'Tesadüf değil'

türkiye iranla brezilya arasında zenginleştirilmiş uranyum takası için aracı oldu.

bize neyse?

türkiye başbakanı gazzede ölenler için van minut dedi.

türkiyede ölen onca insan için van sekond bile dememişken.

bizim düşmanlığımız serttir dedi. ayağınızı denk alın. sıktırmayın topkularınıza dedi.

pkk hala vurmaya devam ediyor ama ona karşı düşmanlığımızı gösteremiyo muyuz yoksa göstermiyor muyuz anlamadım.

hükümet sözcüsü diyor ki iskenderundaki saldırıyla mavi marmara saldırısı bağlantılı.

bende inanıyorum bu bağlantıya.

bakın bağlantıyı nasıl kurdum: akp kürt açılımını ortaya attı. sonra pimi çekilmiş el bombası varmış gibi duvarın arkasına saklandı. açılım adlı çocuk piç edasıyla sokakta dolanıyor. bu açılımı en çok isteyenler pkk lılardı. açılım piç olunca saldırmaya başladılar.

israile van minut dedi. sonra silah anlaşması çin el sıktı. amerika ermeni yasa tasarısını parlementoya göndericem dedi, büyükelçimizi geri çektik, 1 ay sonra geri gönderdik. demek ki bir dört diyoruz bir sekiz. mehter adımalrıyla 2 ileri bir geri yürüyoruz. yaptığımızın arkasında ne lursa olsun der gibi duramıyoruz. israilde buna güvendi nasıl olsa 2 ay sonra unuturlar. türkleri vurduğumuz silahları onlara geri satarız dedi.

iki olayın bağlantısı akp nin tutarsız davranışları. ne zaman ki devlet asaletine yakışan dirayette davranırlar, işte o zaman erdoğan dünya lideri türkiye süper güç olmaya aday ülke olur.

ama böyle devam ederlerse bugün ensemizde boza pişiren yarın somun ekmekle gönülümüzü almaya devam eder.

kalın sağlıcakla...

(kendimden alıntıdır)

Bilmediğin şeyi sana anlatayım , İran Uranyumunu %10 a kadar zenginleştirecek ve sonra bize verecek ve bizde %20 ye kadar zenginleştirip irana geri vericez ...
Peki İran %20 ye kendi zenginleştiremiyo mu elbette zenginleştirebiliyor ama o esnadaki uranyum nükleer bomba yapımında kullanılabiliyor ama %20 den sonra hayır...
biz se %10 dan %20 ye kadar zenginleştirip iran uranyumu ile enerji elde edicez ....
zenginleştirme teknolojisi Brezilyaya ait...
Yani dünya iran a bomba yaparsın diyemeyecek , ayrıca biz enerji elde edicez...
enerji demek sanayi demek , Türkiye yi güzel yarınlar bekliyor...
bunlar pkk nın son çırpınışlarıdır can çekişmeleridir ekonomik düzelme ve ideolojik cehalet ülkemde son bulunca tamamen bitecek...

Bizim Namazımız Kılınmış Abdestimiz Alınmıştır.

Madem şekle şemale takılıyorsun o zaman sana şunuda söyliyeyimde öğren eksik kalmasın, ben sünnetliyim yani müslümanlık sadece dilimde değil sapına kadar müslümanım anlatabildimmi? Bir daha benim müslümanlığımı sorgulayıp papazlık yapma hatasına düşmeyiniz lütfen ....

Haberin olsun İsrailliler de sünnetlidir , kimsenin namazı bir başkasına bağlı değildir , kılarsın ya da kılmazsın cehennemde soracak olan Allah dır , sorun burda namaz kılmak değil , sanki Mescid i Aksa kutsal bir yer değilmişcesine yazdığın saçma yorum....

psikitatr olmadan başkalarına, yazılarından yola çıkarak hastalık teşhisi koymak ne oluyor onu anlamadım.

saçmalamayı bırakıp düzgünce şeyler yazdığında okunmaya değer olacaksın.

Sen avukat mısın ki benim psikiatr lığı mı sorguluyorsun ?
Yorumlarımın değerlemesini yapmak da sana düşmemiş varsa cevabı yorumuna yorum yazdığım yazsın ...

Haberin olsun İsrailliler de sünnetlidir , kimsenin namazı bir başkasına bağlı değildir , kılarsın ya da kılmazsın cehennemde soracak olan Allah dır , sorun burda namaz kılmak değil , sanki Mescid i Aksa kutsal bir yer değilmişcesine yazdığın saçma yorum....

mescidi aksadan daha kutsal birşey var ama hep bunu atlıyorsunuz ,hatırlatayım belki hakikate yaklaşırsınız ''İNSAN''....

Mescidi aksa İNSAN karşısında hiç bir şey değildir ...(ayrıca mescidi aksada mescidi aksa değildir kendinizi kandırıyorsunuz.)

Sen avukat mısın ki benim psikiatr lığı mı sorguluyorsun ?
Yorumlarımın değerlemesini yapmak da sana düşmemiş varsa cevabı yorumuna yorum yazdığım yazsın ...

yorum diye bişeyler yazsan yazıcam ama saçmalamaktan öteye gidememeişsin.

gerçekten yorum yaptığında cevap alacaksın.

o zamana kadar no comment

mescidi aksadan daha kutsal birşey var ama hep bunu atlıyorsunuz ,hatırlatayım belki hakikate yaklaşırsınız ''İNSAN''....

Mescidi aksa İNSAN karşısında hiç bir şey değildir ...(ayrıca mescidi aksada mescidi aksa değildir kendinizi kandırıyorsunuz.)

Sen nasıl bir İnsan sın ki uğrunda bugüne kadar kaç insan ın şehit olduğu mescid i aksa ya hiç bir şey diyebiliyorsun ....

Peki İran %20 ye kendi zenginleştiremiyo mu elbette zenginleştirebiliyor ama o esnadaki uranyum nükleer bomba yapımında kullanılabiliyor ama %20 den sonra hayır...
biz se %10 dan %20 ye kadar zenginleştirip iran uranyumu ile enerji elde edicez ....

cevabını kendin vermişsin zaten abd iran ın nükleer gelişimine dur demek için türkiye yi kullanıyo.

nükleer bomba yapmasını engellemek için yapıldı bu anlaşma.abd nin çıkarı için yani başka bişi değil.

türkiye nin kullanıldığı bu anlaşmada çok bariz belli.

cevabını kendin vermişsin zaten abd iran ın nükleer gelişimine dur demek için türkiye yi kullanıyo.

nükleer bomba yapmasını engellemek için yapıldı bu anlaşma.abd nin çıkarı için yani başka bişi değil.

türkiye nin kullanıldığı bu anlaşmada çok bariz belli.

Evet kabul İran ,Türkiye yi kullanıyor ama ne için kullanıyor hiç düşünmüyor musun?

Bu işte Türkiye nin karı olmasa sence öyle kendini hibe eder mi dünya barışı zırvalığı için?

Hem ne yani Türkiye komşusu için kendini siper edemez mi bu nasıl bir bencillik sizce?

İran ın nükleer güce ulaşması bu kurtlar sofrasında şart ve bu gücü kendi başına olmasada birilerinin karaltısında mecburen toplucaktır.Türkiye hoşgörü ve barışçıl mesajlarla tüm dünyayı oyalıcak ve sonuçta ortaya İran ve Türkiye ittifakı ile büyük bir caydırıcı güç oluşturulacaktır ortadoğuda.

Herkes elinden geldiği kadar ortaya bişeyler koymak zorunda İslam dünyası zor adımlar atmakta ama siz hale iç siyasettesiniz.

Aklınızı başınıza alın devlet stratejileri sizin bilgisayar başından göremiceğiniz kadar geniş çaplıdır.Hakaret olarak algılamayın bunu çünkü siz olayın sadece magaziniyle muhatapsınız ,gölgenin kim olduğu belli değil.

Evet kabul İran ,Türkiye yi kullanıyor ama ne için kullanıyor hiç düşünmüyor musun?

Bu işte Türkiye nin karı olmasa sence öyle kendini hibe eder mi dünya barışı zırvalığı için?

Hem ne yani Türkiye komşusu için kendini siper edemez mi bu nasıl bir bencillik sizce?

İran ın nükleer güce ulaşması bu kurtlar sofrasında şart ve bu gücü kendi başına olmasada birilerinin karaltısında mecburen toplucaktır.Türkiye hoşgörü ve barışçıl mesajlarla tüm dünyayı oyalıcak ve sonuçta ortaya İran ve Türkiye ittifakı ile büyük bir caydırıcı güç oluşturulacaktır ortadoğuda.

Herkes elinden geldiği kadar ortaya bişeyler koymak zorunda İslam dünyası zor adımlar atmakta ama siz hale iç siyasettesiniz.

Aklınızı başınıza alın devlet stratejileri sizin bilgisayar başından göremiceğiniz kadar geniş çaplıdır.Hakaret olarak algılamayın bunu çünkü siz olayın sadece magaziniyle muhatapsınız ,gölgenin kim olduğu belli değil.

arkadaşım abd var işin içinde türkiye nin ne kârından bahsediyosun sen?

abd ülkeyi şekillendirdiği için gelişmemize izin verirmi sanıyosun?

güldürme beni hükümet ilk önce ülkede barışı sağlasın da ondan sonra dünya ya açılsın.

belli sen öle geniş çaplı görüyosun ki burnunun ucundaki abd oyunundan habersizsin.

abd nin oyunları sadece akp döneminde değil chp döneminde de oldu eski yıllarda.

yani bi 50 yıldır var bu oyunlar.akp ye laf atıyorum diye hemen beni de chp li yapmayın.

size göre hükümetin yaptığı herşey çok doğru.ondan zaten belli ülke çok gelişiyo.

Geri