Tek Link Konular Buraya !

İlk defa izliyorum Teşekkür ederim böyle bir paylaşımda bulunduğun için___

yarabbi ne büyüksün, küçücük bir canlı bile ismini zikreder.sana inanmayanlara en güzel örnek budur işte...

Allah ın varlığına inanmak için bunlara dahi gerek yok elini,ze yüzünüze bakın bulutlara bakın yeter o kudreti anlamak için

inanç ilkin insanın yüreginde olacak efendimiz ayı ikiye bölünce müşrikler sihir yaptın büyü yaptın demişler acaba bu prof bu sesi duyduktan sonra hidayete ermişmidir ben gerçektende etkilendim allah razı olsun kardeşim

Esmer güzelini öpmek isteyenler buraya....

mariachinin reklamında oynayan hatunla öpüşmeye nedersiniz....öpmek isterim diyenler aşşadaki linke tıklayın yaşınızın 18 olduğunu onayladıktan sonra video oynamaya başlicak öpüşeceğiniz bayan videodaki bayandır...eğer videoyu izlemeden direk videoyu oluşturma aşamasına geçmek istiyorsanız videonun altındaki başla linkine tıklayınız eğer videoyu seyredecekseniz video bittikten sonra otomatik olarak karakter seçim ekranı gelicek ondan sonra izleyeceğiniz adımlar size sitede anlatılıyor.... sizden istenilenleri uygulayın ve videonuz hazır istediğinz gibi paylaşın sonra...umarım daha önce verilmemiştir bu....teşekkürü çok görmezsiniz umarım...:D

Ben Olsaydım Öperdim

O hayvan bile yediği kaba pislemiyor. Kim olduğunu ve geçmişini hatırlıyor. Nankör değil.

Bizim iki ayaklılar ne yapıyor?

Şişkonun poposunda kalp şeklinde mert yazıodu hahaha saol :lol:

Geri