Tekel’i satarken soyduranlar şimdi işçisini polise dövdürüyor!

bunlar ve bunun gibi abartılı yorumlar her zaman olacak önemsemeyin arkadaşlar
başımızda koskoca danıştay var usulsüzlük olsa yada 1 tl zararına satışla danıştay hemen satışı durduruyor
bakın sınav sistemine yalan yanlışmış hemen bozdu....

sanal muhalkefet şimdi dersinizki gazeteci danıştaydan daha iyi biliyor ........

tepkini böyle gösteremezsin

oy verirken düşüncektin bunu he ben vermedim diyorsan

koltuğundan kalkmayacan çünkü verenlere saygı duyacaksın geç bu işleri

olay olduktan sonra herkez durum tespiti yapar olmadan önce nerdeydi aklın

birileri yan gelip yatmasa birileri içini boşaltıp kaçmasa devlet krumları zrar etmezdi herhalde. akpde daha önceki yönetimler gibi sömürmeye devam ederid boşaltır dururdu bir ülkede en yağlı kazanç olan mafianın ufacık rantı için birbirini katlettiği sektör olan içki ve sigara satışında tekel olduğun halde zarar ediyosan... bilkibu kurum boğazına kadar sömürülüyor demektir. satmayıp kendiside yemeğe devam etseydi tekel zarar etmeye devam etseydi hiç biriniz ama nie diye sormayacaktı?.... şimdi hiç olmassa karını başkası kazansada vergisini devlet yiyor... SÖMÜRÜLSE BAĞLAMAZ, BATSA BAĞLAMAZ KAR ETMESE BAĞLAMAZ EDERSE VERGİSİ DEVLETİN KASASINA GİRER ... bu iş çakma milleyçilikle olmaz ...

onların basındakiler coktan degisti akpnşn adamları wardı yannız konumuz baska benden alıntı yapmıssın soledigime cevap wer yan gelip yatıolar diyodu iscilere ondan degisiomus

KENDİ HALKINI HAVUZA DÖKENLER...
Türk Milleti neden askerini çok sever de polisine şüpheci yaklaşır?Hiç düşündünüz mü?
Bakın bu çok önemli bir nokta:Türk askeri kurtuluş savaşında yunanı denize döktü...O asker halktı.İşte bu polisin işçinin...dedeleriydi....
Peki geçenlerde noldu...Türk polisi insanları havuza döktü...Ama ortada bir fark vardı...Acımasızca suya sürüklenenler yunan değildi....(NOKTA)
HAAAA BİR HUSUS DAHA...bu emniyet mensuplarımız daha düne kadar ülkücü takılmıyor muydu?Ne değişti de fettullahçı oldular?aaaaa pardon iktidar değişti di mi?

Bazıları AKP' yi analarından, babalarından çok savunuyorlar. Maşallah laf da söyletmiyorlar. Keşke Akp' yi savunacağınıza bu ülkeyi savunsaydınız da yeni doğan bir bebek dahi onca borçla dünyaya gelmeseydi. Amerikan askerlerince mehmedimizin başına çuval geçirildiğinde sesiniz çıksaydı. Buna da sesiniz çıkmadı. Gözleriniz oy pusulasında ampulü aradı.

Özelleştirilmiş bir kurumda çalışan birisi olarak paylaşmak istediklerim var.

Birileri gibi ezberlediğim cümleleri yazmayacağım buraya. Zira bazılarına özelleştirme öyle bir ezberletilmiş ki, özelleşen kurumları devletin sırtında yük olarak görüyorlar.
Aklı fazla gelen bu insanlara sormak lazım...
madem bu kurumlar devletin sırtında kamburda neden onlarca şirket aç kurt gibi bu bu şirketlere saldırıyorlar. Bu yükü sırtlamaya çokmu meraklılar. Yoksa benim hükümetimden, sizin AKP nizden daha mı akıllılar bu firmalar.
Önce tüpraştan, telekomdan başladılar. Bu arada bazı limanları elden çıkartıp sonra da Tedaşa geçtiler. Tekeli sattılar, şeker fabrikalarını peşkeş çekip, üretim santrallerini de birilerine hediye ettiler.

Söyleyin bakalım AKP yandaşları şimdi sırada ne kaldı ?

Peki satılan bu kurumlar devletin sırtında kamburmydular?
Bu soruya da bildiğim bir kurumdan örnek vereyim. Devletin kamburu olan doğu bölgesindeki dağıtım firmalarını değil, öncelikle kayıp ve kaçağı en az olan yerleri sattılar. Bunun isbatına google dan bile ulaşırsınız. Örneğin mardin ve batmanın kayıp kaçağına bakın bakalım yüzde kaçlardalar. madem ki kamburdan bahsediyoruz. Buraları neden satmıyorlar.

Çalıştığımız kurum satılmamış mevcut haliyle üç kuruşa peşkeş çekilmiştir. Biz kurum personeli olarak 2009 yılında çalıştığımız kurumda Türkiye genelinde yılın ekibi olarak seçildik. Ve takdirname ile ödüllendirildik.
Bu ödülü neden verdiklerine gelince bizler malasef 2013 hedeflerini 2008 yılında gerçekleştirdik. Malasef diyorum çünkü kurumumuzu satın alan şahıslar yaptıkları toplantıda kendilerinin bizlerin çalışkanlığı sayesinde bu kurumu almaya karar verdiklerini söylediler.
Yani bizlerin devletin sırtında kambur olmadığımızı onlar da itiraf ettiler.
Sonrasında neler oldu neler...
Yanyana çalıştığımız bir çok insanı işten attılar. İnsanların yıllarca çalışmış olduğu hizmetini değil, mescitte namaz için geçirdiği zamanı bahane ettiler.
AKP diyorki, özelleştirilmiş kurumlardaki çalışanları mağdur etmiyor, onları 4C kapsamında istihdam ediyoruz.
Bu da sadece göz boyamadır. 4C'nin kendisi başlı başına bir mağduriyettir. Altıyüz elli lira maaş alacak, on ay çalışacak, iki ayda ücretsiz izinli olacaksın.

Tekel işçilerini sonuna kadar destekliyorum bu yüzden.

Bu arada bir bilgi daha vereyim size. AKP tes-iş sendikasında kurulmuştur. Ve tes-iş'in o zamanki başkanı halen hem tes-iş'in başkanlığını hemde türk-iş'in başkanlığını yapmaktadır.
Bu yüzden sendikalardan hiçbir şey beklemeyin artık.

Burda boş konuşmayın adamlar artık alışmışlar yüzsüzlüğe.. Gün geçtikçe hoşlarına bile gidiyor işci

coplanması açılım gibi konular... Sokmuşlar kafalarını kuma dünyadan bi haber yaşıyorlar...

Tuzlarıda kuru kömür bedava zaten yemek dertleride yok makarna pirinç desen cabası...

madem bu kurumlar devletin sırtında kamburda neden onlarca şirket aç kurt gibi bu bu şirketlere saldırıyorlar. Bu yükü sırtlamaya çokmu meraklılar. Yoksa benim hükümetimden, sizin AKP nizden daha mı akıllılar bu firmalar.

En beğendiğim bölüm teşekkürler süvari---

En beğendiğim bölüm teşekkürler süvari---

hayır türkün malının kıymetini türkten daha iyi biliyorlar atıp tutacağına akp başa gelemden önceki müesselerin yıllık karına (varsa) bak anlarsın... devlette 2 yöntem vardır ya işletmeden kar eder en azından zarar etmez kamu yararına çalışlırsın yada herşeyini satar suya sabuna karışmadan kardan vergini toplarsın ki buda kazançtan %20 almak demek akp ikinci yolu seçti şimdi satılıyor diye vatan hayini ilan ettiğiniz akpnin satttığı bankaların 2000-2001de nasıl boşaltılıp kaçtıklarını tmsfnin bankaya el koyup borçlarını ödemeye kalkkınca nasıl kriz patlak veridğini paramızın nasıl bi günde yarıya düştüğünü bu paranın senin ve benim cebimden nasıl karşılandığını,halkın sözde değil özde 1 günde nasıl fakirleştiğini hatırlatırım... artık boşaltılacak banka yok hortumlanan ,rekabet derdi olmayan müessese ve onun çürümüş tembel suratsız vatandaşın hizmetini gerçekleştireceğğine tersleyip zorlaştıran yangelyat memurları yok varmı ötesi?

Arkadaşım ben halktan biriyim sade bir vatandaşım.Kendimce doğrularımın arkasındayım
herhangibir partinin malı falan değilim.O yüzden geçmişte ne yolsuzluk yapıldıysa kim
yetim hakkı yemişse kim insanların hürriyetlerini kısıtlamışsa hepsinin karşısındayım.

Şimdi burada tekel ve tekel işçileri konusu ve özelleştirme var .
ben özelleştirmelere karşıyım,lakin illada özelleştireceğim dersen
hakkını versinler birilerine peşkeş çekmesinler.

Şunu da not düşeyim Et Balık Kurumu tekrar devlet eliyle yapılandırılıyor
neden niçin bunu yapıyorlar ileride mutlaka formda konusu açılacaktır...

hayır türkün malının kıymetini türkten daha iyi biliyorlar atıp tutacağına akp başa gelemden önceki müesselerin yıllık karına (varsa) bak anlarsın... devlette 2 yöntem vardır ya işletmeden kar eder en azından zarar etmez kamu yararına çalışlırsın yada herşeyini satar suya sabuna karışmadan kardan vergini toplarsın ki buda kazançtan %20 almak demek akp ikinci yolu seçti şimdi satılıyor diye vatan hayini ilan ettiğiniz akpnin satttığı bankaların 2000-2001de nasıl boşaltılıp kaçtıklarını tmsfnin bankaya el koyup borçlarını ödemeye kalkkınca nasıl kriz patlak veridğini paramızın nasıl bi günde yarıya düştüğünü bu paranın senin ve benim cebimden nasıl karşılandığını,halkın sözde değil özde 1 günde nasıl fakirleştiğini hatırlatırım... artık boşaltılacak banka yok hortumlanan ,rekabet derdi olmayan müessese ve onun çürümüş tembel suratsız vatandaşın hizmetini gerçekleştireceğğine tersleyip zorlaştıran yangelyat memurları yok varmı ötesi?

cok fazla kar eden kurumlar özelleşti neden bahsediyorsun acaba?

sadece 1 yıllık karından daha az fiyata kurumların cogu gitti bu ulkede. hala %20 kardan vergi diyorsun ya havle :glare: :001_huh:

gülerler adama gülerler. hemde acaip gülerler. :huh:

dışardan gelipte ülkende devletin kurumlarını alanlar hangi ülkelerden onlarada bir bak.yunan,arap,ingiliz,yahudi.... uzar gider.

buna "hükümet eliyle yabancılara peşkeş" diyoruz.

başbakanın kendini güya haklı cıkarmak icin soyledigi yalanlara inanlara da varın siz soyleyin ne dendigini benim dilim varmıyor cunku

Öğrenelim artık pkklılardan demokrarik tepki molotofla verilir, silahla verilir oturma eylemi falan gibi terörist üslup olursa polis jop da biber gazı da basınçlı su da kullanır.

sadece 1 yıllık karından daha az fiyata kurumların cogu gitti bu ulkede. hala %20 kardan vergi diyorsun ya havle :glare: :001_huh:

dışardan gelipte ülkende devletin kurumlarını alanlar hangi ülkelerden onlarada bir bak.yunan,arap,ingiliz,yahudi.... uzar gider.

başbakanın kendini güya haklı cıkarmak icin soyledigi yalanlara inanlara da varın siz soyleyin ne dendigini benim dilim varmıyor cunku

hangi kurumlarmış bunlar MÜKEMMEL ÇALIŞAN DEVLET KURUMLARI?

başbakanın yalanına doğrusuna lüzum yok zamanında telekomla çalıştım ortak inşallah satılırda nasıl çalışılır öğrenirsiniz dedim bi memurun yüzüne birde zamanında devlet dmeir yollarınla ilgili köşe yazısını hiç unutmuyorum memleketini seve trene binmesin diyordu başlığında uzun uzun okudum her aldığın biletin nasıl devleti nasıl zarara soktuğu yazıyordu çok ironikti bu mantıkla her içtiğin içki sigara süt te zarara sokar artık kara sokuyor anladınmı şimdi farkı? ayrıca yabancılar bu üklkenin sigortası dubaiye hiç gittinmi bilmem emirlik kendine ait çöp üretmiyor çöp ingiltere es kaza öle 6 aydan fazla işletmen türkiyede kalıcaksa tam mükkellef olursun bir TÜRK gibi vergi ödersin kapişş...?? ben akpnin icraatini değil akpyi bepenmiyorum diceksin baştan o zaman kimse tartışmaz dünyanın bütün gelişmek isteyen ülkeri yabancı sermaye arar daha önce gelmedi bu ülkeye yabancı sermeya kim kapadı kapısını? gelmiyordu YABANCI SERMAYE SADECE İSTİKRARLI EKONOMİSİ DÜZGÜN ülkelere gelir çünkü kendi sermayesini riske sokar gönül ister t.c kendi yapıyla kavrulsun maalesef herkez o yağı çalıyor ddevletin malını yemeyen domuz anlayışı gelişmmiş hayal dünyasında yaşamamak lazım ideal başka birşey rasyonel başka siz idealllerle AKP yi karşılaştırıyosunuz rasyonelle karşılaştırcaksın... yada çıkıp arkadaş ki hep öyle AKP ne yapsa karşıyım diceksin boşa post kasmıcaksın bi tane evet akp şunu doğru yaptı dedinmi 3 senedir hayır diceksin yok herşeyi yanlış her hükümetin bir doğrusu vardır akpninde var bence birden fazla .

bu kadar zeki isen seni görelim koltukta

bekara boşanmak çok kolay :durdurun

Geri