Tercih Soru(n)Larınız?

lazzuri53

"LazigoL"
Reaction score
0
MerhabaLar arkadaşLar.. Üniversite ve LiseLere giriş sınavLarı bitti maLum,yakın bi zamanda da sonuçLar açıkLanacak.. ÖnceLikLe sınava giren herkesin,istediği yerLere yerLeşmesini diLiyorum..
Bu dönemde çok kafa karışıkLığı,biLgi eksikLiği,yardım isteği oLabiLir..
Ben kendim bu başLığı sizLere yardımcı oLabiLmek adına açtım.. =)
HackHeLL'de binLerce üniversiteLi üye buLunuyor ve herkesin birbirine yardımcı oLacağından son derece eminim..
Ben Dokuz EyLüL'de okuyorum,herhangi bir sorun(un)uz oLursa bu başLıktan sizLeri dinLeyebiLiriz..
TeşekkürLer..

Şu an için yardımcı oLunabiLecek şehirLer,üniLer vs.

-İzmir
-İstanbuL (Doğuş,İstanbuL,Marmara ÜniversiteLeri)
-Kıbrıs
-Manisa
-Bursa
-BaLıkesir

Faydalı bir başlık olmuş kardeşim
Düşüncen için teşekkürler:goz:

evet (yardım edecek) herkes ben şurada okuyorum vs not ekLerLerse konuya girecek arkadaşLar için daha ii oLur.. =)

sonuçlar kesin ne zamn açıklancak:)

ÖSYM Başkanı Ünal Yarımağan, ÖSS sonuçlarının 15-17 Temmuz tarihleri arasında açıklanacağını söyledi.

Resmi cevap budur:D

Ben Seneye 4.kez giricem Lazish şu lanet sınava :D

Bu sene değilde seneye yardımlarını bekliyorum ;)

Bende bu sene liseye gireceğim..

Teşekkürler..Sonuçlar açıklanmadan bir kaç gün önce ve sonra sorular sorcam ;)

Arkadaşlar kıbrıs Girne Amerikan Üniversitesinde okuyorum.kıbrısı yada girne amerikan ı tercih etcek yada etmek isteyen arkadaşlara bilgi verebilirim.

Kanka şansını fazla zorlama:D
Bırak olmuyosa olmuyodur yaa:gulumseCocuk:

Kanka şuana kadar 3.kez girdim 2 sine öylesine girdim zaten ;) İnş. olacak seneye.Öyle umuyorum ;) Neyse başlığı fazla oyalamalayalım.Chat e dönmesin :]

1.bu sene taban puanlar düşecek mi sizce
2. şöyle ortalama bi puan alan ea öğrencisi için tavsiye edeceğiniz üni ler nedir?

teşekkürler...

2. şöyle ortalama bi puan alan ea öğrencisi için tavsiye edeceğiniz üni ler nedir?

teşekkürler...

şu an için bi tahmin yapmak yanLış oLur,önce sıraLamaLara bakmak Lazım..
orta puanLı oLarak meseLa izmir iyi derim ben..
ama neye göre orta.. ;)

teşekkürler...

Lazish in de dediği gibi bütün iş sıralamalara bakmakta.Örneğin EA-2 puanın sıralamada 80.000 olsun. Sen gidip te sıralaması 50.000 olan yerleri yazarsan açıkta kalma ihtimalin çok yüksektir.Orta puan derken nereye göre orta? Onun için şimdiden kesin birşey söylemek yanlış olur.Sonuçları bekleyip görelim.Senin için hayırlı olur inş.

amin cümlemize hayırlısı olur.orta derken ortalama puanlarla alan üni leri sormuştum

amin cümlemize hayırlısı olur.orta derken ortalama puanlarla alan üni leri sormuştum

İstanbul,İzmir,Ankara dışındaki illerdeki üniversiteler genellikle ortalama puanlarla alıyorlar.Ne çok düşük ne çok düşük, bunu demek istedin galiba ;) Ama gireceğin bölüme göre de değişebilir.

Geri