Demıyom. Egleneme emıpiCAsso_07' Alıntı:hoşgeldin bende yeniyim bari sende bana de iyi eğlenceler
Demıyom. Egleneme emıpiCAsso_07' Alıntı:hoşgeldin bende yeniyim bari sende bana de iyi eğlenceler
hosbuldum , bılıyom sefalarıda beraberımde getırdıgımıfofer' Alıntı:hoşgeldin sefalar getirdinnnnn
hosbuldumR€B€L' Alıntı:h o ş g e l d i n
Ya brisseiscim anlamıyosunuz sorun burda , ben her kes degılım!BriSSeiS' Alıntı:kessbancım bana bile tören yapılmadı sana neden yapılacakmış..ayrıca flood yapıp durma biraz daha dikkatli ol...hosgel barii..
eee insan kendini özel hissetmesse yaşayamazmış ..seninki de o hesap .. madem mutlu olcaksın bari sana samimi bi hoşgeldin diyeyim... HOŞGELDİİİNNN...kessban' Alıntı:Ya brisseiscim anlamıyosunuz sorun burda , ben her kes degılım!
Uyarın ıcın tesekkurler. e hosbulbarı seker![]()
ee Kessban tesrıf ettı kolaymıby_chum' Alıntı:offf hosgeldin ya. girer girmez. ne bu![]()
yaMaKaSi' Alıntı:yücelik ALLAHA mahsustur!... ben ce daha mütevazi olmak gerekli!...
ayrıca hoşgeldin tanrı misafiri!...
BriSSeiS' Alıntı:eee insan kendini özel hissetmesse yaşayamazmış ..seninki de o hesap .. madem mutlu olcaksın bari sana samimi bi hoşgeldin diyeyim... HOŞGELDİİİNNN...