Tek Link Konular Buraya !

Dünya'nın ilk ve tek dana kreşi Konya'da

Konya, tarımda Türkiye'nin gözbebeği. Şimdi Pancar Ekicileri Kooperatifleri Birliği sayesinde hayvancılıkta da çığır açıyor. Üstelik sadece Türkiye'de de değil, tüm dünyada. Onu bu konuma getiren eşi görülmemiş bir proje; minikler için bir kreş... Ama bu kreşte "misafir ettiği minikler" de bilinenden biraz farklı.

Kaynak + Video

KanaL D 2009-2010 TanıTımı...

KanaL D her yıl olduğu gibi bu yılda tanıtım videosu yapmış. bu sefer okan bayülgen i göremedim.

Tanıtım Videosu: Burdan

Okan Bayulgen, Beyazit Ozturk ve CGHB ekibi yok. Bunlarin film, turnesi vs oldugu icin yoklarmis. Medyaradar'da yaziyordu.

KBu yılki tanıtımları pek beğenmedim. Geçen yıllardaki Kanal D Mutfağı ve Kanal D Kampı adlı daha uzun süren reklam filmlerini daha çok beğenmiştim. Yine de en iyi tanıtım filmlerini Kanal D hazırlıyor.

. Geçen yıllardaki Kanal D Mutfağı ve Kanal D Kampı adlı daha uzun süren reklam filmlerini daha çok beğenmiştim. Yine de en iyi tanıtım filmlerini Kanal D hazırlıyor. Ayrıca görünen o ki bu yıl yine reytingleri bu kanal silip süpürecek dizileriyle

msn iLetisi yaparız :durdurun
eLLerine sağLık

"Ne kadar bilirsen bil, söylediklerin
karşındakinin anlayabildiği kadardır."

Mevlana Celaleddin Rumi

Newwave der ki insanoğlunun yaşadığı hiç bir şey unutulmaz sadece bilinçaltının derinliklerine itilir.

Tuhaf Bi Madde - Yandıkça Büyüyor !!!

[VIDEO]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/o7-PxKcRCVw&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/o7-PxKcRCVw&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/VIDEO]

Videodaki konuşmalara bakılırsa Mars tan geldiği söleniyor fakat ne kadar doğrudur bilinmez.Bu arada uygun bi yer bulamadım kusura bakmayın =)

Bir bukalemun ne kadar sürede

Bir bukalemun ne kadar sürede, kaç değişik renge girebilir

[VIDEO]SOwkO4JNDr8[/VIDEO]

Geri