Trabzon 0-2 BJK [TsL 12.Hafta - Tek BaşLık]

..єЯDєM..

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0

ts-bjk.jpg

o6ijic.jpg
vs-1.png
adidas-besiktas-forma-3-300x300.jpg

Siyah Beyazlı kafilemize Asbaşkanımız, Jimnastik ve Atletizm Şubeleri’nden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Behçet Ümitlen, Pazarlama ve Kartal Yuvası’ndan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Hakan Aksoy, Masa Tenisi, Briç ve Dış İlişkiler’den Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Mario Berk eşlik etti.

Taraftarlarımız Takımımız’ı Trabzon’da çiçeklerle karşıladı ve sevgi gösterisinde bulundu.

Ekibimiz, Trabzonspor maçının hazırlıklarını bugün yapacağı çalışmayla tamamlayacak.

medya.php

Futbol Takımımız, Trabzonspor maçı öncesinde son idmanını yaptı.

Siyah Beyazlılarımız, Trabzon’da bulunan Trabzonspor Haluk Ulusoy Kamp Tesisleri'nde son çalışmasını yaparak kampa girdi. Trabzon’a götürülen bütün oyuncularımızın katıldığı antrenmanda Takımımız taktik ağırlıklı bir idman yaptı.

Beşiktaşımıza başarılar maçı aldığımız takdirde 3 olacağız....

Bi Hamsi Tava MoreLimizi YükseLtebıLır Bi Nebze.. Haydi SaLdır Beşiktaşımmmmmmmmmm...

rüyada ne görürsen tersi olur derler..

bekleyip görelim..rüyam düz mü çıkacak yoksa ters mi =)

yenildiğimizi görüyordum =)

Umutlandırıp, Utandırmayın

2 takım için de büyük önem taşıyan bir maç
Umarım güzel futbol ve gollü bir maç izleriz
Hakeden kazansın =)

Allah'ın izniyle yeneceğiz. Yenmemiz lazım. Yenin uLan! :D

BU maç herşey iki takım için de. çok çekişmeli bi maç olacak zira yenilgi halinde zirveyle aradaki puan farkı çok açılacak. Haydi Kartalım.

Trabnzonu yenmemeiz lazım Şuanki Beşiktaş durumuna göre Yenilebilirizde ne yapcagı belli olmaz bu takımımn şuan... Kalbim her zamn galibiyetten yana ama bu takımla ne olcagı belli deiL...3 puanı alırız inş..

MozoLe Miяach;4752557' Alıntı:
Bi Hamsi Tava MoreLimizi YükseLtebıLır Bi Nebze.. Haydi SaLdır Beşiktaşımmmmmmmmmm...

Katılıyorum :closedeyes:

Atan kazanır 0-1 1-0 TGS 0-1
:durdurun

Kısır maç olacak .
TS'Daki çobanlar gol atamaz .
Durun kimler gol atamaz yazayım .
Gökhan ve Umut .
:durdurun

Bu maç başladığı gibi bile bitebilir .

Her İki Takıma Da BaşarıLar =) İyi Oynayan Kazansın =)

Leke Şu AdamLara Çoban Deme Yazık Bea =)

bugüne kadar hep skor tahmini yapmaktan kaçtım ama bu sefer 2-0 veya daha farklı Beşiktaşım kazanıcak.

acaba bugun besiktas icin maglubiyetmi daha iyi olur, yoksa galibiyetmi .o belirsiz..:eek:

Trabzonspor'un yenmesi veya yenilmesi önemli değil

Sevinmek için sevmedik biz ...

Tabi yense iyi olur ama Gönlüm yenmelerinden yana ...

Geri