Trabzon 0-2 BJK [TsL 12.Hafta - Tek BaşLık]

bu galibiyet bizi aldatmasın işler hala kötü gidiyor oynamadan kazandık bu maçı avrupada sökmüyor bu işte y.d istifa denizli istifa ve ruhsuz futbolcular defolun bu takımdan!

ben de seyretmedim maçı ama dediklerine göre armut piş ağzıma düş galibiyeti olmuş.. ernst şeker bi gol atmış.. hakan ın da performansı beni şaşırttı doğrusu.. bu haftayı da oynamadan kapattık hadi hayırlısı

Asıl maç İnönü' de fenerle. Hakan' ın ve defansın bu performansı devam ederse Fenerle berabere kalma şansımız var. zira fenerin golcüleri bu kadar şanssız olmayabilir. Taraftara büyük iş düşüyo Yönetimle didişmeyi bırakıp maça bakmaları ve tam destek vermeleri gerekiyo ki futbolcuların üzerinden baskı kalksın. Kartal gol gol gol tezahuratları değil de aşkımızı anlatan besteler söylemeliyiz. herşeye rağmen takımın yanında olduğumuzu yenilse bile bu aşkın hep olacağını anlatan besteler. takımın bu şekilde kendine güveni geleceğini düşünüyorum. Baskı altında oynadıklarını hissettirmememiz lazım.

Asıl maç İnönü' de fenerle. Hakan' ın ve defansın bu performansı devam ederse Fenerle berabere kalma şansımız var. zira fenerin golcüleri bu kadar şanssız olmayabilir. Taraftara büyük iş düşüyo Yönetimle didişmeyi bırakıp maça bakmaları ve tam destek vermeleri gerekiyo ki futbolcuların üzerinden baskı kalksın. Kartal gol gol gol tezahuratları değil de aşkımızı anlatan besteler söylemeliyiz. herşeye rağmen takımın yanında olduğumuzu yenilse bile bu aşkın hep olacağını anlatan besteler. takımın bu şekilde kendine güveni geleceğini düşünüyorum. Baskı altında oynadıklarını hissettirmememiz lazım.

Ne yaparsanız yapın kaçınılmaz sondan kurtulamazsınız

Ne yaparsanız yapın kaçınılmaz sondan kurtulamazsınız

Bekleyip göreceğiz. evet daha iyi takım olduğunuzu kabul ediyorum ama derbi maçları herzaman 3 ihtimalli bi sonuçtur. mutlak favorisiniz ama Beşiktaş' ın futbol otoriterlerini hep g.t etmek gibi adeti olduğunu da unutma.

1996 - 2009 arası 3 İstanbul takımıyla yapılan 78 maç; 7 galibiyet 60 ın üzerinde yenilgi. Bu süre zarfında Bursaspor, Gençlerbirliği, Ankaragücü, Gaziantepspor, Kayserispor ve sıkı durun, 5 yıldır 1. ligde mücadele eden Sivasspor bile bizden daha çok yenmiş bu takımları. 3 büyüklerle yaptığı 10 maçtan ancak birini kazanabiliyor bu takım o da büyük ihtimalle karşı takımın iddiası bulunmuyor oluyor.

Diyor bir trabzonlu kardeşimiz.Yolunda gitmeyen bir şeylerin olduğu muhakkak..

Takımımıza coşkulu karşılama

kafile007.jpg

Trabzonspor'u deplasmanda 2-0 yenen Beşiktaşımız, İstanbul’a döndü.

Trabzonspor'u deplasmanda 2-0 yenen Beşiktaşımız, İstanbul'a döndü. Beşiktaşlı futbolcular ve yöneticiler, Türk Hava Yolları'na ait bir uçakla gece 01:30'da İstanbul'a geldi. Atatürk Havalimanı'nda toplanan bir grup taraftar, meşale yakıp, slogan atarak takımlarını destekledi. Taraftarlar, futbolculara ve özellikle teknik direktörümüz Mustafa Denizli'ye sevgi gösterilerinde bulundu.

Bu arada Beşiktaş, Trabzonspor'u deplasmanda 2-0 yenmesinin ardından Turkcell Süper Lig'deki galibiyet serisini 5 maça çıkardı.​

6-7 Stoperle Maç kazanan BJK yi Kutluyorum :biggrin Mustafa Denizli Bu korkak futbolla Fenerbahçe ye Yenilir

..єЯDєM..;4756195' Alıntı:
Mertim Aslan parçası tamm sakin ol =)) Yenilirse Beşiktaş yenilecek dert etme bu kadar :)

Dai Doğru Söylüyorsun Hep Fener mi Baldan yenecek 90+2 de hem siz golü 47 de Attınız :D

Ben şunun için Söylüyorum Fener den İntikamımızı alın :D

Ts Çobanlardan Kurtulmadıkça Maç felan kazanamaz .
Bu sene Bare Tr kupasını alalımda UEFA'ya gitmeye Çalışalım .

BAŞ ÇOBAN - SADRİ ŞENER
Sonrasında - Umut - Gökhan - YARDIMCI ÇOBANLAR .
Takımdan derhal gönderilmeli !

Maç öncesi 1 gol olur maçta dedim 2 gol oldu .
:durdurun

Leke bu sefer benim tahminim tuttu. 2 dedim 2 oldu :)

Ts Çobanlardan Kurtulmadıkça Maç felan kazanamaz .
Bu sene Bare Tr kupasını alalımda UEFA'ya gitmeye Çalışalım .

BAŞ ÇOBAN - SADRİ ŞENER
Sonrasında - Umut - Gökhan - YARDIMCI ÇOBANLAR .
Takımdan derhal gönderilmeli !

Maç öncesi 1 gol olur maçta dedim 2 gol oldu .
:durdurun

Hadi Umut yine bişeyler yapmaya calıstı bu maçta ama Gökhan nın adını duymadım maçta görmedim bile Bross iyi dayandı ona açıkcası

Leke'ye katılıyorum. O Umut'la Gökhan Trabzonspor'a yakışmıyor yaa. Gerçekten de çobanlar.

Geri