Townda nasıl adam kesilir ^^ (cypher ardream)

izledim ve çook güsell hangi serverdansın ama güsel çekmişssin

Manyak Vİdeo Kanka

yeni videoları eksene neco arkadasları mahrum etme :D

Çok Güzel Video TebrikLer AMa Priest Dandik Oynamayı bilmiyo veya oynamak istemiyo heal yaptıgını pek görmedim biLmiyorum manayamı kıyamıyo -_-

güzel kesmişin :D paylaşım ço0k sağol bro :D

neccko müzik hoşuma gitti 1. yazarsan sevinirim bide ben CcasperR şuan 61 im kasmaya devam istersen vs yaparız itemler= reibrth +6 md Reibrth +5 md chtin +8 set pp +1 eb dex 10 dual küpe dual rol beklerim

neccko müzik hoşuma gitti 1. yazarsan sevinirim bide ben CcasperR şuan 61 im kasmaya devam istersen vs yaparız itemler= reibrth +6 md Reibrth +5 md chtin +8 set pp +1 eb dex 10 dual küpe dual rol beklerim

Müziği bilemicem ben cekmedim dediğim gibi uyuyodum ben o saatlerde :D, Vs işine gelince bi kac ay once bi arkadasa itemlerimi takılması için vermiştim oda soyuldu ve tüm itemler gitti :( şimdi emanet itemler varda item denilmez pek :D, ayrıca ben davetiyeli vs yapmıyordum denk gelirse oyle, vs leri sevmiyorum yensen bi türlü yenilsen bi türlü :D

Video Guzel Olmuş neccko Eline sağLık Tek başına town a gırdıgınde adam alabildinmi merak ettm girdiğin gibi pot bastın kule vurmaya basladı sonrası ztn yok :)

Müziği bilemicem ben cekmedim dediğim gibi uyuyodum ben o saatlerde :D, Vs işine gelince bi kac ay once bi arkadasa itemlerimi takılması için vermiştim oda soyuldu ve tüm itemler gitti :( şimdi emanet itemler varda item denilmez pek :D, ayrıca ben davetiyeli vs yapmıyordum denk gelirse oyle, vs leri sevmiyorum yensen bi türlü yenilsen bi türlü :D

neco ile vs yapmak isteyen boyz a pm atsın bakayım :durdurun :durdurun

Geri