Trabzon 2-2 G.Saray [TSL 24.Haftası - Tek BaşLık]

• Konbuyu başlatan SiR ReaLiST
  • Başlangıç tarihi
ben bir trabzonluyum ve bir trabsonlu olarak sadri baskanın gs nın bızı yenmesı suprız olur sozune ancak sadri baskan gel onumdekılerı ye derım ya sen malsın yada trabzon halkını mal sanıyorsun sana bu kadar destek cıkılıyorsa bısıler yap bagır bagıra bır hal oldu ersundan b. bo.. olmaz umut gokhanı huseyını kov buynları dedık sen hala bu adamda ısrar edersen senıde sı.. ederız ordan merak etme

kırmızı kartı hoş bulmuyorum bence yanlış karardı o yüzden yenildik + ardayı neden sakatlandığı zaman değiştirmediler

yunuz yıldırım 1 numaralı kiralık katil. yine katletti macı yine katlettirdi bizimkileri. artık ispanya macında arda yerinede cıkar sen oynarsın yunuscum oldumu. adamın ayagını deldiler sesin cıkmadı. o egemenin o hüseyinin bütün bu kasapların oyndan atılması lazımken sen gidiosun top taca cıkmıs 2 oyuncu birbirine üstünlü kurmaya calısırken geliosun yasere kırmızı veriosun. yapma sen hakemlik. mümkün olduğu kadar türk futbolundan uzak dur.

İki net pozisyonda Ts ye kırmızı veremeyen hakem ikili mücadele eden yaser'e kırmızı verdi.Arda da sakat olunca 9 kişi kalan Gs gol yedi.Haken daha baştan atsaydı song u bu maç çok farklı olurdu.Bu hakemle türk furbolu nereye kadar gider orası belli oldu.Galatasaray ne kadar uğraşırsa uğraşsın hakemlerin bu yanlışlarıyla 2. olması bile zor.
Ama helal olsun Galatasarayımıza bu kadar eksik ve bu kadar hakem hatalarının yanında hale bu yarışta varım diyip,lige kafa tutabiliyor.

Bir Fenerbaheli olarak işimize geldi valla bıde puan kaybetmeseydık cok daha ıyı olurdu :(

yunus yıldırım sana helal olsun.hakem halinle golde attınya helal olsun diyorum sana başka bişey demiyorum.maçın bir numaralı adamı yunus yıldırım:mad:maç maç olmaktan çıktı be yok böle birşey.erman toroğluda 61. dk showuna aptallık demiş.senin dediklerin aptallık sen aynanın karşısına bi geçde bak direk anlarsın aptal olduğunu:mad:

Bu yunus yıldırım denen şerefsizi versinler bakalım haftaya eskişehir maçına o kadar cesaret varsa

fenerasyonda...

Allah ßelanı versin Yunus Yıldırım. ßravo maçı katlettin..

Geri