tek dürüst basiclife SOLARİZ abi DARK ANGEL HOCUSPOCUS LÜTFEN okuyun bu olanları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

banlayın3

Banned
Reaction score
0
bence tek dürüst basic life o en azzından içinden geleni yazmış helal olsun diyorum tüm kalbimle

ayrıca kıskançlık hissettim fun külü kurun falan inşallah senide yüz üstü bırakır bu hackell

100küsür mesajlı adam banlandı

siz bize kızıp cagdasbull u da banlarsınız nasıl olsa çok kolay sizin için bence burda demokrasi yok şu

tamam belki biz yanlış yaptık ama sizde hiç ılımlı yaklaşmadınız

cgdsbll a yaptığınız gibi dalga geçip banladınız

yazık ya ne değerliydi bizim için bu site hepinize yazık olsun yaw yokmu bu adamlar haklı ya neyapıyosunuz hepsiyle dalga geçip banlıyosunuz diyen adam

soyledigin kisi bu kadar muhim biri olsa tanirdim..

hellboyu daha iyi tanidigima gore daha cok katkisi var demektir..

kimler gitti kimler geldi merak etme kimse aranmiyor..

Suçlu olanlar banlanır,
Kurallara aykırı olanlar silinir temizlenir.
Siz suçlusunuz banlanacaksınız.
Cgdsbull arkadaşınız kurallara aykırı konusu silinecek.

Bu bu kadar basit. Herşey net.
Hackhell kuralları bu şekilde. Hackhell de hacking yasak, bu tür içerikli konular temizlenir. 2 tane yetkili dururken de forum kuralları konusu kimseye açmak düşmez.
Umarsızca tavırlarınızdan eğlenmek istiyorum.. Ama sevimli bir yanın da yok.
Daha fazla sıkıntı yaratmayın.

Ben Okadar Mütiş Biri Deilim Ama Lamagro Cevabın Sanki İpe Sapa Gelmez Biri Dermiş Gibi Geldi Bana

sizin konuya gelince ben dediğiniz gibi biri değilim

evet içimden gelenleri yazdım alicanlada konuştuk msn de düşüncelerimi söledim hak verdi vermedi o ayrı bi konu ama böle üsteleyerek çağdası daha çok yıpratıyorsunuz tamam aralarında tartışmaydı ama bitti iyi veya kötü bitti cağdasda hiçbir sebeble banlanamaz die düşünüyorum ama böle yaparak haksız duruma düşürüyorsunuz çağdası lütfen sakin olun fazla büyütmeye gerek yok

bsölediği gibi mütiş biri değilim ama sölediğin birazda hakaret gibi olmuş işe yaraz der gibi

sizin konuya gelince ben dediğiniz gibi biri değilim

evet içimden gelenleri yazdım alicanlada konuştuk msn de düşüncelerimi söledim hak verdi vermedi o ayrı bi konu ama böle üsteleyerek çağdası daha çok yıpratıyorsunuz tamam aralarında tartışmaydı ama bitti iyi veya kötü bitti cağdasda hiçbir sebeble banlanamaz die düşünüyorum ama böle yaparak haksız duruma düşürüyorsunuz çağdası lütfen sakin olun fazla büyütmeye gerek yok

Ortalığı aleve vermekte üstüne yok.
Tebrikler.

Kimse haksız yere banlanmaz. Haksız olduğu yer konusu ve silindi.
bu konuyu açan banlanması gerekiyor ve banlanacak.

Ben kimseyle tartışmamı foruma taşımam.
Aynı şekilde dostluğumu da. Cgdsbull ile muhabbetim varsa + ise bu foruma yansımaz. İşte bunun da bir göstergesi olarak, kendisine torpil geçilmedi ve konusu silindi.

Nokta.

100 Küsür MesajLı Diyosunda
Gerektiğinde 3.000 Küsür Mesajı oLan ArkadaşLarda BanLanıyo Öreneğin bLue_qirL , Passenger , İncubuss84 Ve NiceLeri...

Ortalığı aleve vermekte üstüne yok.
Tebrikler.

Kimse haksız yere banlanmaz. Haksız olduğu yer konusu ve silindi.
bu konuyu açan banlanması gerekiyor ve banlanacak.

Ben kimseyle tartışmamı foruma taşımam.
Aynı şekilde dostluğumu da. Cgdsbull ile muhabbetim varsa + ise bu foruma yansımaz. İşte bunun da bir göstergesi olarak, kendisine torpil geçilmedi ve konusu silindi.

Nokta.

acaba ne yaptımda ortalığı aleve verdim :saskin

basiclife gercekten basit dusundun dostum..
sana orada herhangi bir laf soylemedim cagdas denilen kisiden bahsediyorum..

gerginlik yaratmak istediginiz zaman ben burdayim..

lutfen laflarimi gereken kisiler uzerlerine alsinlar ki onlarla goruseyim..

ilk ve tek banimi 4000li msjlarda yemistim :) edittir..

Arkadaş Amacına uLaşıo Yavaş Yavaş Farkındamısınız? :saskin

tamam dostum ben yanlış anladım demekki ama ne dedimde aleve verdim ortalığı hellboy :saskin

acaba ne yaptımda ortalığı aleve verdim :saskin

O bu banlanacak
yok şu kapanacak
Aralarında tartışmışlar vs. gibi hurafelerinizden bahsediyorum.

Benim cgdas ile bir tartısmam hiç olmadı.
Olsa da bu foruma yansımaz
Dostlugum varsa bu da yansımaz.

Kimseye birine yardım etti diye torpil geçilmez.
Hackhell dediğiniz ve kirlettiğiniz bu site de, admin in evet evet, sitenin sahibinin nişanlısı bile yetki isterken, siz üyelerden onay aldı.
Ben 2005 den beri hackhelldeyim. Hackhell bu güne geldiyse, herkesin dürüst işine saygısı olmasındandır.

Ayrıca konuyu açan arkadaşım, sizi gibi yüzlerce insanla karşılaştık. Lütfen şimdi faydalı bir iş yapın ve biraz kendinize zaman ayırın. Çok saçmaca hareket ettiğinizin farkında değilsiniz.

Haklısınız.

kusura bakmayın pc yi yeni açtım

burdaki kastın da ki kişi bensem arkadaşım senin tanımana gerek yok değerli biri olmam için karşında çocuk yok konuşmalarına dikkat et

herkes kendi ailesi ve çevresine değerlidir bende seni tanımıyorum şu hh de bile görmedim adını işime yarar bir paylaşımını hatırlamıyorum neyse birbirimizi kırmamıza gerek yok aslında bu alicanla aramızdaydı mesajımı silince kırıldım ve başlık açtım halbu ki dediği gibi msn den haber vermişti bana ama genede kırıldım ve hakkımı savunmak istedim bende buraya yazdım

demek istediğim ben senin için ne kadar değerliysem unutmaki SENDE BENİM İÇİN O KADAR DEĞERLİSİN yanlış anlama çünki tanışmıyoruz

Suçlu olanlar banlanır,

Hackhell kuralları bu şekilde. Hackhell de hacking yasak, bu tür içerikli konular temizlenir. 2 tane yetkili dururken de forum kuralları konusu kimseye açmak düşmez.

ben kuralları falan yazmadım alican şimdi yanlış konuluyosun bak0
beni tanıyosun şimdi gerek yok bunlara yeni bi site açtım onla uraşıyorum burda kural yazarak falan bişeyler yapmaya çalışıyomuşum gibi imada bulunma lütfen senden ricam
ben işe yarar bişeyler programlar falan ararken hep o mesajlar geldi ve bende duygularımı dile getirdim ben site kurallarıdır falan yazmadım oraya

bu arad rica etsem o 3 kişinin banını kaldırırmısınız

O bu banlanacak
yok şu kapanacak
Aralarında tartışmışlar vs. gibi hurafelerinizden bahsediyorum.

Benim cgdas ile bir tartısmam hiç olmadı.
Olsa da bu foruma yansımaz
Dostlugum varsa bu da yansımaz.

Kimseye birine yardım etti diye torpil geçilmez.
Hackhell dediğiniz ve kirlettiğiniz bu site de, admin in evet evet, sitenin sahibinin nişanlısı bile yetki isterken, siz üyelerden onay aldı.
Ben 2005 den beri hackhelldeyim. Hackhell bu güne geldiyse, herkesin dürüst işine saygısı olmasındandır.

Ayrıca konuyu açan arkadaşım, sizi gibi yüzlerce insanla karşılaştık. Lütfen şimdi faydalı bir iş yapın ve biraz kendinize zaman ayırın. Çok saçmaca hareket ettiğinizin farkında değilsiniz.

benim forumu kirlettiğim yok sadece çağdasın ilk açtığı konuyu diyorum orda tartışma dedim ben sen istersen konusma diye bilirsin ben tartışma olarak nitelendirdim neyse n iyisini yönetici abilerimiz bilir iyi günler

kurallari cigneyenlerin banlari malesef kaldirilmiyor cagdas..

2005den beri hatta forum ilk acildigi gunden beri burdayim ben taniyan tanir beni.. kastettigim sendin evet..

alicanin ismini sikca gordum uzun suredir tanidigim biri bunu belirtmeye calismistim..
olay s.dk yarisina dondu resmen bende icine girdim farkettim neyse gerek yok herkese iyi forumlar..

Çağdaş bey merak ederek soruyorum,
hackhell de ne tür bir yaptırımınız var ki ban kaldırma isteğinde bulunuyorsunuz?

Size kimse forum kurallarını koyma hakkı vermiyor çağdaş bey. Konunuz silindi ve bir nedeni de bu.

Ayrıca basic life, birazdaha uzatmak istiyorsunuz sanırım. Eğer hoşnutsanız devam edin.

Ben işlerime dönmeliyim.

hackhell de ne tür bir yaptırımınız var ki ban kaldırma isteğinde bulunuyorsunuz?

Size kimse forum kurallarını koyma hakkı vermiyor çağdaş bey. Konunuz silindi ve bir nedeni de bu.

Ayrıca basic life, birazdaha uzatmak istiyorsunuz sanırım. Eğer hoşnutsanız devam edin.

Ben işlerime dönmeliyim.

Ben Uzatma İstemiyorum Bildiğin Gibi Benimde İşlerim Var

Son Sözüm Ben Aranızdaki Konuşmaya Tartışma Dedim

+

Ben Arkadaşlara Büyütmemelerini Önerdim

+

Alevlendirici Bi Kelime Kullandığımada İnanmıyorum

Yönetime İyi Günler Diliyorum.....

ilk ve tek banimi 4000li msjlarda yemistim :) edittir..

çağdaş denen kişi benim buyur kardeş birde hayırdır gerginlik isterseniz ben burdayım falan külhan beyi gibi bende burdayım hatta nerde istersen orda birilerini bulurum ben gerginlik yaratacak huzursuzluk yapacak bak ailemde birçok kişi o işlerle uğraşıyor ve baya kalabalığız hemen her ilde varız konuşmalarına dikkat et 20 yaşında çocuk yok karşında

bi amacım yok kardeş istersen benim mesajlara bak bakmadan atma öle ben yorumumu yazdım yöneticiler açıklama yaptı konuyu kapatacaz cvp yoksa dedi bende bişey demedim

kurallari cigneyenlerin banlari malesef kaldirilmiyor cagdas..

2005den beri hatta forum ilk acildigi gunden beri burdayim ben taniyan tanir beni.. kastettigim sendin evet..

alicanin ismini sikca gordum uzun suredir tanidigim biri bunu belirtmeye calismistim..
olay s.dk yarisina dondu resmen bende icine girdim farkettim neyse gerek yok herkese iyi forumlar..

benimki bir ircaydı sadece tabiki yöneticiler sizlersiniz

Ben işlerime dönmeliyim.

kalp kırmakta ustasın alican internetten daha iyi kullanıyosun bu yeteneğini emin ol
bir yaptırımım yok dostum sadece rtica ettim bildiğim kadarıyla tüm üyeler ricada bulunma hakkına sahip orda yazıyor zaten RİCA
ama nedense sen de bana karşı bir şey var ya anlayanadım

konuyu uzatmak istemiyorum ama illa geliyor yani..
hindistandayim kardesim her ilde var olabilirsiniz ama buralarda yok sizlerden..

kulhanbeyi degil gercekler.. gecesini gunduzune katan insanlarla farkinizi soyledim sadece..
ben yonetici degilim senin gibi bir uyeyim forumda.. ama ban kaldirilmasini istemeyecek kadar pistim..

merak etme soyleyende 20 yasinda cocuk degil zaten..

ama anlatamadigim nokta oyle sacma istekler oluyor ki.. banlanan arkadaslar forum kurallari dahilinde banlandi.. sen forum kurallarini rica ile cigneyebileceginimi saniyorsun.. bende yarin baslik acayim rica ederim beni smod yapin diye uygun olurmu sence?
mantikli dusunmenizi istiyorum sadece.. birazda verilen zamana ve emege sayginizin olmasini istiyorum hepsi bu!

tehdit tarzi mesajini da editlemeni tavsiye ederim ban kapsami icine giriyor diye biliyorum..

Aranızdaki mevzuyu bilmiyorum ama bu lafınız bence çok saçma. 100 küsür değil 100 bin küsür mesajlı bir üye de olsa kuralların dışında hareket ediyorsa banlanır ve banlanmalıdır. Aksi takdirde insanların aklına şöyle sorular gelebilir (örneğin benim aklıma geliyor)

Bir insana küfür edip de banlanmamak için minimum kaç teşekkür alıp, foruma kaç tane mesaj atmamız gerekir?

Bakın bu forumda pek çok haksızlıklar yapılıyor. Haksızlıklara bana göre en çok isyan edenlerden biri de benim. (Hala tamamen neden banlamadılar onu da bilmiyorum.) Kısa yolun patikası size bir haksızlık yapıldıysa yada genel bir yanlışlık varsa ispatıyla beraber foruma koyun, öyle yada böyle, ite veya kaka bir şekilde geç de olsa ilgileniliyor. Ağlamayana meme vermiyorlar maalesef...

bence tek dürüst basic life o en azzından içinden geleni yazmış helal olsun diyorum tüm kalbimle

ayrıca kıskançlık hissettim fun külü kurun falan inşallah senide yüz üstü bırakır bu hackell

siz bize kızıp cagdasbull u da banlarsınız nasıl olsa çok kolay sizin için bence burda demokrasi yok şu

tamam belki biz yanlış yaptık ama sizde hiç ılımlı yaklaşmadınız

cgdsbll a yaptığınız gibi dalga geçip banladınız

yazık ya ne değerliydi bizim için bu site hepinize yazık olsun yaw yokmu bu adamlar haklı ya neyapıyosunuz hepsiyle dalga geçip banlıyosunuz diyen adam

Selam Sn.User;

Konunun tamamını okudum.Burda sizin gözünüzde dürüst olan BasicLife ' ı gayet net tanıyorum."Dedigim dedik ,çaldıgım düdük!" prensibine baglı bir arkadasımızdır.Ama bazen yaptıgı hatalar büyük nedenler dogurdugundan olsa gerek gecenlerde banlanmıştı.Şunu unutmayın bu sitede kimse kimse'ye ayrıcalık tanımıyor veya hicbir user baska bir user'dan üstün görülmüyor.Dikkatinizi cekerimki bu sitede Site Kuralları bakımından yanlıs görülen veya kurallara uymayan user'lar ne kadar gerekiyorsa & yaptıgı hataya göre cezalandırılır.Ve ceza süresi bitince isteyen geri gelir bizimle devam eder , istemeyeneninde yolu acık kalbi şen olsun... (;

" hepsiyle dalga geçip banlıyosunuz"
demişsiniz;

HackHell'de kimse kimse ile dalga gecip kücük düsürdükten sonra cenesi kapansın diye siteden uzaklastırılmaz.Kim ne yaptıysa karsılıgını mutlaka ve mutlaka görür.İster iyi isterse kötü olsun yaptıgı hareket.

Suçlu olanlar banlanır,

Tamamiyle Katılıyorum..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri