Tkp

Hukugunu mukugunu gormedım şaka gibisin ama.Benle tartısmadıgının farkında bıle deılsın :D

hımm tipik bir "saçmalayarak durumu kurtarmaya çalışma mantığı" uzun süredir görmemiştim
sonucunda ilkokulda ediliyor böyle laflar.

bilirim vandayım allahtanda görüyorum ne kadar çalışkanlar evinin önüne bir fidan dikmekten acizler devletten tarım, eğitim yardımı alıyolar ve karşılığında kaçakçılık yapıp devleti milyarlarca zarara uğratıyolar kaçakçılıkla sözde vergi vererek pkkyı besliyolar nerde beleş bişi dağıtılıyorsa oraya koşuyolar karısını çocuğunu önden gönderiyolar ve sen hala konuşuyosun sen bu mardavalları git zavalla dünyadan bi haber şehir züppelerine yuttur yemesler...

Beyin tam gelişmemiş galiba...Emperyalizmle mücadeleyi PKK'ye destek... ABD karşıtlığınıda bedava mal peşinde koşmak sanıyorsun... bigün bu anlattıklarını fotoğraflada görelim... safra'dan atmakla olmuyor bu işler...

FidelCastro : "Bizim Fahişemiz Bile Üniversite mezunu "

Dünyanın en iyi doktorları kubada.

(kubada mıllet aclıktan oluyo dıyenler için)

Evet sosyalistim varın sız benı dnsız yapın ,terorist yapın,cumhurıyet dusmanı yapın .. zaten zevki sefa cekenler b ırgun ezıldıklerınde degerlerımızı daha net anlayacaklar...kapitalist duzene boyun egmektense beynıme biber gazı dolmasını tercih ederim...

saygılar...

Evet sosyalistim varın sız benı dnsız yapın ,terorist yapın,cumhurıyet dusmanı yapın .. zaten zevki sefa cekenler b ırgun ezıldıklerınde degerlerımızı daha net anlayacaklar...kapitalist duzene boyun egmektense beynıme biber gazı dolmasını tercih ederim...

saygılar...

:clap:clap:clap:clap

saygılar...

ideolojini savunmana tabiki diyorum her zaman diyorum...özgürlüklerin en çok yaşanabildiği bu ülkede bu ezilmişlik duygusu nereden kaynaklanıyor!! yani seninle aynı fikirde olmayanlar mesela ben ezilmiş değil miyim? yani sen bu ülkenin hangi yıllarında yaşadın ki! ezilmiş biri olarak kendini ayırıyorsun bu ülkenin seni beni de aynı şartlarda!! evet bazıları caddede ceviz kırsa da !!!!! ideolojini savunmanı anlamakla beraber !!! ezilmişliğini artı bu sinirinin kelimelere yansımasını anlayamadım sonuçta aynı dinin çocuklarıyız...biz...

komunizm güzel bir devlet yönetimi olmasına ragmen onun yanında hayalperest bir yönetim sekli herkez aynı paraya zor veya kolay işler yapacak fakat adalet yok en gercekci en güzel yönetim sekli su anda yasadıgımız rejimdir biz bunu korumaya calısmak yerine ne diye baska rejimlere özeniyoruz anlamıyorum atatürk yolunda kemalizm başkasını tanımam

saygılar...
şimdi bu adama sorsan Atatürkçünün en önde gidenidir sözde.

Kardeş işte tas işte hamam bizim yönetim biçimimiz bu beğenmiyorsan castro açtı kolunu bacağını seni bekliyo.

16a1va0.gif

Komünist....
Kaç kişiye komünist diyince yaşasın komünizm diyor.
100. 150 hangisi?
Bırakın bu işleri arkadaşlar. Komünizmin ne gibi sonuçlar getireceğini biliyoruz.
Çine bakın araştırın. Araştırmadan yazmayın.
Komünizm diye bir yönetim biçimi olamaz. Olmayacaktır.
En azından Türkiye'de

saygılar...

korkma haykırmaktan,
korkma ilerlemekten,
yanlız değilsin bu yollarda yürürken..........:victory

Komünizm bir yılan gibidir;görüldüğü yerde başı ezilmelidir.

TKP ye kaçakçı dieni bile gördüm tamamdır.
develtten tarım yardımı şu bu alıyor denmiş PEKİ bu ülkedeki hangi parti almıyor bunu ( kaldıki biz hazineden kuruş para lamadık bu parti gazete ve bağışlarla dönüyor .
bugün sosyalist partilere gidin görün ilçe binalarında kitaplara özel yer ayrılmıştır. oraya gelen gençlerimiz . marx ıda bilir atatürkünde omalıyıda . fransız ihtilalinde
oraya gelen gençler kendilerine arka yapim die gelmez.
peki bu kadar eleştiri sovyetler 90 sene yaşadı .
KARŞISINDA AMERİKA gibi bir dev vardı .
kamulaştırmalar , ücretsiz eğitim , sağlık hizmetleri vesaire
UZAYA ÇIKTI sovyet ( türkiyede tv yoktu )

bugün bu ülkede bize gülüyorlarmış.

PEKİ BIRAKALIM GÜLSÜNLER ! BİZE YETERKİ DÜŞÜNCELERİMİZİ SÖLEMEYE FIRSAT VERİN
YETERKİ KİTAPLARIMIZI YASAKLAMAYIN ( MAHİR çayanın kitapları hala yasaklı lisetsindedir )

bu ülkede muhafazakar , sağ , milliyetçi geçinenlere bakın

özelleştirme
kime : ırakda kardeşlerini katleden amerikaya
kime : israililere
kime : ajanlarıyla insanları katleden öğrencilerin üzerine bomba atan amerikaya
1950 den beri sağ var sonuç ortada....

kapitalist duzene boyun egmektense beynıme biber gazı dolmasını tercih ederim...

demiş bir arkadaşım bu söze bende imzamı atıyorum

dikkat ettiğimiz de ;sürekli bir baş kaldırış bir aykırılık var tkp ve faliyetlerinde.Taksim de olay çıkartanlar ve din karşıtları arasındada başı çekiyor.eşitlik kardeşlik diyerek yıllarca orda burda gösteri yapıp kürtleri savunuyorlardı;ki şimdide baş örtülü kardeşlerimizin de başı açıklarla aynı şartlarda eğitim görmesini istemiyorlar.Burda bir çelişki var;Sadece kürt ler mi eşit olsun;sadece bizi bölmek isteyenlermi bizimle eşit haklara sahip olsun ??

Komünizm bir yılan gibidir;görüldüğü yerde başı ezilmelidir.

dikkat et yılan uzun hayvandır:goz:

marxsizimden sosyalizmden zerrre bilmeden eleştiren insanlar burda TKP yi eleştiriyor . yazık
nato 70 lerde anti komünist gladyoları yaratıp türkiyede ve dünyada sosyalistlerin , komünistleri katlettii yasa dışı şekilde. birilerine kamplarda kavga yapmayı öğrettiler ve kafalarını doldurdular
allahsız aşşağlık komünistler türk düşmanı bunlar die , nazıma bu ülkenın şairene hakaret etmeyi öğrendiler . sonra zaman geldi onların liderleri bile ölmeden önce KOMÜNİST nazım dan ŞİİİR okudu .
yazık yazık sosyalizmi internet cafelerden , arkadaş sohbetlerinde öğrenemessiniz okuyarak öğrenirsiniz...
unutmayın .
bu ülkedeki ilk komünist partiyi şöle veya böle MUSTAFA KEMAL ATATÜRK KURMUŞTUR
türkiye komünist fırkası adıyla ...

bizler meydanlarda abd defol demeye kamulaştırmaları savunmaya , bu ülkenın bağımsızlığını savunmaya devam edicez varsın abd destekli ülkemin milliyetçi geçinenleri bizleri katletsin ilçe binalarımız taşlasın , varsın özeleştirmeleri varsın bu çivisi çıkan kapitalizmi , sömürüyü , varsın dışa bağımlı olmamıız savunsun bu içi BOŞ milliyetçi tayfa
varsın liselerde terör estirsin elleirnde tespih kişilik boşluğu içindeki insanları reis die atasın
varsın ÜNİVERSİTELERİMİZE SİLAH , DÖNER BIÇAĞI SOKSUN
onların işi bu ....

OKUYUN OKUYUN , MARXSİZM NEDİR neyi savunur hatta size kitapda önereyim
SOSYALİZMİN ABC si adında

KULAK dan DUYMAYLA HARAKET ETMEKTEN BİLMEDİĞİNİZ TANIMADIĞINIZ DÜŞÜNCEYE HAKARET ETMEKTEN SIKILMADINIZMI yahu..

birinde içip fuhuş yapamassın rahatla hırsızlık yaparsan kolun kesilir dierinde karını devlete teslim edersin dimi ? tercih meselesi...

afedersinde şeriata bu kadar üşkünsen niye şeriatla yönetilen ülkelere gitmiyorsunn...?????

afedersinde şeriata bu kadar üşkünsen niye şeriatla yönetilen ülkelere gitmiyorsunn...?????
içip fuhuş yapmıyorum demokratik bir ülkede yaşıyorum kominist bir ülkede olsa giderdim ... hiç bir ülkenin tam anlamıyla şeriatı yaşadığınada inammıyorum ironik bir örnek verdim sadece ...
karıyı devletew teslim etmek teorik olarak doğrudur pratikte kimse alıp karısını teslim etmesede KOMİNİZM her bireyi ekonomik bir birim (mal) gibi görür gelenek,din örf kabul etmez karını kızını alır devlete çalıştırır çalıştırmassan okutmaz ... bölece sistem kurulur bizim ülkemizde sende konuşur dilediğin hayatı yaşarsın bende ... Atamızın devrimlerinden kimin şikayeti var ??? varmı daha akıllısı?? Atatürkte devrimciymiş (!) öle bi sölüyonuzki snaki tam Komizmi getirecekken yapamamış yarıda kalmış gibi Atatürkçüyüm diosun kominizmden bahsediyosunuz... T.C. laik ve demokratik kalacaktır herkez devletin ve anayasanın belirlediği sınırlar çerçevesinde istediği din ve inancı yaşayabilir... tam demokrasi oturana kadarda tam otumadan yıkmaya manupile çalışan koministler arap,abd özentileri ergenokoncular çıkacaktır...

Geri