Transfer Haberleri Buraya[Tek Başlık]

İnşallah olur ve ingiliz ağlarını çoşturur. Tek temennim Avrupanın buyuk kuluplerınde oynayıp Türkiyenin ve Türk futbolcuların adını duyurması.

semih gibi efendi kaliteli bi futbolcu kolay kolay bulunmaz...adam yıllardır kez-mal ın yedegi ama sesini cıkarmıyo..helal olsun kocum sana...boyle efendi son vurus becerisi iyi defansı yıpratan futbolcu her takımda oynar ama umarım fenerde kalır....

gitmesini istiyorum ama dediginiz gibi lucescu almaz onu..şişirme bi haber gibi geldi bana..

ben 9 ay fb kulubunde futbolcuların guvenliginden sorumlu olarak calıstım ama sunu soyleyeyim o takımda semih ve aurelio gibisi yok cok duzgu muhabbeti zevkli şen insanlar kanımca semih fenerde harcanıyor aragonnes ile anlasılmıs sanırım eger dogru ise bu ilk olarak semihe yarayacaktır cunku o semih tarzı oyunculara her zaman sans veren bi adam

F.Bahçe'yi isterim

Sarı lacivertli camianın merakla beklediği, "Guiza F.Bahçe'ye gelecek mi?" sorusunun yanıtını ünlü futbolcu SABAH'a verdi: "F.Bahçe'den teklif aldım; gelmek de isterim."..
SABAH, Fenerbahçe'ye transferi için adı geçen İspanyol Güiza ile önceki gece oynanan İspanya-Rusya yarı final maçı sonrası Mixed Zone'da konuştu ve sarı lacivertli taraftarların merak ettiği soruyu sordu: "Fenerbahçe'den teklif aldın mı Güiza?" İspanya'nın Rusya karşısında 3-0 galip geldiği karşılaşmada oyuna girdikten sonra takımının ikinci golünü kaydeden genç futbolcu bu soruya şu yanıtı verdi: "F.Bahçe'de dahil bir çok takımdan teklif aldım. Transfer işleriyle eşim ilgileniyor. Turnuvanın bitiminde gelen teklifleri değerlendirip net bir karar vereceğim. Roberto Carlos'un oynadığı bir kulübe gelmeyi isterim. Fakat benim için şu an tek önemli bir şey var. O da İspanya'nın finalde Almanya'yı yenerek kupayı alması. Transferle ilgili çok fazla bir şey söylemek istemiyorum. Bu konuyu pazartesi günü daha net ifadelerle konuşabilirim."

TÜRKİYE'Yİ İZLEMEK KEYİFLİYDİ
Güiza'ya "Türk Milli Takımı'nı nasıl buldun?" sorusuna ise, "Böyle bir ekiple finalde karşı karşıya gelmeyi isterdim. Maçlarını izledim. Keyifli ve bir o kadar da heyecanlı geçiyordu. Son Almanya maçını kaybetmeleri şanssızlıktı" yanıtını verdi. İspanya Ligi'ni gol kralı olarak bitiren yıldız futbolcuya son sorumuz teknik direktörü Aragones'le ilgili oldu: "Aragones Fenerbahçe ile anlaştı. Nasıl bir teknik adam?" Güiza bu soru için de şu ifadeleri kullandı: "Aragones İspanya Futbol Tarihi'nin yetiştirdiği en büyük hocalardan biridir. Disiplini seven ve çalışmaktan memnunluk duyduğum bir teknik adamdır. Benim F.Bahçe ile anlaşıp anlaşmadığına dair net bir bilgim yok. Biz takım olarak sadece kupayı düşünüyoruz."

BARCELONA İÇİN OYALIYOR
Bu arada Güiza'nın F.Bahçe'nin teklifine sıcak baktığı ancak Eto'o'yu yüksek fiyata satarak borçlarını azaltmaya hedefleyen Barcelona'dan haber beklediği bu yüzden sarı lacivertli takımı oyaladığı öğrenildi.
Sabah.com

Flaş!!!Fener'in Yeni Transferi Kulüp Binasında!!!

48564_13_080628142952.jpg

2wdomxl.jpg

Burak Yılmaz, şu dakikalarda Fenerbahçe kulübüne geldi ve kulüp binasında yöneticilere görüşen genç oyuncu kendisini Fenerbahçeli yapan imzayı attı.

Sarı lacivertli kulüpten bu transferle ilgili açıklamanın kısa bir süre sonra yapılması bekleniyor...

Bu arada Burak Yılmaz'ın transferine karşılık olarak Manisaspor'a, Fenerbahçe alt yapısında bulunan genç futbolcu Güven'in yanı sıra iki futbolcunun da kiralık olarak verileceği ve bir miktarda para ödeneceği öğrenildi.

Bu transferle ilgili sıcak gelişmeleri Bu Başlıktan takip edebilirisiniz...

Maraton

hayırlı olsun

Burak Yılmaz Fenerbahçe’de

Fenerbahçemiz Emre Belezoğlu'ndan sonra , Vestel Manisaspor forması giyen Burak Yılmaz'ı da renklerine kattı. Fenerbahçemiz, Türk futbolunun genç yeteneklerinden biri olarak gösterilen, hem orta saha hem de forvet mevkilerinde oynayabilen 23 yaşındaki Burak Yılmaz ile her konuda anlaşma sağladı. Burak Yılmaz'ın imza töreni Pazar günü (29 Haziran 2008)Saat 13.00'de Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu Basın toplantı odasında yapılacak. Öte yandan vatani görevini yapmak üzere hazırlık kampına katılamayacak olan oyuncumuz Emre Belezoğlu için 22 Temmuz 2008 tarihinde Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda imza töreni düzenlenecek.

BURAK YILMAZ KİMDİR?

Burak Yılmaz, 15 Temmuz 1985 tarihinde Antalya'da dünyaya geldi. Futbola 2001 yılında Antalyaspor altyapısında başlayan Burak Yılmaz, Antalyaspor ile ilk resmi lig maçına 25 Mayıs 2003 tarihinde Sivasspor karşısında çıktı. 2005-06 sezonunda gösterdiği başarı ile takımının İkinci Lig A Kategorisi'ni ikinci sırada tamamlayıp, Süper Lig'e çıkmasında önemli rol oynayan Burak Yılmaz, bu performansı üzerine yaz döneminde Fatih Terim tarafından Türkiye A Milli Futbol Takımı'na çağrıldı. Dönemin Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana'nın ısrarlı isteği sonucu 14 Haziran 2006 'da Beşiktaş'a transfer olan Burak Yılmaz 1,5 yıl Beşiktaş'ta forma giydikten sonra, Vestel Manisasporllu Filip Holosko için takım arkadaşı Koray Avcı ile birlikte Vestel Manisaspor takımına bonservisiyle birlikte verildi. Antalyaspor formasıyla İkinci Lig'te çıktığı 78 maçta 35 gol atan Burak Yılmaz, Turkcell Süper Lig'de 2 sezonda çıktığı toplam 55 maçta 15 kez rakip fileleri havalandırdı. 2006'da başladığı Milli Takım kariyerinde toplam 4 kez milli formayı giyen Burak Yılmaz, geçtiğimiz yarı sezonda Vestel Manisaspor ile 16 lig maçına çıkıp 9 gol kaydetti ve sezon sonunda Fenerbahçe'ye transfer oldu.

Burak Yılmaz
Doğum tarihi: 15 Temmuz 1985
Doğum yeri: Antalya,
Boyu: 1,88 m.
Mevkii: Orta Saha - Forvet

Altyapı Kariyeri

2001-2003 Antalyaspor

Profesyonel Kariyeri

2003-2006 Antalyaspor
2006-2007 Beşiktaş
2007-2008 Vestel Manisaspor

a4otvq.jpg