Trabzon 0-2 BJK [TsL 12.Hafta - Tek BaşLık]

90 Dakika ÇiLe Çek Ter Kan İçinde KaL Sonra MutLu Sona uLaş.. Ölüm Sebebim oLucaksın Be Beşiktaşım...

MozoLe Miяach;4755108' Alıntı:
90 Dakika ÇiLe Çek Ter Kan İçinde KaL Sonra MutLu Sona uLaş.. Ölüm Sebebim oLucaksın Be Beşiktaşım...

azda adreanalinli bi hayat yaşa olm önünde daha çok öle heyecan yaşayacagın bı donem olucak :D onu yaşamadan geçmiyo bu haya :D

azda adreanalinli bi hayat yaşa olm önünde daha çok öle heyecan yaşayacagın bı donem olucak :D onu yaşamadan geçmiyo bu haya :D

Gürcanım Sonu Hep BöLe MutLu Biticekse Sonuna Kadar AdrenaLıne Varım Ben.. (=

olm sanada hep aksiyon lazım ne dıyım :D tebrıkler tekrar :D besıktasa:D

Geçen sene şampiyon olurken...

Beşiktaş'ın 2-0 kazandığı Trabzonspor maçının ardından, hocamız Büyük Mustafa Denizli, karşılaşmanın Trabzonspor'un baskısı altında geçmesinin normal oldğunu söyledi.

Denizli sözlerini şöyle sürdürdü: "İlk yarıdaki futbolumuz günü nasıl kayıpsız geçerizin hazırlığıydı. Bugün topu çok fazla önde tutma şansımız yoktu, çabuk atağa çıkmamız gerekiyordu. Pozisyonları da maçın son 20 dakikasında bulduk. Bugün oynamak istedğimiz futbol oyunu beliril bir yere yığmak ve çabuk çıkarak gole gitmekti. Kadromuz bu oyuna müsaitti. Çok fazla eksiğimiz vardı. Trabzonspor son oynadığı maçta Kayserispor karşısında aşağı yukarı bir saat baskı yaptı. İyi bir takım ve en korkulan deplasmanlardan bir tanesi. Oyunun Trabzonspor baskısı altında geçmesi çok doğaldı. Burada bizden beklenen oyunu elimizdeki kadro yapımızla uygulamamız mümkün değildi. Maç berabere de bitebilirdi ama ben ve takımım hangi sahada olursa olsun 1 puanla mutlu olan insanlar değiliz. Trabzonspor'un gol yollarını tıkamak ilk hedefimizdi. Bugün takım olarak oyuncularımız ortalama yüzde 75 oynadı ama bazı oyuncularımız yüzde 100'lük, bazıları yüzde 40'lık oynadı. 100'lük oynayan oyuncularımızın başında Hakan Arıkan vardı.

Buraya gelirken bu takımın psikolojisini bir düşünün. İnönü'den nasıl çıkmışız, kaç futbolcumuz sakattı bunu aklınıza getirin. Bugün kadro kurarken çok fazla zorlanmadım çünkü oyuncularımızın sakatlıkları vardı. Bu takım 6'da 6 da yapar, 8'de 8 de yapar. Bu sene oyun yapımızı ağır aksak oturtuyoruz. Fenerbahçe maçıyla ilk yarıdaki konumumuz belli olacak. Sanılmıyorsam maç başına 2 puan ortalamayı tutturduk, sezon başında bunu 2 küsur hesaplamaştık. Geçen sene şampiyon olurken ilk yarıyı 28 puanla tamamlamıştık, şu an 24 puandayız. Fenerbahçe maçına tüm camiamızla birlikte hazır olmalıyız.

Mustafa Denizli, İsmail Köybaşı tercihi ile ilgili olarak ise şunları söyledi: "Üst üste gelen yoğun maç temposu içerisinde İsmail'in gençliğnden İbrahim Üzülmez'in tecrübesinden istifade ediyoruz. Belki de Türkiye'de daha iyi bir ikili yok, saha dışındaki yakınlıkları da bambaşka. İsmail uzun yıllar Beşiktaş'a ve Türk futboluna hizmet edecektir. İsmail'in ne kadar doğru bir transfer olduğunu bir kaç yıl sonra konuşurlar."

ne oLursun oldun nasıl oynarsak oynayalım trabzonda galıp gelmek muthıs bı sonuc...

bugüne kadar hep skor tahmini yapmaktan kaçtım ama bu sefer 2-0 veya daha farklı Beşiktaşım kazanıcak.

Kalbim Temiz kardeşim :)

Ben İstemiyorum böyle galibiyet.
Beşiktaş bu değil. Beşiktaş korkak oynamamalı, benim aşık olduğum Beşiktaş bu değil. Hakan wolsburg maçındaki hatalarını telafi etmek için elinden gelenin en iyisini yaptı neticesinde gol de görmedi keşke kendini mecbur hissettiği için, affetirmek için değil de gerçkekten öz veriyle oynasa.
Şimdi gelelim maça; Beşiktaş maça lidersiz çıktı aynı son dakikada halısahaya yetişen topçular gibi en iyi adamları da maça yetişememiş gibi. ilk yarı 4-0 bitebilirdi Hakan' ın müthiş performansı olmasaydı. Topla oynama yüzdeleri TS:%67 BJK:%33 var mı böyle bişey?

İkinci yarı değişlikle başladı Yusuf doğru fakat İbrahim Kaş yanlıştı ki İbrahim' i top toplayıcı bile yapmayacaksın orda bile toplayamaz bu topları. Evet Yusuf doğru tercih dedik; oyuna girdiği anda topu ayağında tutarak rakip kaleye daha çok adamla gitmeye başladık. golde o şekilde geldi Ernst' in çevresin de 3 BJK li futbolcu vardı. doğru olanı yaptı ve kaleye vurdu Zira onu gol yapabilecek tek kişi de oydu. Nobre' ye gelelim koşmaktan başka hiç bir işe yaramayan bu futbolcuyu da Beşiktaş' ın atletizm sporlarından 100 metre koşu branşına vereceksin. adam 56000 metre koşmuş ama sadexe koşmuş. koşarken de yanlışkla ayağına top çarptı bi kaç kez onlar da rakibe gitti. Mustafa Denizli çar etti de çıkardı onu Bobo' yu oldu nitekim ilk önemli pozisyonumuz da 70 lerde boboyla geldi. o da laubaliliğinden atamadı. 3 metreden. bu dakikadan sonra skora yattık heran gol olabilirdi. ne dönen topları alabildik ne de pas yapabildik hepsi TS li toğçularda topların. Ts bastırdı savunmada açık verdi ve 90+3 te bi kontra ataktan bobo bu sefer bizim için kolay ama kendisi için oldukça zor bir gol attı.

Dediğim gibi ben böyle galibiyet istemiyorum.

güzel futbol kötü sonuç ...

Trabzonspor'a golcü lazım umut ve gökhan olmuyor
Tayfun zaten ayrı bir olay ...

Bir tane golcü trabzonspor'a yeter

ne diyelim beşiktaş'dan daha iyi oynadığımız kesin fakat yenildik

Tebrikler Beşiktaş

Kalbim Temiz kardeşim :)

Ben İstemiyorum böyle galibiyet.
Beşiktaş bu değil. Beşiktaş korkak oynamamalı, benim aşık olduğum Beşiktaş bu değil. Hakan wolsburg maçındaki hatalarını telafi etmek için elinden gelenin en iyisini yaptı neticesinde gol de görmedi keşke kendini mecbur hissettiği için, affetirmek için değil de gerçkekten öz veriyle oynasa.
Şimdi gelelim maça; Beşiktaş maça lidersiz çıktı aynı son dakikada halısahaya yetişen topçular gibi en iyi adamları da maça yetişememiş gibi. ilk yarı 4-0 bitebilirdi Hakan' ın müthiş performansı olmasaydı. Topla oynama yüzdeleri TS:%67 BJK:%33 var mı böyle bişey?

İkinci yarı değişlikle başladı Yusuf doğru fakat İbrahim Kaş yanlıştı ki İbrahim' i top toplayıcı bile yapmayacaksın orda bile toplayamaz bu topları. Evet Yusuf doğru tercih dedik; oyuna girdiği anda topu ayağında tutarak rakip kaleye daha çok adamla gitmeye başladık. golde o şekilde geldi Ernst' in çevresin de 3 BJK li futbolcu vardı. doğru olanı yaptı ve kaleye vurdu Zira onu gol yapabilecek tek kişi de oydu. Nobre' ye gelelim koşmaktan başka hiç bir işe yaramayan bu futbolcuyu da Beşiktaş' ın atletizm sporlarından 100 metre koşu branşına vereceksin. adam 56000 metre koşmuş ama sadexe koşmuş. koşarken de yanlışkla ayağına top çarptı bi kaç kez onlar da rakibe gitti. Mustafa Denizli çar etti de çıkardı onu Bobo' yu oldu nitekim ilk önemli pozisyonumuz da 70 lerde boboyla geldi. o da laubaliliğinden atamadı. 3 metreden. bu dakikadan sonra skora yattık heran gol olabilirdi. ne dönen topları alabildik ne de pas yapabildik hepsi TS li toğçularda topların. Ts bastırdı savunmada açık verdi ve 90+3 te bi kontra ataktan bobo bu sefer bizim için kolay ama kendisi için oldukça zor bir gol attı.

Dediğim gibi ben böyle galibiyet istemiyorum.

doktor bu yazı kimin bilmiyorum ama bir yeri hariç katılıyorum.katılmadıgım konu ise hakanın performansı olmasaydı konusu...eee zaten performans göstersin diye koymadıkmı kaleye onu,takımın zor zamanında kurtarsın diye dikmedikmi kaleye yine zor zamanlarda kurtarsın diye vermedikmi milyon Tl'leri...bu hakan olur rüştü olur yada başka bi kaleci olur farketmez...kalecinin görevi gol yememektir,hakan bu maçta yemedi,dediğin gibi müthiş bi performans gösterdi ama sonucta görevi o performansı göstermekti...(şahsi fikrim) galibiyet tüm KARTALLARA hayırlı uğurlu olsun...

Maçın Özetini İzLeyebiLdim Trabzon SağLam GeLmiş Hakan'ı Tebrik Etmek Lazım.
İnşaaLLah Hep BöyLe Gideriz.

doktor bu yazı kimin bilmiyorum ama bir yeri hariç katılıyorum.katılmadıgım konu ise hakanın performansı olmasaydı konusu...eee zaten performans göstersin diye koymadıkmı kaleye onu,takımın zor zamanında kurtarsın diye dikmedikmi kaleye yine zor zamanlarda kurtarsın diye vermedikmi milyon Tl'leri...bu hakan olur rüştü olur yada başka bi kaleci olur farketmez...kalecinin görevi gol yememektir,hakan bu maçta yemedi,dediğin gibi müthiş bi performans gösterdi ama sonucta görevi o performansı göstermekti...(şahsi fikrim) galibiyet tüm KARTALLARA hayırlı uğurlu olsun...

Yazı benim yazı abi. abi benim dediğim hakan madem bu kadar iyi kaleci wolsburg maçında neden oyanyamadı top kaçırdı hep. istedi mi nasıl da oluyor. hep böyle özveriyle oynasa keşke

Ben Bjk Yener Demiştim ama Dk 70 ten sonra TV başında uyuyakalmışım 2. golü göremedim pff :( :D

Ve Ayrıca Maçı TS haketti Hakan Arıkan olmasaydı Kalede Bjk 2-3 Yerdi

Geri