Tek Çanak 3 Uydu

mchasso

New member
Reaction score
0
kczeqc.jpg

j95zs8.jpg

2mi411y.jpg

Adam tek çanaktan 3 uydu almış yanlız çanak 120 lik demiş...Yorumlarınızı bekliyorum
NOT:Bazı Arkadaşlar bu sistemi benim icat ettiğimi savunuyormuş kendi kendine bir yorum yapılmış ben yaptım demedim sadece bu bilgiyi sizinle paylaşmak istemiştim yorumlarınızı bunun üzerine yapın lütfen bazı arkadaşların çok bilgisi olduğu halde sömürücü oLan arkadaşLarımız var paylaşımcı olmanız dileğimLe İyi ForumLar..

ohaaa iştee türk zekası diyorum başka bişi demiyorum

o aten olan bişe neden şaşırıyosun onun 5 liside var 5 ayrı uyduyu aynı çanak çekiyo satıyolar onu multi çanak diye

üç çıkışlı tek lnb olsa daha iyi olmazmıydı :)

hhm

kardeş ben aynı antende çolu ama aynı uyduyu çekeni görmüştüm bu yeni galiba ... emeğine sağlık:D

Her Apartmanda Böyle Olacak Işte Görüntü Kirliliği Die Bşi Kalmaz

niye öyle ugraşmıski 4-5li LNB var alsın taksın :D

senin dediginde bi uydudan coklu cikiş alirsin burda bi antenden uc uyduyu birden izliyebiliyorsun yanliş hatilamiyorsam hotbird ile yakın iki uyduyu daha ayni canaktan izlenebiliyor one takılan plastik parcada cok pagali olmasa diye dusunuyorum

cok komik bunun adı multifeed öyle adamın kendı buldugu birsey degıl taa 10 yıl önce analog uydularda bıle kullanılıyordu multifeed in 4 lüsü 3 lüsü 2 lisi var 15 ytlye heryerde bulabılırsınız 4 lüsünde ılk önce kendi lnb si ile Astra2 28.5 Uydusuna ayarlandıktan sonra 4lü Aparat ilave edildiğinde Türksat 42 + Arabsat 26 + Astra 19 + Hotbird 13 uydularını izlersiniz tek canakla ...3 lüsünüde taktıgınızda Hotbird + Eutelsatw3 + Sirius veya Hotbird + Astra + Sirius veya Hotbird + Sirius + Eutelsatw2 izlersiniz ornekler cogaltılabılır....

dostum resimlere dikkatli bak sadece foruma yazı yazmalk için degil madem görmüyorsun adam üç farklı uydu yazmış sen hala 3 çıkışlı lnb den bahsediyorsun adam farklı üç televizyon çalıştırmıyor 1 tv de 3 uydu birden izliyor :vur

Bu Bir Türk Değil Rus Zekası Maalesef..iyice Araştırırsanız Mümkündür..tek Lnb Ile şimdilik 3 Uyduyu Izlemeniz Mümkün Değildir....

Saygılarımla

cok komik bunun adı multifeed öyle adamın kendı buldugu birsey degıl taa 10 yıl önce analog uydularda bıle kullanılıyordu multifeed in 4 lüsü 3 lüsü 2 lisi var 15 ytlye heryerde bulabılırsınız 4 lüsünde ılk önce kendi lnb si ile Astra2 28.5 Uydusuna ayarlandıktan sonra 4lü Aparat ilave edildiğinde Türksat 42 + Arabsat 26 + Astra 19 + Hotbird 13 uydularını izlersiniz tek canakla ...3 lüsünüde taktıgınızda Hotbird + Eutelsatw3 + Sirius veya Hotbird + Astra + Sirius veya Hotbird + Sirius + Eutelsatw2 izlersiniz ornekler cogaltılabılır....

1cisi Dostum zaten ben buldum demedim böyle bir sistemi bilmeyenlerle paylaşmak istedim bu yazdığın yorumuda fesatlığına veriyorum olur böyle şeyler daha detaylı bilgisi olan varsa yorum yazılsın veya bilmeyenler için yorum yapılsın diye bilgilendirme amaçlı verilmiş konu...varsa bir bilgin yazarsın açtığım konunun benle ilgisi yoktur olsaydı zaten ben yaptım diye altına yazardım paylaşım verilmiyo sizede...

1cisi Dostum zaten ben buldum demedim böyle bir sistemi bilmeyenlerle paylaşmak istedim bu yazdığın yorumuda fesatlığına veriyorum olur böyle şeyler daha detaylı bilgisi olan varsa yorum yazılsın veya bilmeyenler için yorum yapılsın diye bilgilendirme amaçlı verilmiş konu...varsa bir bilgin yazarsın açtığım konunun benle ilgisi yoktur olsaydı zaten ben yaptım diye altına yazardım paylaşım verilmiyo sizede...

1.si sen buldun demedim iyi oku çarptırma adamın dedim 2.si sen biliyorsunki bilmiyenlerle paylaşmak istedim diyorsun ama paylaşırken ne oldugunu içeriğini adını bile yazmamışsın bilgilendirmek için yazdım desende acıklama yok nasıl bilgilendirme bu ben yazayım bari tekrar bunun adı MULTİFEED aparat kimse fesatlık yapmıyor yapanlar belli sırf mod olacam dıye mesaj sayım yükselsin diye adını acıklamadan özelliklerini yazmadan konu acan sensin buraya konu ekliyenleri şikayet eden sensin göze girmek için ha şunuda söyliyeyim konunun benle ilgisi yoktur demişsinde konu yazanı baglamıyormu yani örnek burda uydu yazılımı verecem arkadaşlar yükliyecek sonra cihaz çökecek eee neymiş beni baglamaz ben sadece paylaşım yaptım olurmu yaa madem mod luğa oynuyorsun önerim sen mod olacaksan actıgın konun senle çok ilgisi var...

not: bu arada bu mesajda ban sebebi olabilir araştır istersen

Geri