TR`DE İLK KEZ[ORJİNAL]M!cro$oft W!ndow$ XP Profe$$ional SP3 VL Turkish ISO.CD

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
öncelikle pc de nero kurulu olsun partları indirip winrar arşivinden cıkar rar dan cıkan klarörü ac klasör içindeki iso kalıbına çift tıkla nero acılır sürücüye boş bir cd tak nero ile
cd ye yazdır kullanım istersen pc yi boot ederek sıfır kurulum veya kurulu işletim sisteminin üzerine kurarak yükseltme yapabilirsin.

tamam kardeş saol yapmaya çalışacağım anlattığın şekilde.daha önce hiç yapmadımda böyle bişiy o yüsden bilmiyorum.yapamazsam yazarım yine saool açıklaman için :victory:clap

ya aklıma bişiy takıldı pc yi boot etmek ne demek nasıl oluyo :((

bu %100 genue olan versiyon mu?
bide internet explorer 7 ve mplayer 11 içinde var mı?
selamlar

arkadaşlarm kimse kullanım deneyimlerini yazmamış mümkünse deneyimleri alalım :D

çook teşekkurler ederım çalışmalarrında başarılar dılerım ALLAH razı olsun

Bu cd orijinal ise kurduktan sonra aktivasyon isteyecektir, kurup deneyenler var mı?

aktivasyon istemiyor bir çok kişiyede bu xp yi kurdum. orjinal xp değil
bu da diğer sp3 lü xp cdleri gibi nlite gibi bir programla sp entegreli bir cd.
zaten sp3 lü orjinal xp diye birşey çıkmadı yani öyle bir cd yok. :durdurun

aktivasyon istemiyor bir çok kişiyede bu xp yi kurdum. orjinal xp değil
bu da diğer sp3 lü xp cdleri gibi nlite gibi bir programla sp entegreli bir cd.
zaten sp3 lü orjinal xp diye birşey çıkmadı yani öyle bir cd yok. :durdurun

ne diyeceksin bu konu hakkında mecnun3 yani böyle bi cd gerçektende yok mu bu paylaştığında entegreli sp3 cd si mi yoksa eğer öyle ise elimde var birdaha indirmeyeceğim cevabını bekliyorum ?

arkadaşım paylaşım için sağol.ama bu packı kurduktan sonra
1-)windows media player 11 çalışmıyor
2-)windowsu orjinal olmayanlar windowslarını orjinal yapamıyor

:(nerdenmi biliorum çünkü ben bunu yaşadım:(

arkadaşlar part 6 ı inmiyor 56 da takılı kalıyorrr yardımcı oılurmusunuz lütfen

arkadaşım part1 5 ve 6 eror veriyor bi ilgilenebilirsen sevinirim..emeğine sağlık...

çok teşekkürler inşallah oynanmış xp lerin çalıştıraqmadığı bilgisayarımı çalıştırır... bu da olmazsa ne yapacam bilemiyorum piyasada oynanmamış işletim sistemi kalmdı :(

arkadaşlar partlar sağlam ben bugün indirdim ama diğer sorunlar için bişey diyemem

Media player 11 ve İE standart kurulumda mutlaka yer alır. Bu entegreli bir windows olmuş. SP3 sonradan çakılmış. conaxstore.net adresine bakarsanız en kral windowsları görürsünüz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri