Teknik Destek Hattı [Hatalar,Problemler,SorunLar] Yardım BaşLığı

halepci' Alıntı:
arkadaşlar msn messenger live kullanıyorum fakat 2 gündür ne yaptıysam açlmadı bunu nasıl çözebilirim bilen biri varsa bi zahmet :melek

aldığınız hata kodunu görmekten mutluluk duyacağız :melek

arama yapacaktım ama nasıl arattıracağımı bilemedim...

msn yi açtıktan sonra msn donuyor... login olduktan sonra belirli bir süre kullanmak için beklemem gerekiyor... varmıdır bunun bir çaresi

live plus kullanıcısıyım cevrımdısı oturum acan arkadaslarımı nasıl anlarım ? buna bır cevap varmıdır acaba sayın mod bır cok sey denedım olmadı karsımdakınınde lıve plus kullanmasımı lazım lutfen sorunu yanıtlarsanız sevınırım...
Saygılar...

messengerdiscovery only supports windows xp and later...
hatası veriyor
messenger açılıyor fakat plus ve discovery yi görmüyor
ayrıca mplayer seçeneklerinde messenger ne dinliyorumu göster özelliği görünmüyor......
acil yardımmmm kafayı yiyecem

ya gene msn mi çaldılar galiba nasıl geri alabilirim acaba. bu ikinci?

Merhaba Wİndows Lİve Messenger Kullaniyorum Çoklu Oturum AÇmak İÇİn Messenger Dİscovery Lİve YÜklÜ İkİ Oturum AÇik Ken Dİscovery KonuŞma Baglantisi AÇtiniz Dİyor Ama Ben AÇmadim??? BaŞkasi AÇmiŞ Olabİlİrmİ Benİm İsmİmle Yardimci Olursan Sevİnİrİm Kolay Gelsİn......

yardım msn çokL yama hatası ...

msngerhata.jpg

arkadaşLar msn'im 5 dk önceye kadar çaLışıyordu fakat ne oLduysa ßir msn çokLu oturum yaması indirdim aLLow dedim we msn'im şuanda yukarıdaki hatayı weriyor !
ne yapmaLıyım
yorumLarınızı ßekLiyorum..
şimdiden tşkrLer...:vur :melek :vur :melek :saskin :saskin

forumda 28 mesajı bulunan biri olduğunuz için musamma gösteriyor ve konuyu kapatıp çöpe göndermek yerine teknik destek hattıyla birleştiriyorum.

Sorun gider e basarak sorunun çözülmüyorsa www.hackhell.com/search.php adresinden hata kodunu aratmalısın.

Ben msn 8.5 i kullanıyorum sorunum bana gelen e-mailler görmek icin e-mail inboxu acarken kaspersky virüs buluyor ve msn kapanıyor bi dahada acılmı bidaha acmak icin msn yi yeniden kurmak zorunda kalıyorum e-mail inboxu tıkladığımda yine aynı sey oluyor yardımlarını bekliyorum.

Msn Messenger Live 8.1.0178.00 kullanıorum ve dosya aktarım hızı inanılmaz yavaş. Discovery live ı yukledikten sora böyle oldu gibi geliyor bana. sizce nedendir? nasıl halledebilirim? ( baglantım 1024)

yaa abicim ben sorunum su actual spy in mail sorununu bi cozebilirmisin uyuz oluyorum yaw neye mail gondermiyorr alla alla yardıncı olursan cok sevinirim simdiden tskkrlr

bana yardım edin ltfen...msn checkher sniffer ı kurdum ama ip adreslerini bulmak isterken
"subnet mask is less than 255.255.0.0:can't scan" bu yazı çıkıyor ne yapmalıyım yardım edin plsss:)

bende birine davetiye gönderince aynı anda sesli ve görüntülü konuşma başlatılamadı diyo

benimde space ilgili bir sorunum var arkadaşlar... ben spaceme youtube videoları ekledim ama kendi bilgisayarımdaki videoyu da eklemek istiyorum bunu youtube gibi bir yere upload etmeden etmeden nasıl eklerim? yani acıkcası bu videoyu sadece msn kişilerim görmeli böyle bir upload sitesi varmı? video yu yayınlamadan izleme linki veren... nasıl yapabilirim bir fikri bilgisi olan arkadaşlar varsa bi yardım ederseniz memnun olurum şimdiden teşekkürler....

sarı kurbağalardan nefret ediyorum.. bir çok güzel paylaşım yapıyosunuz, resimle anlatıyosunuz ama ben göremediğim için anlamıyorum...

ben sorunumu yeni başlayanlar başlığına yazdım , oraya yazmak daha uygun olur diye, yanlış bişey yapmadım umarım

Windows Live Messenger

Sürüm (2008)

Derleme (8.51288.816)

mess patch bulabilmemiz mümkünmüdür

dipnot: pm den link verilebilirse çok sevinirim...

yaa abicim ben sorunum su actual spy in mail sorununu bi cozebilirmisin uyuz oluyorum yaw neye mail gondermiyorr alla alla yardıncı olursan cok sevinirim simdiden tskkrlr
Üzgünüm, saadece messenger...

bana yardım edin ltfen...msn checkher sniffer ı kurdum ama ip adreslerini bulmak isterken
"subnet mask is less than 255.255.0.0:can't scan" bu yazı çıkıyor ne yapmalıyım yardım edin plsss:)

subnet mask 'ın ne olduğunu buluyor ancak arama yapamıyorum diyor =)

bende birine davetiye gönderince aynı anda sesli ve görüntülü konuşma başlatılamadı diyo

messenger hataları arada sırada oluşmakta. Çoğu zaman bende karşılaşıyorum bu tür hatalarda . Çözüm olarak karşınızdakinin size göndermesini isteyin.

benimde space ilgili bir sorunum var arkadaşlar... ben spaceme youtube videoları ekledim ama kendi bilgisayarımdaki videoyu da eklemek istiyorum bunu youtube gibi bir yere upload etmeden etmeden nasıl eklerim? yani acıkcası bu videoyu sadece msn kişilerim görmeli böyle bir upload sitesi varmı? video yu yayınlamadan izleme linki veren... nasıl yapabilirim bir fikri bilgisi olan arkadaşlar varsa bi yardım ederseniz memnun olurum şimdiden teşekkürler....

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=68792

sarı kurbağalardan nefret ediyorum.. bir çok güzel paylaşım yapıyosunuz, resimle anlatıyosunuz ama ben göremediğim için anlamıyorum...

kurbağalar imageshack.us bizi banladığından dolayı çıkıyor. Çözüm yolu forumda var. ancak zaten forumda imageshack linkleri kullanmıyoruz artık =)

Windows Live Messenger

Sürüm (2008)

Derleme (8.51288.816)

mess patch bulabilmemiz mümkünmüdür

dipnot: pm den link verilebilirse çok sevinirim...

mess patch çıkmadı 8.5 için eskiside forumda var ancak uyumlumu bilemiyorum.
Çoklu oturum için artık plus'da kullabilirsiniz.
http://www.hackhell.com/showthread.php?t=252702

Msn Messenger Live 8.1.0178.00 kullanıorum ve dosya aktarım hızı inanılmaz yavaş. Discovery live ı yukledikten sora böyle oldu gibi geliyor bana. sizce nedendir? nasıl halledebilirim? ( baglantım 1024)

discovery 2 sürümüne kadar bu problem mevcut.

Ben msn 8.5 i kullanıyorum sorunum bana gelen e-mailler görmek icin e-mail inboxu acarken kaspersky virüs buluyor ve msn kapanıyor bi dahada acılmı bidaha acmak icin msn yi yeniden kurmak zorunda kalıyorum e-mail inboxu tıkladığımda yine aynı sey oluyor yardımlarını bekliyorum.

virus bulmuyor pop-up açtırdığından uyarı veriyor. MEssenger 'ı izin verilernler listenize ekleyin.

Geri