TR`DE İLK KEZ[ORJİNAL]M!cro$oft W!ndow$ XP Profe$$ional SP3 VL Turkish ISO.CD

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kardeşim emeğine sağlık mükemmel bi paylaşım olmuş

eyvallah dostum sağolasın on numara bi paylaşım olmuş !!! ;)

eyw birader

teşekkürler eline emegine saglık güzel calışma

Bu cd orijinal ise kurduktan sonra aktivasyon isteyecektir, kurup deneyenler var mı?

Bu cd orijinal ise kurduktan sonra aktivasyon isteyecektir, kurup deneyenler var mı?

cd orjinal cd dir.coklu kullanım cd si oldugu için aktivasyon istemez verdigim cd keyle kullanırsan xp lisanslı olur ms den güncellemeleri alabilir ie7-wmp11 i kullanabilirsin.

wmware ile denedim bu cd yi problem yok normal kurulumda da bir problem cıkmadı.Tesekkürler emegine saglık mecnun..

hocam bunları indirip tek bir klasöre açtım buradada bir zip dosyası oluştu bunuda açtım fakat bunu disce yazdırıp nasıl kuruluma hazır hale getireceğiz bir açıklarmısın sağol

merhaba Mecnun3. ben bu partları indirsem nasıl kurabilirim.direk kuruluyormu?xp sp2 nin üzerine mi kuracağım direk.hiç birşey yapmadan.biraz acemisiyim kusura bakma:) yukarıdaki arkadaş böyle bir soru sormuş cd haline getiriptemi kuruluyor.:saskin bana bi açıklama yapabilirsen sevinirim saol

merhaba Mecnun3. ben bu partları indirsem nasıl kurabilirim.direk kuruluyormu?xp sp2 nin üzerine mi kuracağım direk.hiç birşey yapmadan.biraz acemisiyim kusura bakma:) yukarıdaki arkadaş böyle bir soru sormuş cd haline getiriptemi kuruluyor.:saskin bana bi açıklama yapabilirsen sevinirim saol

öncelikle pc de nero kurulu olsun partları indirip winrar arşivinden cıkar rar dan cıkan klarörü ac klasör içindeki iso kalıbına çift tıkla nero acılır sürücüye boş bir cd tak nero ile
cd ye yazdır kullanım istersen pc yi boot ederek sıfır kurulum veya kurulu işletim sisteminin üzerine kurarak yükseltme yapabilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri