Trabzon 2-2 G.Saray [TSL 24.Haftası - Tek BaşLık]

• Konbuyu başlatan SiR ReaLiST
  • Başlangıç tarihi
S

SiR ReaLiST

Guest

123-1.jpg

Yayın : Lig Tv

MuhtemeL KadroLar

Trabzonspor

1 Tony Sylva
4 Rigobert Song
16 Egemen Korkmaz
18 Tayfun Cora
23 Giray Kaçar
5 Hüseyin Çimşir
8 Selçuk İnan
20 Gustavo Colman
9 Gökhan Ünal
10 Umut Bulut
11 Ibrahima Yattara

Galatasaray

26 Morgan De Sanctis
21 Emre Aşık
22 Hakan Balta
74 Volkan Yaman
8 Barış Özbek
10 Lincoln
18 Ayhan Akman
19 Harry Kewell
55 Sabri Sarıoğlu
66 Arda Turan
15 MiLan Baros

------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sadri Şener'den sarı-kırmızılı taraftarları kızdıracak açıklama..

133377.jpg

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, Galatasaray'ın, Turkcell Süper Lig'de hafta sonunda yapacakları maçta kendilerini yenmesinin, sürpriz sonuç olacağını söyledi.

Esma Sultan Yalısı'nda düzenlenen Milliyet Gazetesi Yılın Sporcusu Ödül Töreni'ne katılan Şener, girişte gazetecilere açıklama yaparken, Galatasaray ile oynayacakları maçı kazanacaklarını iddia etti. Bu karşılaşma için ''Bu hafta Galatasaray'ı yeneriz ve aynen yolumuza devam ederiz'' ifadesini kullanan Şener, ''Galatasaray'ın bizi yenmesi sürpriz olur'' dedi.

Şener, ligde Konyaspor'a yenilmeleri ve ardından teknik direktör Ersun Yanal'ın, taraftarlarca istifaya davet edilmesinin hatırlatılması üzerine, ''Bu, usuldendir. Yenilince bağırılır. Bir daha yenilirsek, benim için bağırılır. Bu bir sistem'' diye konuştu.

Bu arada, geceye katılan Galatasaraylı futbolcu Arda Turan, Sadri Şener'in sözleri hatırlatıldığında, ''Sadri Şener'e büyük saygı duyuyoruz. Trabzonspor maçından önce Hamburg maçımız var ve biz sözümüzü sahada söyleriz'' değerlendirmesinde bulundu.

A.A.

Trabzonspor-Galatasaray maçı Yunus Yıldırım'ın

hakemikonik_durrrr.jpg

Turkcell Süper Lig'de 24. hafta maçlarını yönetecek hakemler açıklandı.

Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu'ndan yapılan açıklamaya göre, Trabzonspor ile Galatasaray arasındaki haftanın önemli maçında Yunus Yıldırım düdük çalacak.

NetHaber

Bu karşılaşma için ''Bu hafta Galatasaray'ı yeneriz ve aynen yolumuza devam ederiz'' ifadesini kullanan Şener, ''Galatasaray'ın bizi yenmesi sürpriz olur'' dedi.

ya bnm bildiim galatasaray nekadar kötü olursa olsun trabzonu her seferinde yeniyo. trabzonlu arkadaşların gücüne gitmesin ama rahat alırız bu macı gibi duruyo.

Trabzon Ve Hamburg Maçı Çok Sakat Bir Döneme Rast GeLdi Benim Korkum Trabzon Maçında YeniLmemiz Vs. DeğiL, Takımda SakatLık VeriLmemesi...

Ama İnşaLLah Hamburg Maçının Verdiği GazLa Bu Maçı Da ALırız...

Burda Bir Konuya Değinmek İstiyorum...

Hakan BaLta, Hamburg Maçında Stoper OLarak Görev Yaptı Ama Nice StoperLere Taş Çıkardı, Ayrıca Tekniğininde NormaL StoperLere Göre Daha İyi OLmasıyLa Defanstan Atağı BaşLatan Stoper GöreviyLe De Hamburg Maçında Hatasız Oynadı Ve Emre Aşık, YıLLanmış Şarap Gibi 35 Yaşında Ama HaLa GüçLü Diri Hava TopLarında Oyundan AtıLana Kadar Hemen Hemen Hepsini ALdı, Hatasız Oynadı, Ben Trabzonspor Maçında Defansa Gerçekten Güveniyorum Ve Hamburg Maçında Da Eğer Kazanamadıysak Kazma Nonda Yüzündendi, Şimdi O Da OLmayacak KLas Baros Yine GoLü Yazacak Diyorum Bu Maçtan UmutLuyum, Çoğu Arkadaşın Aksine =)

, Ben Trabzonspor Maçında Defansa Gerçekten Güveniyorum Ve Hamburg Maçında Da Eğer Kazanamadıysak Kazma Nonda Yüzündendi, Şimdi O Da OLmayacak KLas Baros Yine GoLü Yazacak Diyorum Bu Maçtan UmutLuyum, Çoğu Arkadaşın Aksine =)

Bende Aynı fikirdeyim Nonda yerine o pozisyonda ümit olsa kesin yazardı.

ßen ßir Ts li olarak açıkçası ßu maçtan pek ümitli değilim Ts nin alabileceği en iyi sonuç ßeraberliktir diyorum. Nitekim GS li üyelerde ßenle aynı görüşteki , kendinden eminler ve konuya post atma gereği ßile duymamışlar :}

ßen ßir Ts li olarak açıkçası ßu maçtan pek ümitli değilim Ts nin alabileceği en iyi sonuç ßeraberliktir diyorum. Nitekim GS li üyelerde ßenle aynı görüşteki , kendinden eminler ve konuya post atma gereği ßile duymamışlar :}
arkadaşım katılıyorum sana olayı iyi süzmüşsün

Bu Maç BeraberLık Kokuyor.. AsLında Berabere Bıtmesıde Bızım Ekmeqımıze Yaq SuruLmesı AnLamına GeLıyor =)

Ben Trabzonspor'lu olarak bu maçı yenecek kadar gücümüz olduğunu biliyorum ..

İnşallah yeneriz ve yolumuza devam ederiz..

Ben de bir GSli olarak bu maçın beraberlikle biteceğini düşünüyorum
Gönlüm tabi ki GSmizin kazanmasından yana ama bakalım izleyip görücez=)

gönlümden temiz bir maç geçmesi ve 1-0 lehimize bitmesi geçiyor ama Galatasaray'ımda FB'de ki bal yok ki kardeşim..
TS'de aynı grafikle geçen maçta atamayıp kaçırdığı 12 pozisyon bir yana bu maçta 2 pozisyon bulsa ikisinide atar- balında bir oyun oynayacaktır..
velakin benim isteklerim önemsiz gerçek ise bol gollü bir beraberlik kokusudur..

Büyük Maça 1.30 Saat KaLdı =) Hadi BakaLım GaLatasaray'ımıza BaşarıLar =)

Trabzonda Yattara 18 kişilik kadroda yok.!
Bizde de Lincoln yedek..

Baya garip oldu..

gs mız gölu yedı besbellı bunların kafası hamburg macında bu macı kaybettık kesın

Geri