluluk sarhoşluğu’ yaşıyor. Lig TV’ye, “Şu anda Avrupa Şampiyonluğu’nun keyfini çıkarıyorum. Bir kaç gün hiç bir şey düşünmeden bu coşkuyu doyasıya yaşayacağım. Fenerbahçe ile henüz hiç bir şey net değil... Önümüzdeki günlerde oturup bir karar vereceğim” diyen Güiza konusunda, Fenerbahçe Yönetimi’nin tutumu da bir hayli ilginç. Hemen her gün yazılı ve görsel basında çıkan çoğu transfer haberine yalanlama geçen Sarı-Lacivertli idareciler, Daniel Güiza konusunda sürekli haber yapılmasına karşın tek bir kelime dahi yorum yapmıyor! İşte bu durum da, “Fenerbahçe Yönetimi işi bitirdi” yorumlarının yapılmasına neden oluyor...

Taraftar ayaklandı... Yönetim ise çaresiz!

Güiza konusunda, kulübü Mallorca’da ise ortam hayli karışık. Taraftarlar, 8 maddelik bir manifesto hazırlayıp yönetime şu mesajı yolladı: “Güiza’yı satamazsınız...” Şimdilerde de bir yürüyüş hazırlığı yapılıyor. Maddi açıdan çok sıkıntılı bir dönem geçiren yönetimin ise elikolu bağlanmış durumda. Bir yandan Fenerbahçe ile pazarlık yaparken, diğer taraftan taraftarı sakinleştirecek açıklamalarda bulunuyorlar. “Güiza’yı satmayı düşünmüyoruz” diyen Dış İlişkiler Sorumlusu Matias Rebassa hemen sonrasında da şu yorumu yapıyor: “Ancak sözleşmesinde özel bir madde var. Federasyona 15 milyon Euro yatıran Güiza’yı alır. Eğer Fenerbahçe, Güiza ile anlaştıysa bilemem. Sadece şunu söyleyebilirim, biz onu satmayı istemiyoruz...”

Shevchenko, Carew ve Cisse ile de temastalar

Portsmouth ile Arsenal’in de Güiza’nın peşinde olduğu biliniyor. Ancak Fenerbahçe’nin şampiyonadan önce İspanyol yıldızla anlaştığı, Mallorca’nın yaşadığı kriz nedeniyle görüşecek muhatap bulunamadığı için transfere resmiyet kazandıramadığı iddiaları da kulaktan kulağa yayılıyor. Devler Ligi ön eleme maçları için günler sayılırken, Fenerbahçeliler yeni santforunu merakla bekliyor.. Ve akıllarda hep aynı soru var: Güiza olmazsa kim olacak? FANATİK yanıtlıyor: Fenerbahçe, Chelsea’de yedek beklemekten usanan Shevchenko’nun peşini bırakmıyor. Aston Villa’dan John Carew ve Marsilya’dan Djibril Cisse ile temaslar sürüyor. Yeni santrforun, en geç bir hafta içinde takıma katılmasına ise kesin gözüyle bakılıyor.

Kaynak: FanatiK

Aurelio Real Betis yolcusu

İspanyol spor gazetesi Marca, Real Betis Kulübü'nün, Fenerbahçe'de oynayan milli futbolcu Mehmet Aurelio'yu transfer etmek için görüşmelere devam ettiğini belirterek, ''Önümüzdeki saatlerde transfer gerçekleşebilir'' iddiasında bulundu.

Real Betis'in, Aurelio'ya 3 yıllık sözleşme teklif ettiği, ancak ekonomik konularda anlaşmanın henüz sağlanamadığı ileri sürülüyor.Aurelio ile ayrıca Deportivo'nun, Villarreal'ın ve iki İngiliz kulübünün de ilgilendiği belirtiliyor.

sabah

bence gitmesin:(

Aurello gözde çok abartılıyor bence iyi bir oyuncu değil Fenerbahçe daha iyilerine layık gitsin.

Carlos'a Chelsea talip!

2u7smx0.jpg

İspanyol spor gazetesi Marca, teknik direktörlüğe Portekiz'in deneyimli çalıştırıcısı Luis Felipe Scolari'yi getirdikten sonra transfer atağına kalkan ve Barcelona'dan Deco'yu kadrosuna katan Chelsea'nin, Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı Roberto Carlos'a teklifte bulunduğunu iddia etti.

İspanyol gazetesi, Fenerbahçe'nin Brezilyalı defans oyuncusu Roberto Carlos'a İngiltere'nin Chelsea kulübünden teklif geldiğini, Chelsea'nin yeni teknik direktörü Brezilyalı Scolari'nin Carlos'u istediğini iddia etti.

Haberde, Carlos'un Fenerbahçe ile 1 yıllık daha sözleşmesi bulunmasına rağmen Chelsea'nin 5 milyon Avro civarında bir maaş önermesi halinde Brezilyalı defans oyuncusunun Fenerbahçe'yi bırakabileceği ileri sürüldü.

Haberbaz

Geri