Sman
New member
- Reaction score
- 0
mrb. geçenlerde vdownloader ve beraberinde autocomplete pro eklentisini yüklemiştim. vdownloader'dan video indirirken yarıda kestim,sonra yarıda kalan dosyayı silerken; dosya şu an başka bir prg tarafından kullanılıyor uyarısı verdi ve windows teması (pencere stilleri) kendi kendine daha mat bir stile döndü,saydamlık kayboldu sonra birkaç saniye sonra eski haline geldi.
şu an büyük simgeler açıkken, video dosyalarının bulunduğu herhangi bir klasöre girince pencere stillerinin değişmesi problemi tekrar ediyor. bundan nasıl kurtulabilirim? teşekkürler.
(iki programı da revo ile kaldırdım,advanced system care ile taratıp temizlettim,anti-virüs ile tarattım virüs bulamadı. vista 32 bit kullanıyorum.)
şu an büyük simgeler açıkken, video dosyalarının bulunduğu herhangi bir klasöre girince pencere stillerinin değişmesi problemi tekrar ediyor. bundan nasıl kurtulabilirim? teşekkürler.
(iki programı da revo ile kaldırdım,advanced system care ile taratıp temizlettim,anti-virüs ile tarattım virüs bulamadı. vista 32 bit kullanıyorum.)