chakiltush
New member
- Reaction score
- 0
Yahu türk bayrağı, atatürk bilmem ne bunları benimsemeyince yurtsever olunmuo mu?Ne kadar basit insanlarsınız.Burjuva düzenini kuran, zengin ve fakir in arasında dağlar kadar fark yaratan adama mı minnet duyacağız?Tabi adam ben kralım da derdi kimse de karışmazdı ama burjuva sistemini kurarak bu onun o kadar iyi biri olmadığını gösterir.Yurtseverlikten kastınızı anlatabilir misiniz?Yurtseverlik yurttaki kürtleri ezmek, fakirleri hor görmek midir?Kendi karnınız tok, lüks giderleriniz kabarıkken kan ağlayan vatandaşı sömürdüğünüzü bile bilmemeniz midir?Tamamen eşit olacak diye bir şey de demiyorum tabi ki.Ama en azından bir işçiye sadece ev kirasını ödeyecek kadar aylık bağlanmamalı.Sizin bu yaptığınız aptal bir şovanizmdir.Ayrıca bu düşüncelerimi dışarda rahatca söyleyemeyeceğim şu anda bile kesin ağır tepkiler alacağım için bu ülke muz cumhuriyetidir.Demokrasi sadece laftadır.
İçinde bulunduğumuz bu dönemlerde sus sıkıntısı baş gösterdi.Nedeni ne olabilir sizce?Ev kullanımındaki su harcanımı mı?Hayır, nedeni kapitalizm...Para için fabrikalarda kullanılan suyun hatti hesabı yok.İnsan canına önem verilmiyor, paraya önem veriliyor.Kapitalizm öldürür!
Ha bi de bu dünyada sadece Türkler yok.Herkes bildiğiniz insandır.Belki biraz daha cahil belki biraz kro.Ama sadece Türkler i savunamazsınız.Her insan kardeştir.Ayrıca ben kürt, laz veya bir diğeri değilim işte ben gerçek Türk' üm siz ise kendini bişi sanan hayal dünyasında yaşayan şovanistler.
Ayrıca bilmiyorsunuz komünizm in açılımını da öğreteyim.Malum bilmediğiniz şeyi kötüleyip duruyorsunuz.Komün
aylaşmak, eşit olmak gibi manalara gelir.Komünizm ise bu eşitliği savunan düşünce sistemi.Aslına bakarsanız ben de komünizmin çok ta iyi birşey olduğunu düşünmem.Herkes te eşit olmamalı.Sonuçta bir patron patron olabilmek için bayağı çalşıyor, havadan gelmiyor ona patronluk ama patron olduktan sonra neden gözü dönüyor onu anlamıyorum.
Anladığım kadarıyla sizin kafanız sadece şiddete çalışıyor.Asıl yabani sizsiniz.
İçinde bulunduğumuz bu dönemlerde sus sıkıntısı baş gösterdi.Nedeni ne olabilir sizce?Ev kullanımındaki su harcanımı mı?Hayır, nedeni kapitalizm...Para için fabrikalarda kullanılan suyun hatti hesabı yok.İnsan canına önem verilmiyor, paraya önem veriliyor.Kapitalizm öldürür!
Ha bi de bu dünyada sadece Türkler yok.Herkes bildiğiniz insandır.Belki biraz daha cahil belki biraz kro.Ama sadece Türkler i savunamazsınız.Her insan kardeştir.Ayrıca ben kürt, laz veya bir diğeri değilim işte ben gerçek Türk' üm siz ise kendini bişi sanan hayal dünyasında yaşayan şovanistler.
Ayrıca bilmiyorsunuz komünizm in açılımını da öğreteyim.Malum bilmediğiniz şeyi kötüleyip duruyorsunuz.Komün
Anladığım kadarıyla sizin kafanız sadece şiddete çalışıyor.Asıl yabani sizsiniz.