ThugNiggaz
Lollipop G
- Reaction score
- 0
--------------
içip fuhuş yapmıyorum demokratik bir ülkede yaşıyorum kominist bir ülkede olsa giderdim ... hiç bir ülkenin tam anlamıyla şeriatı yaşadığınada inammıyorum ironik bir örnek verdim sadece ...
karıyı devletew teslim etmek teorik olarak doğrudur pratikte kimse alıp karısını teslim etmesede KOMİNİZM her bireyi ekonomik bir birim (mal) gibi görür gelenek,din örf kabul etmez karını kızını alır devlete çalıştırır çalıştırmassan okutmaz ... bölece sistem kurulur bizim ülkemizde sende konuşur dilediğin hayatı yaşarsın bende ... Atamızın devrimlerinden kimin şikayeti var ??? varmı daha akıllısı?? Atatürkte devrimciymiş (!) öle bi sölüyonuzki snaki tam Komizmi getirecekken yapamamış yarıda kalmış gibi Atatürkçüyüm diosun kominizmden bahsediyosunuz... T.C. laik ve demokratik kalacaktır herkez devletin ve anayasanın belirlediği sınırlar çerçevesinde istediği din ve inancı yaşayabilir... tam demokrasi oturana kadarda tam otumadan yıkmaya manupile çalışan koministler arap,abd özentileri ergenokoncular çıkacaktır...
bu kadar konuuyonda şeriatı niye savunuyon bize tam nlmyla yaşnmıyo diyosun iranda çizgi filmlerde bile hırsızlık yapanın eli kesiliyor bu çocukları şeriata alıştırmk değilmidir..tam anlamıyla şeriat var htta şeriat demekte az kalır bu gibi ülkelerde
birinde içip fuhuş yapamassın rahatla hırsızlık yaparsan kolun kesilir dierinde karını devlete teslim edersin dimi ? tercih meselesi...
ya TKP nin ilk adı SİP deilmiydi :S Sosyalist İktidar Partisi diye biliyordum
cevap yazarsanız sevinirim
****ya bunlar hala konuşabiliyor ve bide üstüne vatansever ve eşitçi falanız diyorlar. ve hala bunlara inanıp bu tür örgütlerde yer alıyosunuzya valla evrim teorisi yalanına inanan varmı bilmiyorum (ben asla inanmıyorum ) ama siz evrimleşme konusunda baya geri kalmışsınız.beyin olayı pek gelişmemiş sizde.gözleri bu kadar kör, kulakları bu kadar sağır, konuştuğu bu kadar anlaşılmayan insana benzerlere ancak böyle denir. lütfen biraz daha evrimleşmeye ve gerçekleri görmeye çalışın lütfen.
siz ne milliyetçisiniz neden vatansever sizler teröristen başka bişey değilsiniz...
İster inan ister inanma...Türk ve Müslüman bilim adamları evrim teorisini çürütecek kanıtlar bulamazlarsa sende böle teorilere inanmak zorunda kalırsın.Yani istersende inanma.Ama senin okulunda bioloji darwinizm üzerine kuruludur.Yani inansanda inanmasanda ona uyuyorsun.
Ayrıca komünizmin evrim teorisiyle bağlantısı ne acaba?Bi söyleyebilirmisin?
Ayrıca yok başı ezilmesi lazımış,yok oymuş buymuş...Bu ülkede her düşünce rahatça söyleyebilme hakkı varsa her insanın sen ancak şeyin başını ezersin.Neyse söylemeyeyim.Son olarakta , komünizme(her ne kadar yanlış olsada) inanmış bu kişilerinde konuşmaya hakları vardır
Hyatında tek kitap okumamış cahil adamlar gelmiş burada sosyalizmi yorumluyurlar.
Bir defa sizin aklınız sosyalizmi algılayamaz çünkü siz arabeskçisiniz yani hayat boyu ezik ezik dolaşmayı kader sanan insanlarsınız.Eloğlu ferrari ile gezerken ''batsın bu dünya diye köşe basında kendini yerden yere vuran insan profilisiniz.
Bu dünyada milyonlar fakir yaşarken birkaç bin kişinin güzel yaşamasını kader olarak algılarsınız.Allah bizi sınıyor diye kandırırsınız kendinizi.Bu dünya bir sınav yeri acılar çeksemde nasıl olsa öbür dünyada cennete gidecem hurilerle günümü gün edicem diyede kendi kendinize mutlu olmaya çalışırsınız.Oysa bu kendinizi kandırmaktan baska birşey degildir.
Cenneti yaşamak için bu kadar ezilmeye,öbür dünyayı beklemeye gerek yok.İşte bunu anladıgınız anda zaten degişecek dünya ve milyonlarca insanın acısı dinecek.
Tabi hayat boyu tek bir kitap bile okumadan kahvede oturup fotomaç okuyan insanlarla bunun olması zor.
Amacımız sizi eğitmek,bilgilendirmek ama kabul edersinizki dünyanın en zor şeyidir cahil bir insanı bilgilendirmek...:goz:
dikkat et yılan uzun hayvandır:goz: