diyecek destekleyecek bi iddan kalmadı sanırım? hukuktan bahsediyorduk.sıkışınca şakacımı ilan ettin beni?
Hukugunu mukugunu gormedım şaka gibisin ama.Benle tartısmadıgının farkında bıle deılsın
diyecek destekleyecek bi iddan kalmadı sanırım? hukuktan bahsediyorduk.sıkışınca şakacımı ilan ettin beni?
Hukugunu mukugunu gormedım şaka gibisin ama.Benle tartısmadıgının farkında bıle deılsın![]()
bilirim vandayım allahtanda görüyorum ne kadar çalışkanlar evinin önüne bir fidan dikmekten acizler devletten tarım, eğitim yardımı alıyolar ve karşılığında kaçakçılık yapıp devleti milyarlarca zarara uğratıyolar kaçakçılıkla sözde vergi vererek pkkyı besliyolar nerde beleş bişi dağıtılıyorsa oraya koşuyolar karısını çocuğunu önden gönderiyolar ve sen hala konuşuyosun sen bu mardavalları git zavalla dünyadan bi haber şehir züppelerine yuttur yemesler...
FidelCastro : "Bizim Fahişemiz Bile Üniversite mezunu "
Dünyanın en iyi doktorları kubada.
(kubada mıllet aclıktan oluyo dıyenler için)
Evet sosyalistim varın sız benı dnsız yapın ,terorist yapın,cumhurıyet dusmanı yapın .. zaten zevki sefa cekenler b ırgun ezıldıklerınde degerlerımızı daha net anlayacaklar...kapitalist duzene boyun egmektense beynıme biber gazı dolmasını tercih ederim...
saygılar...
Evet sosyalistim varın sız benı dnsız yapın ,terorist yapın,cumhurıyet dusmanı yapın .. zaten zevki sefa cekenler b ırgun ezıldıklerınde degerlerımızı daha net anlayacaklar...kapitalist duzene boyun egmektense beynıme biber gazı dolmasını tercih ederim...
saygılar...
şimdi bu adama sorsan Atatürkçünün en önde gidenidir sözde.FidelCastro : "Bizim Fahişemiz Bile Üniversite mezunu "
saygılar...
saygılar...
dikkat ettiğimiz de ;sürekli bir baş kaldırış bir aykırılık var tkp ve faliyetlerinde.Taksim de olay çıkartanlar ve din karşıtları arasındada başı çekiyor.eşitlik kardeşlik diyerek yıllarca orda burda gösteri yapıp kürtleri savunuyorlardı;ki şimdide baş örtülü kardeşlerimizin de başı açıklarla aynı şartlarda eğitim görmesini istemiyorlar.Burda bir çelişki var;Sadece kürt ler mi eşit olsun;sadece bizi bölmek isteyenlermi bizimle eşit haklara sahip olsun ??
Komünizm bir yılan gibidir;görüldüğü yerde başı ezilmelidir.
єℓ_мαяια¢нι;3001747' Alıntı:Şeriat Yerine Komünizmi Tercih Ederim !
birinde içip fuhuş yapamassın rahatla hırsızlık yaparsan kolun kesilir dierinde karını devlete teslim edersin dimi ? tercih meselesi...
içip fuhuş yapmıyorum demokratik bir ülkede yaşıyorum kominist bir ülkede olsa giderdim ... hiç bir ülkenin tam anlamıyla şeriatı yaşadığınada inammıyorum ironik bir örnek verdim sadece ...afedersinde şeriata bu kadar üşkünsen niye şeriatla yönetilen ülkelere gitmiyorsunn...?????