v_k
New member
türkiye iranla brezilya arasında zenginleştirilmiş uranyum takası için aracı oldu.
bize neyse?
türkiye başbakanı gazzede ölenler için van minut dedi.
türkiyede ölen onca insan için van sekond bile dememişken.
bizim düşmanlığımız serttir dedi. ayağınızı denk alın. sıktırmayın topkularınıza dedi.
pkk hala vurmaya devam ediyor ama ona karşı düşmanlığımızı gösteremiyo muyuz yoksa göstermiyor muyuz anlamadım.
hükümet sözcüsü diyor ki iskenderundaki saldırıyla mavi marmara saldırısı bağlantılı.
bende inanıyorum bu bağlantıya.
bakın bağlantıyı nasıl kurdum: akp kürt açılımını ortaya attı. sonra pimi çekilmiş el bombası varmış gibi duvarın arkasına saklandı. açılım adlı çocuk piç edasıyla sokakta dolanıyor. bu açılımı en çok isteyenler pkk lılardı. açılım piç olunca saldırmaya başladılar.
israile van minut dedi. sonra silah anlaşması çin el sıktı. amerika ermeni yasa tasarısını parlementoya göndericem dedi, büyükelçimizi geri çektik, 1 ay sonra geri gönderdik. demek ki bir dört diyoruz bir sekiz. mehter adımalrıyla 2 ileri bir geri yürüyoruz. yaptığımızın arkasında ne lursa olsun der gibi duramıyoruz. israilde buna güvendi nasıl olsa 2 ay sonra unuturlar. türkleri vurduğumuz silahları onlara geri satarız dedi.
iki olayın bağlantısı akp nin tutarsız davranışları. ne zaman ki devlet asaletine yakışan dirayette davranırlar, işte o zaman erdoğan dünya lideri türkiye süper güç olmaya aday ülke olur.
ama böyle devam ederlerse bugün ensemizde boza pişiren yarın somun ekmekle gönülümüzü almaya devam eder.
kalın sağlıcakla...
(kendimden alıntıdır)
Bilmediğin şeyi sana anlatayım , İran Uranyumunu %10 a kadar zenginleştirecek ve sonra bize verecek ve bizde %20 ye kadar zenginleştirip irana geri vericez ...
Peki İran %20 ye kendi zenginleştiremiyo mu elbette zenginleştirebiliyor ama o esnadaki uranyum nükleer bomba yapımında kullanılabiliyor ama %20 den sonra hayır...
biz se %10 dan %20 ye kadar zenginleştirip iran uranyumu ile enerji elde edicez ....
zenginleştirme teknolojisi Brezilyaya ait...
Yani dünya iran a bomba yaparsın diyemeyecek , ayrıca biz enerji elde edicez...
enerji demek sanayi demek , Türkiye yi güzel yarınlar bekliyor...
bunlar pkk nın son çırpınışlarıdır can çekişmeleridir ekonomik düzelme ve ideolojik cehalet ülkemde son bulunca tamamen bitecek...