Townda nasıl adam kesilir ^^ (cypher ardream)

NeCcko

Altın Üye
Reaction score
0
Cypher in en cılgın ardream clanından bir video nalet olsunki ben bu olayların gectigi sırada mısıl mısıl uyuyodum zaten cok kızdım clana
Clanımdaki arkadaslar olayi şöyle anlatti:
Humanlar towndan cıkmıyorlardi madem oyle dedik biz girdik gerisini hatırlamıyoruz :D
[VIDEO]WeK6Bz_eNNc[/VIDEO]
Umarım begenirsiniz

MuHTarİnArDream clan leader NeCcko ^^

revolation' Alıntı:
fazla videolara bakmam ama daha önce böle bi psikopatlık görmedim. sağol paylaşım için.

Su an daha nasıl bi cılgınlık yapabiliriz onu düşünüyoruz yakında daha ilginc videloarla karsınızdayız
BU arada modlugun hayırlı olsun

güsel olmuş sonuçda bnm server daha :D nese clan manyaq aslında yan charımı ardreammı kassam die düşündüm bir an adamları harcamışınız :D

Gerçekten çok hoş we o son yazıda çok hoş yani oyun seninle oynamamalı sen oyunun tadını çıkarmalısın yani izlediğimde adamın exe yatıcam die bi derdi yok bence haldur huldur dalmış ama sonuçta ne yattı ne de yatırıldı yani burdan anlıyorum ki adam gerçekten keyfini çıkararak oyunu oynuyor.!

Ben Bu Clanı Biliorm Başkanı Tekin Biri deil Adamları Kandırıodu .............

walla adamın oyuna bakışını çok sevdim teşkem ark.ım olsa

Süper Ya. Oyunu böyLe oynayacaksın Zevkine ... :eek:ha

vet be bende cypher oyuncusuyum ne yapmışınız öle :D
lanet olası koxp girince bende çıktım andreamden :( çok zevksiz oluyodu lwl kastım
spr video olmuş yanlız ^^

adream char kasıp Town a giresim geldi :)

Gerçekten güzel bi video da o arkdaşın itemlerini öğrenmek isterim aynı şekil bi adream çakıcam kendime :)

Güzel Eski TEAM'mımı hatırlıyorum arkadaşlar ya.. :D
neydi bea ortaya LR+İCe üstüne MALİCİ'dir massive'sidir parazididir :D ahh ahh sonra gir towna :D:D....

bende cyhper oyuncusuyum levelim 51 idi ama sattım
ben daha size göre eziğim

ben eziktim ama gururluydum yani arenada 70 liklere bile dalardım:D
:d:d:d:d:D

edanayı bırakıp Cyper a gelesim geldi :) ztn yeni arayışların içerisindeyim tam bnm gibi adamda çılgın :) onlar gelmezse biz gireriz hoşuma gitti pathosda arderam charı var onla bi giriyim bende =)

LoNGBoWMaN' Alıntı:
Ben Bu Clanı Biliorm Başkanı Tekin Biri deil Adamları Kandırıodu .............
Eet dogru söylüyorsun başkanı hiç tekin biri deil babasınıda sevmezdim zaten :D
SEn kimsin bakem başkanı ne yapmış bir tane delilin varsa oyunu bırakıyorum ama önce sen kendi nickini söyle bana bi bakem
Bu arada başkanı benim^^

eline saglık hastayım zaten muhtarlara bende bi üyesi olacam inş. ilerde muhtarların :D

Nickim RedDrake clan plsss :D

Geri